Schrijf een ervaring over KLM en maak kans op mooie prijzen!

Vind je KLM vlucht met Google Assistent

Geschreven op 26 juli 2018 door Roos

Boek je KLM vlucht met spraakgestuurde opdrachten
Boek je KLM vlucht met spraakgestuurde opdrachten
Vandaag is de Nederlandstalige editie van Google Assistent gelanceerd. Met spraakgestuurde opdrachten kun je eenvoudig je vlucht zoeken en boeken bij luchtvaartmaatschappij KLM. Het vinden van jouw ideale KLM vlucht wordt op deze manier nog makkelijker.

Blue Bot

De Blue Bot (BB) van KLM helpt je bij het vinden van jouw KLM vlucht. De gebruiker van de Google Assistent krijgt een link doorgestuurd als de ideale vlucht is gevonden, waarmee de gebruiker direct de vlucht kan boeken op de website. Het werkt heel eenvoudig. Je kunt Google aanspreken met: "Hey Google! Ik wil met KLM praten." De Google Assistent verandert meteen in de BB van KLM en helpt je dan verder. En dat allemaal zonder maar één woord de typen.

Online service

KLM wil wereldwijd voorop blijven lopen in haar online dienstverlening. De luchtvaartmaatschappij is dan ook een van de eersten die de dienstverlening aanbiedt in de vorm van spraak. "Spraaksturing gaat de wereld in rap tempo veranderen", aldus Pieter Groeneveld van Air France-KLM. "KLM wil aanwezig zijn op de platformen waar haar klanten zijn, en dat betekent ook op een platform als Google Assistent."