Reviews over Riksja Travel

Pagina 3 van 5 met 475 resultaten

op 7 mei 2017 bestemming: Vietnam / overal, reisperiode: april 2017

De reis was geweldig georganiseerd door Riksja. De busreis van Koh Chang duurde te lang. Vliegen of trein was beter geweest, want dit duurde 10 uur. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 mei 2017 bestemming: Vietnam / Amsterdam, reisperiode: april 2017

De hele reis was top geregeld! :-). In de voorbereiding waren we ook heel goed geholpen door de reisconsultants. Complimenten aan Riskja Travel! ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 5 mei 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: april 2017

We wilden heel graag op reis naar Vietnam maar wisten niet goed hoe we moesten beginnen aan de reisplanning. De medewerkers van Riksja Travel hebben onze reiswensen met aandacht bekeken en onze reis voor ons uitgestippeld. Met alles werd rekening gehouden. We kregen een heel overzichtelijk reisschema, alles werd beschreven van dag tot dag. Als we met vragen zaten, stuurden we een mailtje en kregen heel snel antwoord terug. We hebben een fantastische reis beleefd, alles was tot in de puntjes geregeld! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 mei 2017 bestemming: China, reisperiode: april 2017

De reis die wij naar China hebben gemaakt was prachtig. We hebben veel mooie plekken gezien en goed kennis kunnen maken met de Chinese cultuur. De accomodaties waarin wij verbleven waren goed gekozen en de reis was goed geregeld. Deze ervaring zullen wij nooit vergeten.

  • Algemeen 8
op 4 mei 2017 bestemming: Indonesië / Java/Bali, reisperiode: januari 2017

Alles was tip top geregeld, nergens onnodig moeten wachten op gidsen/chauffeurs, ook veel aandacht voor de minder platgetreden paden.

  • Algemeen 9
op 3 mei 2017 bestemming: Indonesië, reisperiode: april 2017

Wij hadden dank zij Riksja Travel een prachtige vakantie. Alles tijdens de reis klopte. Wij hadden een prima auto met een zeer behulpzame chauffeur. Het was een schitterend land met een erg vriendelijke bevolking. Dank jullie wel Riksja Travel voor de goede communicatie.

  • Algemeen 9
op 5 april 2017 bestemming: , reisperiode: februari 2017

Prettig contact bij de afstemming van de reis op onze persoonlijke wensen. Originele en karakteristieke overnachtingsplekken, en ook de excursies waren elke keer raak, vaak de minst toeristische en dus de meest prettige en mooie!

  • Algemeen 9
op 5 april 2017 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2017

Alles was uitstekend geregeld. Gidsen kwamen op tijd en waren ter zake kundig. Niet iedere gids sprak even goed Engels.

  • Algemeen 9
op 30 maart 2017 bestemming: Mexico, reisperiode: maart 2017

Wij kijken terug op een geweldige reis door Mexico! Veel voorpret door het prettige advies van 'Mexico Online' op maat, en de daarbij behorende/uit voortvloeiende reisbeschrijving. Ter plekke kregen we de juiste tips van agent ter plaatse. Autohuur, hotels (mooier dan verwacht!), routes: alles was tot in de puntjes verzorgd. Leuk de extra tips die we meekregen voor hetgeen we onderweg nog meer konden doen. Jammer dat we daar niet altijd tijd voor hadden."

  • Algemeen 9
op 25 maart 2017 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: maart 2017

Perfect georganiseerd, zeer persoonlijk samengesteld en alles tijdens de reis uitstekend verlopen.

  • Algemeen 9
op 23 maart 2017 bestemming: China, reisperiode: februari 2017

De reis was perfect geregeld. Zowel in Nederland was het contact via de mail prettig en in China verliep alles naar wens. Tijden klopten, iedereen was altijd op tijd, tickets werden goed geregeld, mensen waren allemaal behulpzaam en de accomodaties heel speciaal. Ik had het zelf niet beter kunnen organiseren.
Terwijl ik best kritisch ben en al veel zelf met organisaties heb gereisd of zelf reizen heb geregeld.
Kortom China online oftewel Riksja ik geef jullie een dikke 9

  • Algemeen 9
op 10 maart 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2017

Het eenvoudige leven in Mai Hich, de mooie Halong Bay, het gezellige Hoi An, de indrukwekkende tunnels rondom Saigon, de prachtige natuur in het Cardamom gebergte, de rust van Koh Rong Samloem en natuurlijk het bijzondere Angkor Wat. Heel, heel mooi!

  • Algemeen 10
op 7 maart 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: januari 2017

Wij hebben een rondreis per auto gemaakt van een maand. Riksja dacht mee over de route, zorgde voor goede informatie, plande gevarieerde en uitstekende guesthouses, bedacht allerlei doe-activiteiten kortom een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie. Riksja, respekt voor jullie creativiteit en deskundigheid !

  • Algemeen 8
op 5 maart 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2017

Wij hebben in februari 2017 een rondreis door Cuba gemaakt. De reis is samengesteld door de medewerkers van Cubaonline en door ons hier en daar bijgeschaafd. Over het algemeen een goed verzorgde reis. Hier en daar hadden wij achteraf andere keuzes gemaakt voor de overnachtingen maar dat is achteraf praten. De Casa's waren voor 95% goed. De enige die niet voldeed is uiteindelijk ook uit het reisprogramma geschrapt.
De reis zelf was zeer gevarieerd. We hebben grote delen van het eiland bezocht en veel indrukken opgedaan. Heerlijk om een goede reisleiding te hebben. Voor ons is het zeker een aanrader voor onze volgende vakanties

  • Algemeen 8
op 5 maart 2017 bestemming: Peru / Cusco, reisperiode: november 2016

We hebben een verschikkelijke ervaring met Riksja travel en Peru Online. We hebben vieze en koude accomodaties gekregen met schimmel en vieze vlekken in het bed. Ze hebben ons iets verkocht wat ze niet geleverd hebben. We hebben ze in de gelegenheid gesteld om te corrigeren, maar ze ontkennen dat het zo is. Ondanks de foto's die we hebben gestuurd. Je bent gewaarschuwd als je bij deze organisatie boekt, wij zullen in ieder geval nooit meer boeken bij dit bedrijf.

