Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

KLM richt speurteam op voor gevonden voorwerpen

Geschreven op 24 september 2014 door Christel

Lost & Found service KLM
Lost & Found service KLM
Om haar reizigers nog beter te kunnen ondersteunen heeft KLM een nieuw speurteam ingesteld dat op zoek gaat naar gevonden voorwerpen. Er zal actief gezocht worden naar vermiste spullen door medewerkers van KLM. De gevonden spullen worden dan zo snel mogelijk weer bij de rechtmatige eigenaar gebracht.

Afgelopen periode heeft KLM het Lost & Found team laten proefdraaien. Het team boekte succes: in 80% van de gevallen werden de gevonden voorwerpen teruggebracht bij de eigenaar. Dankzij de stoelnummers kan de persoon van wie het gevonden voorwerp is snel worden bepaald. Sociale media werd dan gebruikt om te onderzoeken waar die persoon was of om met deze in contact te komen. Vaak werden de spullen teruggebracht bij de rechtmatige eigenaren terwijl deze nog op het vliegveld waren. Naar aanleiding van dit succes is besloten het team definitief in te stellen.

De Lost & Found dienst van Schiphol kan vaak door tijdgebrek onmogelijk alle vermiste spullen terugvinden. KLM biedt met het Lost & Found team simpelweg extra service aan haar reizigers. Zie hieronder het promotiefilmpje over de nieuwe service.