Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

KLM viert 95-jarig bestaan

Geschreven op 7 oktober 2014 door Anique

De feestelijke KLM Experience afgelopen weekend
De feestelijke KLM Experience afgelopen weekend
Op 7 oktober viert KLM alweer haar 95ste verjaardag. Rondom deze feestelijke dag worden diverse dingen georganiseerd. Zo zijn er speciale aanbiedingen en wordt er een beeldmerk voor deze gelegenheid onthuld op een MD-11 vliegtuig. Ook wordt het 95ste KLM huisje bekendgemaakt en leggen ze de eerste steen voor de nieuwste KLM Lounge op Schiphol.

Trots op medewerkers

Camiel Eurlings, President-directeur van KLM, is erg trots op de inzet, expertise en energie van de 33.000 KLM medewerkers. ''Ik vind het belangrijk om deze mijlpaal te vieren. KLM is geworteld in de Nederlandse samenleving en het KLM-blauw zit in de genen van alle medewerkers. We gaan de komende jaren vol vertrouwen tegemoet'', laat hij weten.

Beeldmerk 95 jaar

De onthulling van KLM's beeldmerk om deze verjaardag te vieren, wordt ook gedaan door Eurlings. Vanaf vandaag krijgt van elk type van de intercontinentale vloot, één vliegtuig het beeldmerk voor een jaar op de romp.

KLM Lounge en KLM huisje

Ook de bouw van de nieuwe KLM Lounge is een belangrijke gebeurtenis. Op deze manier wil KLM namelijk aan de wensen van haar gasten voldoen. Gasten verwachten comfort, ontspanning rust en entertainment, iets dat ze in de verschillende ruimtes van de lounge zullen gaan vinden. Ook het traditiegetrouwe KLM huisje wordt op iedere verjaardag bekendgemaakt. De Delftsblauwe huisjes zijn een exclusief geschenk voor de World Business Class passagiers en worden gezien als collector's item.

Speciale aanbiedingen

KLM trakteert ook op haar verjaardag. Er zijn drie spectaculaire aanbiedingen te boeken, namelijk New York, Jakarta en Curaçao voor €395,- per persoon. Deze week is ook de nieuwe KLM commercial te zien op televisie.