  • Algemeen 2
op 1 februari 2017 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: januari 2017

Hierbij willen wij de medewerkers van Costa Rica Online (met name Maaike, Maartje en Kim) heel hartelijk danken voor de perfecte organisatie van onze prachtige reis door Costa Rica, eind december 2016, begin januari 2017. Ook de plaatselijke organisatie is geweldig met al hun tips en persoonlijke benadering. Helaas hebben wij onze reis voortijdig moeten afbreken wegens de te vroeg geboren kleindochter tweeling, maar dat is misschien nog wel een betere reden om nog eens met Costa Rica Online terug te gaan!! We waren al in januari met onze zoon en schoondochter met Riksja naar Thailand en we zijn altijd weer onder de indruk van de goede organisatie. We kunnen jullie dan ook van harte aanbevelen en doen dat ook al in onze omgeving! Costa Rica is prachtig!! Wij reizen de laatste jaren best veel (o.a Australie, Nieuw Zeeland, VS, Kenia) maar Costa Rica vinden we na Kenia toch echt een topper! Prachtige natuur, zoveel bijzondere dieren en prachtige vogels gezien! Prettig ook de vriendelijke mensen, je eigen huurauto met geen lange afstanden, overal prima wifi verbinding! Fijne hotels met goede bedden en geweldige gidsen en excursies. Bent u ook een natuurliefhebber en twijfelt u nog of Costa Rica de moeite waard is? Wij kunnen dit land absoluut aanbevelen!!!

  • Algemeen 9
op 30 januari 2017 bestemming: Vietnam / van noord naar zuid, reisperiode: december 2016

Uitstekend en persoonlijk advies in Nederland. Alle reserveringen klopten perfect. uitstekende service van gidsen chauffeurs teer plekke. Goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 8
op 21 januari 2017 bestemming: Nepal, reisperiode: december 2017

Het was een zeer afwisselende reis met riksja momenten en super leuke accomodaties met alleen maar hoogtepunten.

  • Algemeen 9
op 18 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: december 2016

We hebben in de kerstvakantie voor de tweede keer een prachtige reis naar Zuid-Afrika gemaakt. Twee keer op maat georganiseerd door Riskja reizen kids. Alles is geweldig geregeld, je wordt opgevangen op het vliegveld en dan kan de vakantie echt beginnen. Er zitten iedere keer prima routebeschrijvingen bij en de accommodaties zijn eigenlijk altijd geweldig. Vaak kleinschalige lodges met vriendelijke eigenaren. Een echt pluspunt vind ik de bouwstenen. Op safari, spoorzoeken, tokkelen door de Drakensbergen, mountainbiken, het was allemaal geweldig. Zuid-Afrika is een prachtig land, vriendelijke mensen, lekker weer en vooral heel erg lekker eten. Wij hebben weer genoten en samen prachtige herinneringen gemaakt. Dankjewel!

  • Algemeen 9
op 15 januari 2017 bestemming: Mozambique, reisperiode: augustus 2016

Afwisselende reis, veel variatie. Prettige onderkomens.

  • Algemeen 9
op 14 januari 2017 bestemming: Vietnam / Hanoi, saigon, halong bay, mekongdelta en phu quoc island, reisperiode: december 2016

Zeer vriendelijke bevolking. Mooie afwisseling tussen steden, natuur en cultuur! Echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 10 januari 2017 bestemming: Cuba / Monster, the Netherlands, reisperiode: november 2016

De reis was zeer gevarieerd en we hebben veel gezien van Cuba. We hebben steden bezocht (Havana, Trinidad en Santa Clara), mooie natuur gezien (las Terrazas, Vinales), mooie stranden (Cayo Levisa, Maria la Gorda en Playa Largo) en ook nog heerlijk gesnorkeld. Eten was prima, vooral in de kleine restaurantjes. Ook de logeeradressen waren prima, vooral de casa particulares

  • Algemeen 9
op 6 januari 2017 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: oktober 2017

In oktober 2016 hebben we met Riksja een rondreis door China gemaakt, wat ons prima is bevallen. Met name de bouwsteen ‘Monniken op de grasvlakte’ vonden we heel bijzonder en was een welkome afwisseling met de diverse steden.
Van tevoren kregen we een goed reisvoorstel, met volop ruimte voor eigen invulling, waardoor we het helemaal naar wens konden maken. Bij vragen konden we Riksja goed bereiken en kregen we concrete antwoorden.
Ter plaatse bleek de reis goed in elkaar te zitten en werd uitgevoerd volgens programma, waarbij alles klopte. Alles bleek keurig geregeld, wat ons een goede, betrouwbare basis gaf.
We hebben een hele mooie vakantie gehad, waar we met veel plezier op terugkijken en gaan graag nog eens met Riksja op pad!

  • Algemeen 8
op 4 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2016

Geweldige vakantie in een erg mooi land. De locaties, lodges het wild alles was precies zoals je, je dat kunt wensen.

  • Algemeen 10
op 4 januari 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland / Rondreis, reisperiode: december 2016

Riksja organiseerde onze autorondreis door NZ Zuidereiland. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en geregeld. We hebben de tijd van ons leven gehad!

  • Algemeen 10
op 3 januari 2017 bestemming: Argentinië / Rondreis, reisperiode: november 2016

Was weer een prachtige ervaring. Wat een mooi land! Dit was inmiddels de 5e reis die wij met Riksja hebben gemaakt en we zijn nog nooit teleurgesteld. Ze maken waar wat ze beloven.

  • Algemeen 9
op 31 december 2016 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: november 2016

De reis was tiptop geregeld!

  • Algemeen 10
op 30 december 2016 bestemming: Indonesië / rondreis, reisperiode: februari 2016

Al jaren enthousiaste reizigers omdat we steeds weer verrast zijn door de unieke, kleinschalige overnachtingen en uitstekende organisatie. Ondanks de vele regen een schitterende vakantie gehad mede dankzij het enthousiasme van de lokale gidsen.

  • Algemeen 9
op 30 december 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2016

Alles was perfect, zoals ook alle vorige jaren.
Een correcte prijs voor de vakantie die compleet en prachtig voorgesteld wordt, en aan al onze wensen voldoet.

  • Algemeen 10
op 30 december 2016 bestemming: Brazilië / Rio de Janeiro, reisperiode: september 2016

Wat een heerlijke vakantie hebben we gehad in Brazilie met Riksja! De reis was perfect in balans, een mooie mix van steden, natuur en strand. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt en de reis met goed advies samen laten stellen door Riksja. Het was een onvergetelijke ervaring. Zoals altijd met Riksja; we reizen al jaren met volle tevredenheid met ze, komen elke keer weer bij ze terug!

  • Algemeen 9
op 30 december 2016 bestemming: Bolivia, reisperiode: september 2016

Super mooie reis met veel variatie in activiteiten en overnachtingen. Goed georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Argentinië, reisperiode: november 2016

Het was een zeer afwisselende reis met diverse landschappen, waar wij zelf erg actief konden zijn door te lopen, fietsen, kajakken, paardrijden en wijntjes proeven met goede en mooie onderkomens. Gedurende de gehele reis was alles goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2016

Goed georganiseerd en we kregen wat ons van te voren beloofd was.
Alle overnachtingen waren top en het land is prachtig!

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Marokko, reisperiode: september 2016

Mooie reis door het noorden van Marokko, met goede mix van steden, natuur, rust en inspanning. Op een enkel saai hotel na, hele fraaie authentieke accomodaties

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Vietnam / Sapa & Ha Long Bay, reisperiode: februari 2016

Dit was onze vierde reis met Riksja Travel en het was zoals altijd goed geregeld, de accomodatie was goed, gids was fijn en het was een ervaring die we lastig op eigen houtje hadden kunnen regelen. Wij vinden het erg prettig dat we de ene keer kunnen kiezen voor een volledig goed samengestelde rondreis, en we de andere keer een paar bouwstenen kunnen kiezen en zelf de rest kunnen regelen. De reisspecialisten van Riksja zijn daarbij altijd heel flexibel en komen altijd weer met handige tips voor dingen die we anders over het hoofd hadden gezien.

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2016

De reis is heel divers...de natuur van krugerpark, het "stadse" gevoel van Kaapstad, de vrijheid van het zelf rondrijden metnje eigen auto, de Tafelberg, het lekkere eten en drinken en natuurlijk de mensen in Zuid Afrika..

  • Algemeen 9
op 29 december 2016 bestemming: Canada / Rondreis Vancouver island / Las Vegas rond Grand Canyon via parken naar San Francisco, reisperiode: augustus 2016

Ik heb meerdere keren met riksja gereisd en tot nu toe kan ik zeggen dat ik voor 95 tot 100% tevreden ben . Ondanks dat ik het deze keer organisatorisch wat minder vond heb ik vertrouwen in riksja . Alle excursies en overnachtingen zijn perfect geregeld . Mocht er daar ter plekke door omstandigheden iets veranderd zijn ben ik altijd zeer netjes en naar tevredenheid geholpen . Natuurlijk moet je zelf ook wat flexibel zijn maar deze reis was toch wel bijzonder mooi. Wat ik een min punt vind is dat er financieel voor single reizen geen overzicht is .

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Spanje, reisperiode: september 2016

Prima geregeld, goede overnachtingen, hele leuke excursie flamengo, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2016

Alles klopte. Er stond iemand te wachten op de AirPort. Die ging mee naar auto verhuur. Alles was hier ook geregeld kregen alle papieren tips enz mee.
Accommodatie waren van eenvoudig tot zeer goed en lux terwijl wij voor eenvoudig en schoon gaan. Voordat de reis geboekt is ook overleg gehad over wat wij willen. Wij reizen al een paar jaar met Riksja tot nu toe altijd goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 28 december 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2016

We vonden het een heerlijke reis, avontuurlijk en met originele accommodaties om te overnachten.

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: China / Beijing, reisperiode: februari 2016

Alles liep zoals afgesproken. In een vreemde omgeving, toch veilig en vertrouwd georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: december 2016

Door de rouwperiode na het overlijden van Fidel was het een speciale tijd en hadden we openhartige gesprekken met Cubanen. We hebben ook meer deelgenomen aan het familieleven : een familiefeest met diner, een lunch bij een vriend thuis met neven en nichten en ooms, een avond met vrienden eindeloos gekletst , enz.. We hoorden er bij! De interactie met mensen is voor ons belangrijk en hier kwamen we ruimschoots aan onze trekken. De casa's waren goed en de reis met bus een avontuur. We hebben weer genoten, ook dankzij Riksja.

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: september 2016

Het was een perfect georganiseerde individuele reis met uitstekende lodges, hotels en gelegenheden voor de BEAR watching en de WHALE watching.

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: september 2016

Special stays waren super!

  • Algemeen 9
op 28 december 2016 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: augustus 2016

Mooie vriendelijke mensen, erg afwisselende reis, Nazca lijnen heel bijzonder, Colca Canyon erg indrukwekkend, relaxed Huacachina, genieten in de Sacred Valley met als hoogtepunt Machu Picchu!

  • Algemeen 8
op 28 december 2016 bestemming: Peru, reisperiode: februari 2016

Goed georganiseerde reis met redelijke tot goede hotels

  • Algemeen 8
op 23 december 2016 bestemming: , reisperiode: november 2016

Alles goed en voortreffelijk geregeld

  • Algemeen 8
op 20 december 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2016

Een welverdiende 9: alles was strak geregeld, leuke lokaties, handige tips vooraf en tijdens de reis. Riksja denkt mee. We kunnen het iedereen aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 19 december 2016 bestemming: Cambodja, reisperiode: november 2016

Beide landen hebben zoveel bijzonderheden dat je ogen te kort komt. De plaatselijk bevolking is super vriendelijk. Wij zijn van noord naar zuid Vietnam gereisd en via de mekong delta naar Cambodja. De mekong delta was het minst leuke gedeelte van onze reis. Ik had nml. Verwacht om de kleinere armen in te gaan met de daarbij behorende flora en fauna. Helaas hebben wij alleen over de grote rivier gevaren die sterk vervuild is. Cambodja is fantastisch. Als advies wil ik vermelden. Ga om 5 uur in de ochtend naar Angkor wat. Vanaf 8 uur wordt het al overspoelt met toeristen

  • Algemeen 9
op 18 december 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2016

Prima geregeld door Riksja! Vriendelijke riksjajanen :-). Hele mooie reis gemaakt door het hele land. En overal prima onderkomens (Casa particulares).

  • Algemeen 9
op 18 december 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2016

Contact met Riksja was prima, snelle reactie op onze vragen. Goede uitleg van de hele reis (4 weken). Alle accommodaties waren okee. Overal stond de gids klaar op afgesproken tijd en plaats.

  • Algemeen 10
op 16 december 2016 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2015

Met Riksja zijn de reizen altijd fantastisch. Alles is goed geregeld. Van het begin tot aan het einde van de reis.

  • Algemeen 9
op 9 december 2016 bestemming: Mexico, reisperiode: november 2016

Prachtige piekfijne organisatie, heelveel afwisseling qua cultuur, natuur. Typische dorpen waren kleurrijke huisjes voor het oog, de gidsen gaven ons de kans om Mexicaanse culturen te ontdekken. Het kleurenpalet van de natuur zal ik blijven koesteren. Een echte aanrader. Dank aan jullie team voor je persoonlijke aangepaste reis naar onze wensen !

  • Algemeen 8
op 9 december 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2016

Het feit dat we de reis zelf, middels het bouwstenenprincipe, konden samenstellen, en de perfecte en flexibele organisatie, heeft deze reis voor ons onvergetelijk gemaakt. Hulde!!!

  • Algemeen 10
op 9 december 2016 bestemming: China / Hendrik Ido Ambacht, reisperiode: oktober 2016

Omdat de aanloop naar de reis prima was, geen vraag is teveel, de uitleg is duidelijk en netjes. De reis zelf was geweldig, goede opbouw, goede mix van drukke steden afgewisseld met het prachtige gebied bij Tibet, en de schitterende kartsbergen. De reisdagen waren perfect georganiseerd, nergens problemen gehad met trein,bus,vliegtuig of wat ook. Goede onderkomens, afwisseling van zakelijke hotels tot zeer sfeervolle guesthouses. Kortom, een fantastische reis, waarin veel te genieten valt.

  • Algemeen 9
op 9 december 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2016

Goed georganiseerd, goede mix tussen individueel reizen en geplande excursies, veel combinatiemogelijkheden en behulpzame medewerkers

  • Algemeen 9
op 8 december 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: augustus 2016

Alles was heel goed geregeld, ook wat slaapplaatsen betreft.

  • Algemeen 9
op 8 december 2016 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: november 2016

Geweldige ervaring gehad met Riksje, alles super geregeld

  • Algemeen 10
op 5 december 2016 bestemming: Indonesië / Java en Bali, reisperiode: november 2016

De reis was top.

  • Algemeen 9
op 5 december 2016 bestemming: Italië, reisperiode: mei 2016

Mooie reis waarbij we Piemonte, Umbrië en Toscane hebben bezocht. De plekken waar we hebben overnachten was elke keer weer bijzonder. Daarnaast was alles goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 2 december 2016 bestemming: , reisperiode: november 2016

Na diverse goede ervaringen met Riksja, ook onze Afrika reis geboekt via Riksja. 23 dagen toeren door Zuid Afrika.12 accomodaties, intercontinentale en domestic vluchten, diverse excusrsies, Zonder problemen waardoor we weer een heerlijke vakantie hebben gehad. Boeken bij Riksja is garantie voor een goed geregelde zorgeloze vakantie.

  • Algemeen 9
op 2 december 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: september 2016

"In september zijn wij 3 weken rondgetrokken door Namibië. Een prachtig land en een geweldige kennismaking met zuidelijk Afrika. We zijn heel goed geholpen door Namibië Online. Mede door hun advies hebben we nog wat aanpassingen in ons plan gedaan, de reis is ons perfect bevallen. Ik kan iedereen de service van Namibië online aanbevelen."

  • Algemeen 9
op 1 december 2016 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2016

Alles super geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 november 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: september 2016

Riksja heeft goed georganiseerde reizen met accomodaties die gunstig of mooi gelegen zijn en dat is wat we zoeken. Geen overdreven luxe maar sfeer.

  • Algemeen 9
op 29 november 2016 bestemming: , reisperiode: juli 2016

Een geduldige gids die ons met drie dochters in 3 weken tijd, geweldig heeft begeleid en iets meegegeven heeft van het land.

  • Algemeen 8
op 29 november 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2016

Onze doorreis in Vietnam was prachtig. Alles was tot in de puntjes geregeld, we kregen de tickets voor de trein telkens in ons hotel, de hotels waren allemaal heel netjes, de chauffeurs waren op tijd en vriendelijk. Een heel leuke ervaring in Vietnam!

  • Algemeen 9
op 28 november 2016 bestemming: Australië / Ullaru/Cairns, reisperiode: november 2016

Alles was perfect geregeld.Transport,gids,programma.

  • Algemeen 9
op 26 november 2016 bestemming: China / Zuid-China, reisperiode: oktober 2016

Alles, de verplaatsingen met trein, bus, taxi en vliegtuig, waren perfect geregeld. Hotels buitengewoon goed, lokale gidsen bijzonder en behulpzaam.

  • Algemeen 10
op 26 november 2016 bestemming: Myanmar / Bagan, reisperiode: oktober 2016

Bagan is een geweldige ervaring. Top hotel/restaurant. Gezellige en vriendelijke mensen. Leuke omgeving/plaats. mooie dingen te ondernemen. De hele reis was goed georganiseerd met prima logeeradressen. En Myanmar was een heerlijke ontdekking met allemaal lieve mensen.

  • Algemeen 9
op 25 november 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: september 2014

De rondreis van plek naar plek was op elke locatie perfect geregeld. Alles was goed op elkaar afgestemd en we hoefde ons nergens zorgen om te maken.

  • Algemeen 9
op 23 november 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: november 2016

We hebben een fantastiche reis gemaakt. Alles was zeer goed georganiseerd. Goede voorlichting over het land gekregen. Ik zal Riksja Travel aan iedereen aanbevelen die een verre reis wil gaan maken.

  • Algemeen 9
op 22 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2016

Kleinschalige goede accommodaties, goede info voor onderweg.

  • Algemeen 9
op 21 november 2016 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juli 2016

Indonesië was mijn 1e verre reis. Riksja had alles goed geregeld: vliegtickets, prima accomodaties, chauffeurs, gidsen en bijzondere activiteiten. Ik zou voor een volgende verre reis weer voor Riksja gaan.

  • Algemeen 10
op 12 november 2016 bestemming: Vietnam / div, reisperiode: oktober 2016

Dit was de derde ervaring met riksja. En hebben zich wederom overtroffen, in locaties , afspraken ,en ook bij hun agenten. Geweldig er komt zeker een vierde reis. 9 moet eigenlijk een 9.5 zijn.

  • Algemeen 9
op 8 november 2016 bestemming: Marokko / Diverse steden, reisperiode: oktober 2016

De reis was perfect georganiseerd! Wij zijn met 4 personen de 4 koningssteden afgegaan, en de geboekte Riads waren adembenemend mooi en/of ronduit bijzonder en gezellig. Het vervoer was top geregeld, en de chauffeurs die ons van A naar B brachten steeds stipt op tijd en zeer vriendelijk. De tips die wij meekregen per plaats hebben we opgevolgd en daarmee een mooi beeld van de stad en zijn verleden en inwoners gekregen. Het contact met de medewerkers van Riksha Travel verliep uitstekend, ze dachten mee met onze wensen en pasten het reisschema daar perfect op aan. Ik kan niet anders dan Riksha Travel aanraden aan iedereen die een mooie, bijzondere en persoonlijke reis wil maken!

  • Algemeen 9
op 7 november 2016 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: september 2016

Fantastische huwelijksreis gehad, geregeld door Riksja travel. Voorbereidingen verliepen soepel met veel aandacht voor onze persoonlijke voorkeuren. Prachtige en lokale hotels, veel vrijheid door goedgeregelde huurauto en goede reisomschrijving. Kortom een hele positieve ervaring!

  • Algemeen 9
op 6 november 2016 bestemming: Australië, reisperiode: oktober 2016

De reis is door de reisorganisatie helemaal samengesteld n.a.v. onze wensen. Daarbij hebben zij het juiste advies gegeven over welke volgorde wij het beste de reis konden maken. Zeer professionele adviezen en een prettig telefonisch en snel online contact. Een topreis!!!!

  • Algemeen 10
op 5 november 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: oktober 2016

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Namibië. Via Riksja een 4wd auto gehuurd met een daktent. De auto was van alle gemakken voorzien zoals een koude koelkast, voldoende inventaris en ruimte voor alle tassen. De extra deken die bijgeleverd was kwam ook 1 koudere nacht in het zuiden goed van pas. Namibië is een waanzinnig land met enorm uitgestrekte woestijn en duinen. Wat een natuur! We hebben op super locaties geslapen, meestal op een goed verzorgde camping en soms in een fijn guesthouse of pension. Allemaal geregeld door Riksja! Zij weten altijd weer fijne en budgetvriendelijke accommodaties te vinden. Inmiddels hebben wij vier fantastische reizen mede door Riksja mogen maken. Onze ervaring is dat zij snel op vragen reageren en altijd de service proberen te verbeteren. De persoonlijke benadering spreekt ons erg aan.

  • Algemeen 9
op 3 november 2016 bestemming: Australië, reisperiode: september 2016

Australie Online heeft ons heel goed geadviseerd en stond ons ( zelfs tijdens de vakantie ) met raad en daad terzijde. De overnachtingsplaatsen zijn heel verschillend en passen heel goed bij de omgeving waar je bent. Door de ingebouwde bouwstenen hoef je zelf ter plaatse niet meer op onderzoek uit. Dit scheelt enorm veel tijd, stress en heeft een gunstig invloed op je budget. Wensen verschillen maar Riksja past ons ( voor de derde keer )als een jas.

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2016 bestemming: Myanmar, reisperiode: oktober 2016

Een prachtig land met een geweldige natuur! Met dank aan Riskja hebben we vol genoten van o.a. Bagan en Inle Lake. Alles was perfect geregeld vanaf aankomst tot en met het vertrek. Onze 2e ervaring met Riskja en wederom hebben ze ons niet in de steek gelaten!

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Westkaap, reisperiode: oktober 2016

Wij zijn recent 3 weken op rondreis door Z Afrika aan de Westkaap geweest en we hebben echt een heel brede indruk van dit schitterende land gekregen.
Na een hectische vlucht en een nachtje JB zijn we een 5 tal dagen in Port Elizabeth op het schooltje Ithemba, het vrijwilligers project van onze dochter gaan kijken en klussen.
Dit was schokkend, het verschil tussen rijk, arm en heel arm is enorm!
De day care is gevestigd in de town ship Windvogel in PE, dat is de andere zijde van de medaille, gehandicapte kinderen zonder toekomst hebben daar iedere dag een heerlijke tijd, krijgen enkele maaltijden, en zijn even uit de ellende vandaan!

Na deze wake up call begon onze rondreis door de Westkaap.
Het is in ZA momenteel voorjaar en er groeit en bloeit van alles, de vogels nestelen vol op , de temperaturen vielen soms nog wat tegen, en het waait er ook hard, de lange broek was vaak nog hard nodig.

Eerst een dagje game driven door Addo en Scotia, alle grote dieren gezien en soms van heel dichtbij!
We zijn van PE door Tjsitsikamma, Plettenberg, Knysna, Oudshoorn, Hermanus, Stellenbosch naar Capetown gereden, volgens het principe met de modules van de ZA on line site.
We hebben een aantal van de modules met 1 of 2 nachten verlengd om zo wat meer rust in onze reis te krijgen, dit beviel prima, we kregen zo meer tijd om rond te kijken.
Onze dochter is ook nog 3 dagen met ons meegereden.
Dit alles is door Riskja keurig volgens onze wensen ingepast in de rondreis.
Links rijden is even wennen, en er zijn vooral veel 2 baans wegen, waar flink door gereden wordt.
Neem een automaat dat scheelt links schakelen!
Het is overal even fraai, prachtige kleinschalige accommodaties, met heel veel service, bij één werd zelfs de auto iedere dag gewassen!
En er is overal zoveel te doen, de tijd vloog om.
We hebben ook een aantal excursies gedaan, Robberg, Bike en wine, Robbeneiland, maar de leukste was wel het kanoen bij Hermanus op een zeer ruige zee! De walvissen zwemmen zo voor je langs!
Al met al, fantastisch genoten, doen we nog een keer!!

  • Algemeen 8
op 24 oktober 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: september 2016

In September/Oktober een maand op vakantie geweest naar Zuid Afrika waarvan een groot deel geregeld door Riksja Travel. (een deel niet omdat we wilden golfsurfen) Het was echt fantastisch!
Vanaf het eerste contact kreeg ik meteen enthousiaste medewerkers aan de lijn en over de mail. Ik wist niet precies wat ik wilde maar werd daar geduldig mee geholpen en kreeg zelfs tips over de periode waarin niet met Riksja travel zou reizen.
Het warme ontvangst in Johannesburg door de lokale gids was een mooie start van de reis! Een uitgebreid informatie pakket met een boekje met wegenkaarten en een boekje met meer informatie over alle gebieden waar we heen zouden gaan maakte alles compleet. Elke guesthouse was weer een aangename verassing! Doordat we een deel zelf hebben geregeld en een deel niet kon ik beter het verschil zien tussen het zelf regelen en voor Riksja te kiezen. Via Riksja kom je op plaatsen die vaak uniek of bijzonder mooi zijn. Of doe je dingen waar je zelf niet aan had gedacht. Ik heb dus een hele mooie reis gehad en zou het iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2016 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: juli 2016

Met Riksja hebben we het echte Cuba leren kennen. Sfeervolle casa particulares, leuke excursies en goede eerlijke informatie.

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2016 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2016

Deze reis was een fantastische ervaring door de combinatie van de verschillende parken (elke keer weer anders en adembenemend)gecombineerd met steden en een stuk route 66 het verrassende aanbod van de activiteiten tijdens de reis, zoals een rondleiding Chinatown met lunch, paardrijden bij de indianen, fietsen in Los Angeles, Zion en San Francisco, bezoek Alcatraz etc etc. Maar ook de goede tips en de niet altijd standaard hotels die de reis extra boeiend en bijzonder maken.
Dankzij de hartelijke en persoonlijke contacten met Riksja waar wij al onze vragen en wensen konden bespreken hebben wij onze droomreis kunnen maken.
Top

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: september 2016

Helaas moesten wij een vakantie naar China annuleren. Riksja was hierbij zeer behulpzaam. Daarna hebben wij bij hen een reis geboekt naar Vietnam. Achteraf denk ik dat die reis nog leuker was. Riksja had alles tot de puntjes geregeld, we sliepen in goede hotels, een mooi hutje op een eiland of in een trein (onze keuze). Op het moment dat heel Hue blank stond van de regen vroegen we hulp aan Riksja en hun partner, van beide kregen we direct hulp en zelfs een belletje naar het hotel. Dus zonder twijfel zal ik mijn volgende reis weer met hen boeken. Het contact vooraf en achteraf is ook nog zeer persoonlijk. Dikke pluim voor de service!

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2016

Begin dit jaar hebben wij het plan opgevat naar Thailand op vakantie te gaan. Maar dan, hoe dat te doen. Wij waren er al gauw uit dat een volledig georganiseerde groepsreis waarschijnlijk niet goed bij ons zou passen. De standaard schema’s sloten niet goed aan bij onze wensen en wij houden ook wel van flexibiliteit en zelfstandigheid, zelf de keuzes kunnen maken. Aan de andere kant, alles zelf doen in een voor ons nog onbekend land past ook niet goed bij ons. We laten ons bij het maken van die eigen keuzes graag adviseren en ondersteunen door ervaren en enthousiaste mensen die weten waar ze het over hebben. Met deze uitgangspunten kwamen we onder meer bij Riksja / Thailand online terecht en het reisaanbod van bouwstenen in combinatie met de deskundige, adequate, klantvriendelijke wijze waarop we werden geholpen keuzes te maken, gaf ons de doorslag voor hen te kiezen. Ook dit bleek een uitstekende keuze te zijn. Prima geadviseerd, alle vragen werden snel en adequaat beantwoord en vooraf verstrekte de locale partner uitgebreide informatie van dag tot dag over de reis, zodat we ons – met ook de Lonely Planet in de hand - heel goed verder konden voorbereiden.

Wellicht een wat traditioneel reisschema maar voor de eerste keer Thailand was dat prima. Begonnen in Bangkok, waar de fietstocht een geweldige ervaring was, vervolgens op weg naar Kanchanaburi de treinmarkt bezocht en aldaar onder meer naar het museum en de Hellfire pas bezocht. Zeer imponerend, onvoorstelbaar wat de mensheid elkaar daar heeft aangedaan. Onder meer geslapen in het drijvende hotel, prachtige ervaring. De reis ging verder naar het mooie oude, tempelrijke Ayutthaya en daarna met de trein naar Chiang Mai, een waanzinnig leuke echt Aziatische stad. Daar een prachtige fietstocht gemaakt, in stromende regen via glibberige rotsblokken langs kolkende rivieren over spekgladde boomstammen een adembenemende en onvergetelijke trekking trekking naar de Karen dorpen gemaakt en daar overnacht, in het Elephant Nature Park (een organisatie die strijdt tegen het misbruik en de mishandeling van olifanten door bewustwording bij de bevolking en de toeristen te creëren, mishandelde olifanten op te vangen en ze met goede verzorging (een verzorger per olifant!) nog een aangenaam leven te bezorgen) olifanten verzorgd en met ze gebadderd en natuurlijk genoten van de dag- en avondmarkten, de prachtige tempels en de heerlijke restaurantjes. Vervolgens naar Bangkok gevlogen en met de trein naar het Khao Sok National Park, een regenwoud waarin Riksja zelf een functioneel resort heeft gebouwd zonder de machtige natuur geweld aan te doen, fantastisch gedaan, een van de mooiste locaties waar we twee dagen gelogeerd hebben. Hier een hike gedaan en kano gevaren en in een ander deel van het park, vanuit de drijvende huisjes in het Cheaw Lan Lake genoten van de waanzinnig mooie natuur die hier te vinden is. Tot slot naar de pier en met de ferry naar Koh Phangan waar we aan de andere kant van het eiland hebben nagenoten van een avontuurlijke en imponerende vakantie. Alle lof en complimenten voor de wijze waarop Riksja / Thailandonline de reis met ons heeft georganiseerd en voorbereid. Alles klopte tot in de puntjes, elke vorm van gekozen transport verliep probleemloos, alle gidsen waren op tijd en zeer kundig, alle hotels waren zoals vooraf beschreven. Kortom, een probleemloze reis waardoor wij volop konden genieten. Riksja / Thailandonline en haar partner vormen een top team, bij onze volgende vakantie gaan wij zeker kijken wat Riksja nog meer te bieden heeft!

  • Algemeen 10
op 21 september 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: mei 2016

Inmiddels al weer ruim een tijdje terug in Nederland. We kijken terug op een zeer geslaagde reis. Heerlijk om te ervaren dat alles klopt zoals is afgesproken. Een compliment verdient de staf van het hotel waar we verbleven in Hanoi. Hospitality met hoofdletter H. Zeer behulpzaam, vriendelijk. Ook de andere hotels waren prima, maar deze had net dat stukje extra. Ook willen we een pluim geven aan onze gids die ons begeleidde tijdens de fietstocht in Hoi An, Hiền Trần. Ze toonde ons een mooie route en sprak uitstekend Engels. Ook de andere gidsen die we hadden in Hanoi en bij de tour in de Mekong Delta waren oké, maar zij stak er echt bovenuit. Ook leuke en boeiende achtergrondinfo over Vietnam.

Helemaal niets te zeuren ? Jawel, maar beschouw het als aanbeveling/verbeterpunt (en inmiddels als zodanig opgepakt door Riksja). In de bouwsteen Mekong Delta is een home-stay opgenomen. Er was aangegeven dat er samen met de gastheer gekookt en gegeten zou worden en aansluitend ook nog de mogelijkheid te kletsen. Dat is niet gerealiseerd. De gastheer beheerste geen Engels. Ook het verblijf zelf was in schril contrast met de hotels. In een soort van schuur was een tempel gebouwd. Daarachter was een gang, waarin een zestal tweepersoonsbedden was geplaatst en nog twee zogenaamde private rooms. Gelukkig waren we met zijn drieën en konden gebruik maken van de private rooms. Ook de netheid liet te wensen over.

Verder niets dan lof. We zijn erg tevreden en komen zeker bij jullie (Riksja) terug, mocht er weer een verre bestemming op de reislijst staan. Heldere, duidelijke en vriendelijke communicatie. Snel reageren en meedenken bij aanpassingen van de reis.

  • Algemeen 9
op 12 september 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Entabeni en Pilanesberg, reisperiode: november 2016

We hebben geprobeerd gebruik te maken van twee reisbouwstenen: Entabeni+Pilanesberg en een overnachting in Johannesburg. Aangezien we zelf de heen- en terugvlucht en andere wildparken willen boeken (die ZuidafrikaOnline niet in het pakket heeft en ook niet voor ons wilde regelen), maar ZuidAfrikaOnline weigert mee te werken om uit te zoeken of er beschikbaarheid is, tenzij we de reis boeken en ook vooruitbetalen. Zelfs dan willen ze geen garantie geven dat de gewenste data haalbaar zijn. Ze bieden aan om bij geen beschikbaarheid een alternatief te zullen aanbieden. Echter dat zal betekenen dat ons reisschema wellicht totaal in de soep loopt en boekingen in de andere wildparken onmogelijk zijn en/of veel geld zullen gaan kosten. Ook probeerde ZuidAfrikaOnline een hogere prijs te rekenen dan op de website (58 Euro meer), boekingskosten voor de vlucht ad. 76,00 en ook 300 Euro meer voor een vlucht die we ook zelf via de KLM kunnen boeken (2 personen).
Wees gewaarschuwd! Dit lijkt overduidelijk op "Bait and switch" taktiek waarbij iets heel aantrekkelijks wordt aangeboden maar uiteindelijk iets heel anders en duurder uit de bus komt. Heel jammer, temeer daar we met VietnamOnline.nl zes jaar geleden goede ervaringen hadden en ook heel goede service kregen.

  • Algemeen 1
op 6 september 2016 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: augustus 2016

Via Riksja / zuidafrikaonline.nl hebben wij een individuele rondreis door Zuid-Afrika gemaakt met ons gezin. Door het goede advies van zuidafrikaonline.nl zat de reis heel comfortabel in elkaar, de reisdagen waren nooit te lang, de auto was precies goed voor onze gezinssamenstelling, maar bovenal...de accommodaties. Wat een heerlijke, fijne, verrassend sfeervolle overnachtingen hebben wij gehad. Dit was zeker een pluspunt van de hele reis. Ook de excursies die we van tevoren geboekt hadden via zuidafrikaonline.nl waren allemaal goed voorbereid en verzorgd. Toch hebben we helemaal zelf onze route uit kunnen kiezen en vast kunnen stellen. Zuid-Afrika is heel divers, we hebben hoge bergen gezien (Lesotho tot 3200 meter) en zee (Coffee Bay en St. Lucia). Mooie heuvels en landschap (panoramaroute). En natuurlijk, wat iedereen ook verwacht, veel dieren, van allerlei kleuren vogels tot wilde kat en olifanten (Greater) Kruger Park. Het verblijf in een kleine safari lodge was ons hoogtepunt.

  • Algemeen 9
op 1 september 2016 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: juli 2016

Begin juni zijn we 19 dagen naar Java, Bali en Gili geweest via Indonesiëonline (onderdeel Riksja Travel) We hebben nu voor de 4e keer een geweldige reis gehad via Riksja. Riksja Travel werkt met bouwstenen. Je kiest je voorkeuren uit en zij zorgen voor een goed aansluitende route met mooie bijzondere locaties/overnachtingsplekken, vervoer is geregeld en indien gewenst excursies. Alles is vooraf tot in de puntjes geregeld en ter plekke lekker onbezorgd reizen met zijn tweeën. Heerlijk!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2016 bestemming: Verenigde Staten / Florida / New York City, reisperiode: augustus 2016

Na Zuid Afrika in 2014 wederom een mooie reis geboekt bij Riksja. Het samenstellen van de reis verloopt erg goed met eerlijke feedback over je keuzes. Alles klopte zoals geboekt/besproken en de locaties waren top. We reisden met 3 pubers (17,15,11 jr) en geen enkele wanklank. Naast de toplocaties hotels springen ook de door hun geselecteerde activiteiten er uit: Thriller Speedboat Miami, Sunset&Wine Cruise Key West, Dolphin Tour Captiva Island... wij kunnen niet kiezen wat het leukste was. In NYC maakten we onze eigen keuzen maar ook alles daar om heen was top. Er is geen wanklank, dus een dikverdiende 10. Overigens merk ik op dat de prijs/kwaliteitverhouding prima was, ook afgezet tegen zelf rechtstreeks boeken.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2016

"Het werd onze derde reis met Riksja. Na Thailand en Zuid-Afrika, nu met Cuba Online naar Cuba dus. Ook nu zijn we weer zeer tevreden over deze organisatie. Het personeel is vriendelijk, kundig en enthousiast. Maar vooral zijn ze eerlijk. Bij al onze reisvoorstellen hadden wij nog andere suggesties of plannen en gaven zij aan: nee niet doen, te ver rijden met de kinderen, de kinderen zijn daarvoor nog wat te klein etc. Daar hou ik van. Meedenken en inleven in het gezin. Hoe oud zijn ze, hoeveel ervaring hebben ze en wat is haalbaar in een bepaalde periode. Maatwerk dus. En ondanks dat het online is, toch het persoonlijke gevoel. De reis naar Cuba was geweldig. In alle opzichten. Natuur, cultuur, historie, activiteiten, de mensen, gewoon alles. De prijs kwaliteit verhouding was ook nu weer super. Alles is goed geregeld, je wordt vooraf heel goed geïnformeerd en ze nemen suggesties en ervaringen van reizigers mee voor de andere reizigers. Wat ik vooral ook zo leuk vind: de accommodaties zijn bijna altijd bijzonder. Niet de standaard, maar net dat hostel, hotel of casa om de hoek. Bij volgende reizen overwegen we zeker weer Riksja Travel als reisorganisatie!"

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2016 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2016

Wij zijn nu net een week terug van onze vakantie naar Thailand via Thailandonline/Riksja travel. Wij hebben een fantastische vakantie gehad en kunnen dan ook geen minpunten van deze reisorganisatie bedenken.
Alles was tot in de details geregeld, maar daar was wel weer voldoende ruimte in om vragen te stellen of zelf op zoek te gaan naar leuke dagbestedingen. Het lokale contact verliep ook uitstekend en zeer vlot.

Bij aankomst lag er een enveloppe klaar met daarin alle informatie en alle vouchers voor de reis, hierdoor was het inchecken in hotels en het regelen van dingen zeer makkelijk.

Wij hadden vantevoren via de mail goed contact met de medewerkers van Thailand online, daardoor konden wij onze reis precies zo aanpassen zodat het was wat wij wilden. We hebben een extra dag Bangkok toegevoegd en een bouwsteen verwijderd en een andere bouwsteen toegevoegd, dit was allemaal mogelijk en je kreeg steeds een nieuwe offerte toegestuurd.
Ook dachten ze goed mee met de vliegtickets die geboekt gingen worden.

Al met al een fantastische vakantie via een zeer goede reismaatschappij!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2016 bestemming: China / rondreis, reisperiode: augustus 2016

Wij zijn enorm tevreden over Riksja travel. Wij hadden obv bouwstenen een eigen reis samengesteld en kregen hierbij alle hulp en advies. We konden de reis helemaal naar ons eigen zin samenstellen en zij regelden het voor ons. Ze reageren ook snel op mail. Wij hadden alle vervoer van station naar hotel en van hotel naar vliegveld etc. geregeld via Riksja en dit ontzorgde enorm. Altijd stond er een chauffeur of lokale agent ons op te wachten om ons vervolgens naar de juiste plek te brengen. Hierdoor hadden wij een erg relaxte vakantie en konden we echt genieten van het land.

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2016 bestemming: Verenigde Staten / west kust, reisperiode: juli 2016

Prijs kwaliteit verhouding absoluut buiten proportie. Uiteindelijk geven ze zelf toe dat het veel goedkoper is om zelf te boeken. Accomodaties waren absoluut niet zoals beschreven op de website en toe gestuurde informatie was verre van up to date.

  • Algemeen 1
op 18 augustus 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: juli 2016

Een geweldige rondreis gemaakt door Zuid-Afrika. We hebben deze reis bij Riksja Travel, www.zuidafrikaonline.nl, geboekt. Hier wordt je fantastisch goed geholpen en wordt geluisterd naar al je wensen. Ze hebben een mooi concept, waarbij je je eigen reis kan samenstellen of een complete rondreis kan kiezen. De reisdeskundige staan altijd klaar om je vragen via de mail of telefonisch te beantwoorden. Wij hebben gekozen voor een complete rondreis, beginnend in Johannesburg en eindigend in Kaapstad. Tussendoor bij alle hot-spots geweest en uiteraard kon de safari niet ontbreken. We hebben de reis met onze eigen huurauto gereden en dat geeft heel veel vrijheid. Dit kunnen wij iedereen aanraden. Aangekomen bij elke accommodatie was het weer een grote verrassing. Keer op keer heeft Riksja Travel ons kunnen overdonderen met geweldige mooie en unieke accommodaties. Wij kunnen iedereen een reis via Riksja Travel aanbevelen en zelfs gaan we hier zeker nog meerdere keren mee op vakantie!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2016 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Een mooie reis gemaakt met ons gezien van 5 personen leuk om met elkaar en soms met reisgenoten een bepaalde activiteit te ondernemen echt een heel persoonlijke rondreis echt super boven dien was alles tot in de puntjes geregeld ,leuke gidsen (lokaal) en altijd netjes op tijd.
Ook veel ruimte voor contact met de lokale bevolking.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2016 bestemming: Tanzania / safari, reisperiode: juli 2016

We deden de bouwsteen "alle tijd voor safari en meer" in Tanzania, geboekt met Riksja Travel. Een geweldige ervaring. Alles dik in orde geregeld, van vervoer tot begeleiding. Ook de logies waren uniek. Kortom heel tevreden :-)

  • Algemeen 10
op 22 juli 2016 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: juli 2016

De reis werd tot in de puntjes verzorgd, waarbij de klant écht koning was en voor vertrek werd een zeer overzichtelijk plan gestuurd, waardoor je altijd wist waar je wat moest doen. Via Amerika online boekte ik ook een tour door Chinatown (San Francisco), Alcatraz en tickets voor Universal en huurde ik als 21-jarige zonder enig probleem een auto. Ik hoefde uiteindelijk bijna niks zelf te regelen, wat voor een zeer ontspannen gevoel zorgde tijdens de reis. Kortom, Riksja Travel is een echte aanrader (vraag naar Jessica, zij heeft me geweldig geholpen)

  • Algemeen 10
op 17 juli 2016 bestemming: Namibië / Rondreis, reisperiode: mei 2016

Ontspannen reis door Namibie, schitterende overnachtingsplekken in een wonderschoon, rustig land

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende