Reviews over Riksja Travel

Pagina 4 van 5 met 475 resultaten

op 22 juni 2016 bestemming: Namibië, reisperiode: juli 2015

Met z'n vieren vertrokken we in Windhoek via twee stops in Namibie om Botswana te ontdekken.Een eerste dag vulden we met een Mokoro tocht in de Okavango delta en een wandelsafari op zoek naar Zebra's en klein wild. De tweede dag was een hoogdag in het moremipark met jagende cheetah's, ontelbare olifanten , giraffen ,steenbok enz. Ook een stop lasten we in om de makgadikgadi zoutpannen te bewonderen. Hier sliepen we in een traditionele hut en met een gids liepen we door de vlakten op weg naar een schitterende zonsondergang aan een vijver.Kasane werd een ander hoogtepunt van onze reis omdat we er het geluk hadden een roedel leeuwen te ontmoeten die als ontbijt een buffel aten.Een luipaard lag iets later de luieren naast de weg nadat hij zich te goed had gedaan aan een baviaan. De namiddag genoten we op een boot van de krokodillen , olifanten , buffels en ontelbare watervogels die zich amuseerden in de rivier. Nog maar net bekomen van deze hoogtepunten in Botswana werden we overrompeld door de gigantische victoria watervallen in Zambia en Zimbabwe waar we een natuurreservaat bezochten voor een olifantentocht en afsloten met een tweede cruise op de zambesi. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 juni 2016 bestemming: Ecuador / Quito, cuyabeno, Banos, galapagos, reisperiode: april 2016

Samen met een vriendin ben ik naar Ecuador en de Galapagos geweest. Wij wilden vooral veel natuur en dieren zien en door ecuadoronline is dit zeker gelukt. De reis was zeer goed en professioneel geregeld naar al onze persoonlijke wensen. Zo wilden we midden in de jungle zitten ipv aan de rand. Door naar cuyabeno te gaan zaten we echt midden in de jungle en hebben we roze dolfijnen, anaconda's, toekans, ... gezien. De bouwsteen "eiland hoppen" op de Galapagos heeft ons de kans gegeven om deze eilanden op een goede en financieel haalbare manier te bezoeken. Dit is een ervaring die wij nooit gaan vergeten! De highlandtour op st cristobal hebben wij laten vervangen door snorkelen aan kicker rock, wat absoluut een aanrader is!!
Kortom, wij zijn zeer tevreden over riksjatravel en gaan in de toekomst zeker nog met hen op vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 26 mei 2016 bestemming: Sri Lanka / Negombo, reisperiode: april 2014

Riksja Travel liet ons de sporen zien van ons koloniale verleden in het vissersplaatsje Negombo, dichtbij de hoofdstad van Sri Lanka. Een leuke en diverse tocht met en mix van verleden en heden. Van de in het verleden door Hollanders aangelegde kanalen tot de hedendaagse vismarkt. Dichtbij de locals in het heerlijke klimaat van Sri Lanka. Genieten! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 4 mei 2016 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: november 2014

Een heel mooie reis in een uitzonderiijk land dat nog niet overspoeld is door toeristen.Yangon was een mooie opwarmer voor de hoogtepunten Bagan, Inlemeer en Mrauk U.De ballonvlucht over de tempels van Bagan is één van de toppers van mijn reizen op de 5 continenten.Inlemeer hoort ook tot die wondermooie herinneringen die nog altijd een gllimlach op mijn gezicht toveren.Een nachtje in een hotel op het meer is een aanrader.Mrauk U , waar maar iets meer dan 3000 toeristen per jaar naar toe reizen is de lange tocht (5-7 UUR)op de rivier meer dan waard.Met 7 andere reizigers naar de zonsondergang kijken boven de tempels ipv een paar duizend in Cambodia maakt het nog iets mytischer.Buiten deze hoogtepunten zijn Mandalay ,de verlaten stranden van Ngapali beach en de tempels van Yangoon ook must sees in dit prachtig land met vriendelijke mensen als kers op de taart.

  • Algemeen 9
op 20 april 2016 bestemming: Nieuw-Zeeland / rondreis, reisperiode: januari 2016

Riksja deed alles wat ze kon, snel, prettig en professioneel

  • Algemeen 10
op 13 april 2016 bestemming: Vietnam, reisperiode: maart 2016

Wij zijn heel tevreden over de organisatie van Vietnam-online onder de paraplu van Riksja Travel. We hebben voor de reis prima persoonlijk contact met hen gehad. Tijdens de reis hebben we ons totaal geen zorgen hoeven maken. Elke gids/ chauffeur was keurig op tijd, was vriendelijk, sprak Engels en waren enthousiast ons alles over het land te vertellen. Wij hebben 3 weken genoten, hebben veel gezien en weten veel over Vietnam. Een volgende verre reis gaan we beslist Riksja Travel weer opzoeken.

  • Algemeen 9
op 5 april 2016 bestemming: Nieuw-Zeeland / Ulft, reisperiode: februari 2016

In februari en maart 2016 hebben we een rondreis door Nieuw Zeeland gemaakt, geboekt via Riksja/Nieuw Zeeland online. Reisdocumentatie professioneel verzorgt en de uitvoering was boven verwachting. Een aanrader voor jongelui ivm de vele backpacker mogelijkheden en volwassenen die van de prachtige NZ natuur en relaxte sfeer houden.

  • Algemeen 9
op 12 maart 2016 bestemming: Maleisië / Rondreis, reisperiode: februari 2016

"Vrij kort van te voren besloten met het hele gezin naar Maleisië te gaan. De reis was gepland voor februari / maart 2016. Bij Riksja kwamen we al redelijk snel tot een mooie samenstelling van onze vakantie. Het systeem met bouwstenen werkt heel goed, zeker als uitgangspunt. De geboden accommodaties en excursies waren precies goed afgesproken. Kortom , een organisatie waar geluisterd wordt naar de persoonlijke wensen van de klant. Voor, tijdens en na de reis veel en uitgebreide informatie ontvangen over de bestemmingen en over meldtijden voor excursies en transport. Geweldige service, zowel in Nederland als ook lokaal. Heb je weinig tijd en wil je onbezorgd genieten, dan zijn de mensen van Riksja er om juist dat te verzorgen!"

  • Algemeen 9
op 2 maart 2016 bestemming: Marokko / Agadir, reisperiode: februari 2016

Medio januari 2016 hebben wij een vlucht en hotel geboekt naar Agadir in Marokko. Een weekje lekker in de zon aan het strand dachten we. Helaas vielen de temperaturen al snel beneden zon niveau dat we een alternatief moesten bedenken. Na wat zoeken op internet, kwamen we via via bij Marokko voor kids terecht (een onderdeel van Riksja travel). Na een uitgebreid telefoongesprek waarin al mijn wensen werden geïnventariseerd, kreeg ik later die middag een uitgebreid voorstel met hierin alle besproken wensen, omgezet naar bouwstenen. Dit sloot helemaal aan bij onze wensen en meteen was de voorpret van de vakantie begonnen. Binnen enkele dagen was alles geregeld en konden we vertrekken. Wat een service!

We hebben een combinatie gemaakt van enkele dagen relaxen aan het strand (in Agadir, dit was tenslotte al gereserveerd) en een dikke week rondreizen door Zuid Marokko. Het was een reis van tegenstellingen; strand & bergen, rust -ruimte & drukte-hectiek, arm-rijk etc etc. Alles was onderweg uitstekend geregeld. Beide riads (in Taroudant & Marrakech) waren top. Wat een ervaring en toevoeging aan de beleving.

Wij hebben een gezin met twee meisjes van 4 & 6 jaar die het ook geweldig vonden. Dit gaan we zeker nog eens doen!

  • Algemeen 9
op 28 januari 2016 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: september 2015

In september 2015 hebben wij een geweldige reis naar Peru en Bolivia mogen maken. Wij houden niet van groepsreizen en daarin was peruonline een uitkomst. De bouwstenen sluiten goed op elkaar aan en daar waar je aanpassingen wilt is dit ook mogelijk zonder al te veel extra kosten. De service van de lokale agent is top en ook alle aansluitingen tussen de bouwstenen zijn perfect geregeld. Mooi voorbeeld is de grensovergang van Peru naar Bolivia. In verband met onze wens om naar Bolivia te gaan werden we met privé transfer van Puno naar La Paz gebracht. Bij de grensovergang bracht de Peruaanse chauffeur ons door de chaotische drukte naar de controlepost waar de Boliviaanse chauffeur al op ons stond te wachten.

Eigenlijk is de gehele 3 weken durende reis een hoogtepunt geweest. Van zandsurfen in de woestijn bij Ica, condors spotten in de Colca Canyon, de zoutvlakte in Uyuni, het adembenemende Machu Picchu tot relaxen in de amazone.

  • Algemeen 10
op 27 januari 2016 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: december 2015

Deze reis was een aaneenschakeling van fantastische momenten. We hebben in 10 dagen een trip met eigen auto gemaakt vanuit Johannesburg. Eerst richting Hazyview. De Idle & Wild BB lag in een prachtig natuurgebied. Hier vanuit hebben we de Panoramaroute gereden. Vervolgens zijn we naar N'Thambo Tree Camp gereden in The Klaserie Private Nature Reserve, grenzend aan het Krugerpark. De lodge midden in het park, enkele meters boven de grond, was een geweldige ervaring. De verzorging was uitmuntend. De game-drives in de ochtend en aan het eind van de middag waren fantastisch. Na 2 mooie, warme dagen zijn we naar het Krugerpark gereden en hebben we overnacht in Pretoriuskop. Dit gebied in het zuiden van het park was niet zo droog als in Klaserie. Hierdoor hebben we meer dieren kunnen spotten. Helaas geen leeuw en luipaard, maar het was een hele belevenis om met eigen auto door het park te rijden. De volgende morgen de hele dag in het park doorgebracht om aan het eind van de dag via het zuidoosten het park weer te verlaten. Na enkele kilometers kwamen we aan in Komatipoort, waar we overnacht hebben in Trees Too Guest Lodge. Ook deze accommodatie was perfect! De volgende morgen zijn we naar Swaziland gereden, waar we nog 2 nachten hebben doorgebracht in Reilly's Rock Hilltop Lodge. Deze prachtige lodge was middenin een sanctuary, waar diverse antilopesoorten, zebra's etc. liepen.
We gaan zondermeer nogmaals naar Zuid-Afrika met Riskja Travel. Hier kun je met bouwstenen je eigen reis samenstellen, hetgeen ons prima is bevallen! De reis zal dan langer duren dan deze 10 dagen. Het was veel te kort om zoveel indrukken te kunnen verwerken. :-)

  • Algemeen 9
op 21 januari 2016 bestemming: Myanmar / rondreis, reisperiode: november 2015

Deze heel goed georganiseerde reis is ons uitermate goed bevallen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en kleine aanpassingen terplaatse konden makkelijk door de locale gidsen terplaatse geregeld worden. Ook tijdens de voorbereiding was geen moeite teveel om de voorgestelde offerte te perfectioneren naar onze smaak. Een dikke proficiat voor het myanmaronline team.

  • Algemeen 9
op 18 januari 2016 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: juni 2015

Fantastische reis naar Cuba gemaakt! De reis was georganiseerd door Riksja, maar volledig op onze wensen aangepast en samengesteld. Enorm mooie, bijzondere en leuke plekken kunnen zien. Veel contact gehad met locals en gelogeerd in de leukste B&B's die te vinden waren in Cuba!

  • Algemeen 9
op 17 januari 2016 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: december 15

Via Ecuador online zijn we op reis geweest in Ecuador. We hebben echt genoten van onze reis, wat een mooi land. Alles was super geregeld en de accommodaties waren leuk en knus. De Galapagos (wij hadden de landtoer) en de jungle waren onze hoogtepunten.

  • Algemeen 9
op 23 december 2015 bestemming: Thailand, reisperiode: december 2015

In een woord top! Niets op aan te merken was een fantastische reis.

  • Algemeen 10
op 19 december 2015 bestemming: Mexico, reisperiode: oktober 2015

Een mooie reis, goed georgansieerd, fijne medewerkers bij de reisorganisatie (reageren snel op vragen via mail/telefoon), mooie natuur & steden & cultuur, goede accomodaties (centraal gelegen, vaak zwembad).

  • Algemeen 9
op 10 december 2015 bestemming: Thailand / Phuket, reisperiode: oktober 2015

Geen goede communicatie over de geboekte accommodaties, tijdens de reis afschuiven van verantwoordelijkheid.

  • Algemeen 6
op 8 december 2015 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2015

Perfecte vakantie! Wij puzzelen graag zelf uit wat we willen zien in een land en hoe onze route gaat lopen. Dat kost veel tijd. Door de korte termijn waarop we zouden vertrekken - het was vrij onverwacht dat we naar Vietnam gingen - lukte dat nu niet. Daarom ben ik op internet gaan zoeken naar kant-en-klare reizen. Dat was het allemaal niet, daar was geen ruimte om de vakantie zo in te richten als wij prettig vinden. Toen ik op de site van vietnamonline terecht kwam kreeg ik meteen het gevoel: "die snappen het!". De bouwstenen omvatten alle highlights, je geeft aan welke bouwstenen je interessant vindt, hoeveel tijd je te besteden hebt, en wat je graag nog anders zou zien of wensen. We kregen een voorstel dat perfect aansluit bij onze niet-standaard wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en uitgedacht. Een keer was er iets mis met onze hotelkamer (geen daglicht), maar nadat we dat hadden gemeld werd dat op een uitstekende manier opgelost. Wat is dit een relaxte manier om op vakantie te gaan. Dit gaan we zeker vaker zo doen! Vietnam zelf was een prachtige ervaring. Waar wij het meest van genoten was het fietsen op het platteland en het varen door de Mekongdelta. Bijzonder om te zien hoe de mensen leven op en om en met het water, hoe het er aan toe gaat op een boerderij, een kwekerij, in een fabriekje of op een scheepswerf. Leuke contacten met de vriendelijke bevolking. Wat een genot is het Vietnamese eten en wat een oase van groente en fruit! Samen met Vietnamezen gekookt bij hen thuis, veel voor ons vreemde lekkernijen geproefd. Ook waren er enkele dingen waarvan wij dachten: "dat gaan we echt niet eten hoor". We blijven Hollandse boeren tenslotte. Samengevat: we hebben genoten en kunnen iedereen een reis naar Vietnam met vietnamonline (Riksja Travel) van harte aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 7 december 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Div., reisperiode: november 2015

Omdat alles van A tot Z goed was! De reis,de overnachtingsplaatsen, maar vooral ook de contacten met Riksja!

  • Algemeen 9
op 2 december 2015 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: augustus 2015

Fijne reisorganisatie! Van het plannen en alle wijzigingen die ik wilde doen, tot het persoonlijk contact wanneer er tijdens de reis zelf onverwacht iets veranderd moest worden. Uitstekende service. Mooie en goede accommodaties. Fantastische excursies die met zorg zijn geslececteerd. Dit was onze eerste reis met Riksja Travel, maar de tweede staat ook al weer op de planning. Zeker aan te raden voor iedereen die niet graag met een grote groep mee gaat, maar ook niet zonder vastgelegd plan ergens heen wil gaan. Super!

  • Algemeen 9
op 30 november 2015 bestemming: China, reisperiode: oktober 2015

De voorbereidingen via Riksja Travel (Tibet Online) waren wederom uitstekend. Alles omtrent de visum en het permit is perfect begeleid en geregeld. Ook alle vouchers en reisinformatie waren zeer gedetailleerd. De slaapplekken zijn keer op keer erg sfeervol, precies passend bij het land. De excursies waren uitdagend en gaven een goed beeld van het extreme land en haar prachtige bewoners. De professionaliteit en kennis van de reisagenten bij Riksja Travel is erg prettig bij het boeken van een reis. Ook de aftersales (feedback) is een vast onderdeel van Riksja waardoor je je ervaring kunt delen en reizigers er samen met Riksja voor zorgen dat de reizen en ervaringen goed beleefd kunnen worden. We gaan zeker te weten nog een keer op reis met Riksja Travel maar wanneer is nog de vraag....

  • Algemeen 9
op 29 november 2015 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2015

Amerika via Riksja Travel (amerikaonline.nl) was een onvergetelijke belevenis. Alles was super goed geregeld, fijne hotels op perfecte locaties en het contact vooraf met de reisspecialist was erg persoonlijk en fijn. We hebben zelf New Orleans toegevoegd aan onze trip maar zelfs daar kregen we veel hulp bij ook al hadden ze het zelf niet in hun programma. Dit was onze 2e Riksja reis (vorig jaar naar Thailand geweest met Thailandonline.nl) en de 3e zal niet lang op zich laten wachten.

  • Algemeen 10
op 26 november 2015 bestemming: Laos, reisperiode: oktober 2015

Voor de 3 keer met Riskja op pad. Dit keer naar Laos en Cambodja. Geweldig geholpen met het samenstellen van onze reis. En ook de reisorganisatie aldaar was perfect. Een aanrader zowel als organisatie als Landen !!!

  • Algemeen 9
op 20 november 2015 bestemming: Australië / West kust, reisperiode: oktober 2015

Voor de 3e keer bij Australie online geboekt, alles was weer perfect geregeld. Onze vlucht naar Kuala Lumpur had een vertraging van 7 uur waardoor we ook onze aansluiting naar Sydney misten. Wij werden hierover door Australie online gebeld, prima service. Ik werk zelf in de reisbranche en weet dat het zeker ook anders kan. Helemaal top!!

  • Algemeen 10
op 15 november 2015 bestemming: Namibië / Sosusvlei, reisperiode: oktober 2012

Geweldige ervaring met een fantastisch standplaats met de pick-up met tent op het dak. Om nooit meer te vergeten, douchen in de buitenlucht met uitzicht op dit prachtige gebied.

  • Algemeen 10
op 13 november 2015 bestemming: China / Beijing, Pingyou & Hongkong, reisperiode: oktober 2015

Dit is al de tweede keer dat ik met China online (onderdeel van Riksja Travel) heb geboekt en ook deze keer was het weer top geregeld. Het is ideaal als je niet zo veel zin heb om met een groepsreis op pad te gaan en het is ook heel makkelijk om je eigen reis samen te stellen en de standaard bouwstenen aan te passen zodat je precies de reis heb die jij wilt maken. De activiteiten die geregeld waren zijn mooi en goed en de hotels zitten op de plekken waar je wilt zijn in de steden. Ook wordt je goed en persoonlijk geholpen door één persoon die ook de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden.

  • Algemeen 9
op 8 november 2015 bestemming: Tanzania, reisperiode: oktober 2015

Safari en strandvakantie in Tanzania en Zanzibar TOP geregeld door Riksja Travel.

  • Algemeen 10
op 27 oktober 2015 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2015

Prima! leuke hotels, goede opzet van de reis. leuke afwisseling tussen strand en bezienswaardigheden. voldoende mogelijkheden om eigen wensen in te brengen.

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2015 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: juli 2015

Ik heb een rondreis bij cuba online geboekt. Onderdeel van riksja travel. Dit is me heel goed bevallen. In een moeilijk land als cuba was alles goed geregeld. Slaap plekken waren mooi en de excursies waren verrassend leuk. Enige minpunt was de autoverhuur. (Rex) Deze was veel te laat mrt onze auto waardoor we 8 uur lant moesten wachten bij de auto verhuur. (Cuban way of life) Daar kon de reisorganisatie ook weinig aan doen. Dus zeker een aanrader!

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2015 bestemming: Thailand / diversen, reisperiode: augustus 2015

Alles was perfect georganiseerd en duidelijk beschreven

  • Algemeen 9
op 30 september 2015 bestemming: Maleisië / Kuala Lumpur, reisperiode: augustus 2015

In september via Riksja naar Maleisië geweest. Dit is onze 3e reis met Riksja (2014 Amerika en daarvoor Thailand) Zoals we gewend zijn van Riksja een prachtige reis met bijzondere hotels, houten bungalows op de meest bijzondere locaties op korte afstand van de bezienswaardigheden. De reis was wederom tot in de puntjes geregeld. Vooraf alles goed vastgelegd afgestemd op onze eigen wensen en ter plekke met zijn tweeën reizen zonder ergens naar te hoeven omkijken. We gaan zeker een 4e reis via Riksja maken!

  • Algemeen 9
op 29 september 2015 bestemming: Mexico / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Met behulp van de mensen van mexico-online, hebben we een onvergetelijke reis achter de rug!! We zijn deze zomer met onze twee kinderen (11 en 13 jaar), 5 weken door Mexico en Belize gaan trekken. Het grootste gedeelte van de reis was samengesteld uit de bouwstenen die Mexico-online aanbiedt. Het prettige van Mexico online is dat je zoveel of zo weinig vastlegt als je zelf wil. Zo hadden we tussendoor wat gaten ingebouwd waardoor we wat flexibeler waren tijdens het reizen. In de laatste week van onze reis hebben we zelfs alles open gelaten (geen tours geboekt en geen accommodaties). Voor de rest lagen de meeste accommodaties (en dus ook de route) vast. De door hen geboekte accommodaties waren boven verwachting. Tours hebben we wisselend via hen of daar pas geboekt. Dit kan allemaal. Er is veel keus aan bouwstenen en hun adviezen zijn helder en op ervaring gebaseerd. Ze werken samen met goede gidsen en prettige organisaties dus we waren over alle tours zeer tevreden. Wij hebben bij aanvang van het proces (want het voelt als een heel proces om samen met hen zo'n reis samen te bouwen) zelf aangegeven waar we heen wilden, hoe lang we overal wilde blijven en welke highlights en activiteiten we wilden doen. Mexico online kwam vervolgens met een reisvoorstel. Het reisvoorstel hebben we bijgeschaafd, aangepast, uitgebreid etc etc totdat er een reisplan lag wat aan onze eisen voldeed. Er is veel mailcontact geweest en dit verliep soepel en klantvriendelijk. We hebben zaken gedaan met meerdere medewerkers maar de interne overdracht is zo geregeld dat een ieder het over kan nemen op een prettige manier. Wij zijn erg tevreden over de hulp die ze ons geboden hebben en zouden een volgende keer weer voor hen kiezen. Lotte & Rik; bedankt!

  • Algemeen 9
op 28 september 2015 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: september 2013

We hadden een geweldige rondreis Marokko met Riksja (geboekt via Marokkoonline.nl). Het contact tussen ons en de reisadviseuse was geweldig, goed overleg en ze begreep precies wat wij graag wilden. De onderkomens waren geweldig, er werden leuke excursies geboekt en we hebben ons geen seconde druk hoeven maken tijdens onze reis. Top! Hoogtepunt: op onze trouwdag stond er namens het team van Riksja een flesje wijn voor ons klaar.

  • Algemeen 9
op 24 september 2015 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: juli 2015

"Met Vietnamonline hebben we onze zomervakantie vorm gegeven; een reis van ca 2,5 week in Noor- en Zuid-Vietnam. We hebben een aantal keren contact gehad voor het reisschema helemaal naar onze zin was: de medewerkers dachten actief mee, kwamen met suggesties, hebben elke keer het programma aangepast en bleven geduldig en hartelijk. Complimenten! In Vietnam bleek het programma tot in de details te kloppen: gidsen, taxi's, hotels, treinreizen, de binnenlandse vlucht en de boottocht over de Mekong, alles liep precies zoals omschreven. Daarmee heeft Vietnamonline ons een hoop werk uit handen genomen en konden we ten volle genieten van het land, de natuur, de mensen. Toen we onverhoopt een boottocht moesten afbreken vanwege een tyfoon voorspelling werd er meteen een hotel in Hanoi geregeld, en vervoer daarheen. Niet alleen Vietnam bleek een 'hit'maar zeker ook dit reisbureau. Alleen maar lof."

  • Algemeen 10
op 20 september 2015 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: augustus 2015

Deskundig, vriendelijk en snel advies van Riksja travel gekregen. Reis was mooi met goede opties onderweg.

  • Algemeen 9
op 13 september 2015 bestemming: Nepal / Lhasa, reisperiode: oktober 2014

Organisatie Riksja heeft meermalen onjuiste informatie verstrekt ten nadele van de reiziger en in strijd met ANVR richtlijnen gehandeld.

  • Algemeen 1
op 13 september 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

Werkelijk alles tot in de puntjes geregeld door Riksja! Erg goede hulp met het samenstellen van je eigen reis cq wensen. Altijd erg snel antwoord, en elke vraag wordt beantwoord, al stel je er 100 voordat je boekt. Super ervaring voor ons gezin. Volgende verre reis ; RIKSJA

  • Algemeen 9
op 12 september 2015 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: juli 2015

Wij hebben een zeer gevarieerde reis gemaakt aan de hand van de adviezen van Vietnamonline (Riksja Travel). Van Hanoi via Hue en Hoi An naar Ho Chi Minh met 2 binnenlandse vluchten die zeer aan te raden zijn want deze vliegtuigen zijn nieuw en met goede beenruimte en prettige maatschappij en je bent heel snel op de volgende bestemming. Wij zijn blij dat we Riksja hebben gevonden en gaan zeker uitkijken naar een nieuwe afwisselende, spannende, goed verzorgde reis.

  • Algemeen 9
op 9 september 2015 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: mei 2015

Het fijne aan Italie Online is dat ze je veel uit handen nemen. Ze organiseren je reis vrijwel op maat en zorgen voor vervoer en accomodatie. En die zijn prima geregeld. Ook toen onze tweede vlucht geannuleerd werd hebben ze ons geholpen. Wel hadden we het vervangende hotel liever in de buurt gehad en goedkoper, omdat we nu veel kosten moesten betalen, maar het was wel fijn dát ze het geregeld hadden. Wat wij minder vonden waren alle extraatjes die bij de reis inbegrepen zaten, om een voorbeeldje te noemen: de picknickmand die op het plaatje er schitterend uit zag, was in het echt gewoon een plastic tasje met een broodje en een salade. Niet erg, maar de verwachtingen waren toch anders... Dat gold eigenlijk voor alle extra's.

  • Algemeen 7
op 7 september 2015 bestemming: Vietnam / Verschillende plaatsen, reisperiode: juli 2015

Mooie reis met persoonlijk advies. De reizen zijn erg prijzig maar zij maken onze reis wel tot een unieke ervaring. Ik vond het dit keer wel jammer dat we veel bedrijven bezochten onder t mom van een excursie. Uiteraard hopen doe bedrijven na een rondleiding dat je wat koopt. Maar er is makkelijk, snel en persoonlijk contact met hen en dat is mij veel waard. Ook is het geen probleem als je de tickets of onderdelen van de reis zelf vastlegt zonder hun en delen via hun laat regelen. Heel flexibel.

  • Algemeen 8
op 7 september 2015 bestemming: Cuba / Meerdere plaatsen, reisperiode: juli 2015

Een geweldige ervaring hebben ze mij bezorgd. Persoonlijk en snel contact. Ook bij aanpassingen blijven ze vriendelijk en meewerkend. Een grote keus bouwstenen die zeker de moeite zijn! Exclusievere plekken en goede hotels bieden ze beide aan. Ze zijn prijzig maar ze hebben t maximale voor ons uitgehaald.

  • Algemeen 10
op 7 september 2015 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

Wederom perfect geregeld!
bij aankomst in India werden we opgewacht door een lokale vertegenwoordiger. Eenmaal in het hotel werd niet alleen de hele reis netjes uitgelegd. Ook extra tips over het land en de stad waar we op dat moment waren. De Chauffeur was altijd keurig op tijd (in een land als India is dat af en toe best een prestatie).
Wanneer we na een paar dagen in een andere stad kwamen stond ook daar de lokale vertegenwoordiger weer te wachten en ook die gaf ons alle benodigde info (en meer). Een prachtige vakantie gehad met de vrijheid van een individuele rondreis!

  • Algemeen 9
op 4 september 2015 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: augustus 2015

Met ons gezin met 5 pubermeiden hebben we genoten van de reis. Verbluffend hoe gemotiveerd onze meiden dagelijks op tijd uit bed waren voor het volgende avontuur. Gekozen voor Riksja omdat zij bouwblokken aanbieden waaruit wij zelf gekozen hebben. In Thailand werkt Riksja samen met Khiri. Een ervaren reisorganisatie die nakomen wat ze beloven. Bovendien werden wij uitermate goed geholpen toen onze dochter naar het ziekenhuis moest. De nederlandse beheerder van Khiri in Chang Mai heeft ons persoonlijk gebracht en was gebleven totdat wij weer buiten stonden, grote klasse. En omdat Khiri goede doelen steunen. Het programma was avontuurlijk en toegankelijk voor iedereen. We werden vaak opgehaald met een mini-van met Airco. Het fietsen in Bangkok; Verblijf op een drijvend vlot hotel op de River Kwai ; Verzorgen van olifanten en tokkelen in de jungle; hobbelen naar de bergstam waren hoogte punten van de vakantie. Een volgende keer zouden we weer voor Riksja kiezen. Riksja is bezig om samen te werken met worldmapping. Dan gaat onze voorkeur uit naar een combi: goeden doelen en avonturen vakantie

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 7
op 1 september 2015 bestemming: Verenigde Staten / West kust, reisperiode: augustus 2015

Met twee kinderen van 18 en 16 jaar oud gekozen voor een rondreis langs de Westkust van Amerika. San Francisco, Zion, Las Vegas, Seqoia Park, Yosimiti Park, Grand Canyon, Los Angeles. Alles was prima geregeld en voldeed aan de verwachtingen. Hotels waren schoon en mooi en de huurauto voldeed was ruim genoeg. Prima vakantie gehad waar wij met veel plezier op terugkijken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 24 augustus 2015 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode:

Voor onze eerste kennismaking met Azië kozen we voor een individuele rondreis in Vietnam. We stelden de reis samen via de bouwstenen van Vietnam Online: Hallo Hanoi, Halong Bay, Sapa trekking, Koninklijke tijden in Hué en Klassiek Hoi An vormden de basis van onze reis. Wel lieten we enkele wijzigingen aanbrengen en dat vormde geen enkel probleem. Alles was prima georganiseerd en als er al eens iets misliep, deden de Vietnamezen alle moeite om het probleem meteen op te lossen. We reisden met onze 18 jarige zoon Niels en logeerden in 3-persoonskamers in hotels van goede kwaliteit. Het hotel in Hanoi was onze thuishaven waar we tussen 2 reisonderdelen altijd weer even terugkwamen en elke keer opnieuw goed ontvangen werden. Er waren verschillende onderdelen die door een gids begeleid werden en ook dat was altijd dik in orde.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 20 augustus 2015 bestemming: Canada / West Coast, reisperiode: juli 2015

Dit is de 3e keer dat we onze vakantie via Riksja hebben geboekt. We zijn bijzonder tevreden over de service van Riksja. De reizen zijn perfect georganiseerd, de accomodaties zijn vaak verrassend en hun samenwerking met lokale partners brengt je op unieke plekjes.
Laat je vakantie met een gerust hart aan hen over.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 20 augustus 2015 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode:

We hebben in juli 2015 een rondreis met 2 tieners(14 en 16) gemaakt via riksja travel. Kinderen hebben de ervaring van hun leven gehad, een hele gevarieerde reis van game drive, dagje strand, paardrijden tot scenic tour met de auto. Iedere keer was het weer een feest in welke accommodatie we nu weer zouden slapen. Dit varieerde van beachhouse, luxe lodges tot farmhouses. Kinderen hebben zich geen moment verveeld(en dat wil wat zeggen met tieners).

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 augustus 2015 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: juli 2015

We hebben gereisd met onze dochters van 15 en 17 jaar. En helemaal onder de indruk van het land India. Fantastische rondreis dmv de bouwstenen via Indiaonline.nl. Wat een mooie ervaringen in Rajahstan. Onze gids, Bhanwar, fantastisch. 14 dagen lang was hij onze prive-chauffeur. Weet de goede en mooie plekjes buiten het programma om. Ook de hotels waren stuk voor stuk sfeervol (zeker in Amritsar) Complimenten ook voor de volledige day-to-day beschrijvingen etc. Na Rajahstan per trein verder met nieuwe chauffeurs en gids. Ook deel 2 van de vakantie (Himachel Pradesh) verliep soepel. En niet onbelangrijk: De hotels hadden vaak de beste restaurants. Niemand echt ziek in 3 weken. Wel uitkijken natuurlijk, maar toch....
Dit was de tweede reis met Riksja, en zeker niet de laatste....

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 augustus 2015 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: juni 2015

Mijn dochter en ik reisden 3 weken door Cuba; de bestemmingen kozen we zelf, Riksja zocht logies. En het was top!! razend snel antwoord op vragen, papieren in een mum van tijd in orde, en de lokaties van ons logies waren meestal heel goed; de staatshotels had ik liever overgeslagen achteraf gezien; de uitgekozen b&b s waren meestal heel goed, afspraken waren duidelijk; het vervoer ook goed geregeld; de kleine toeristenwagen die we huurden een MG was een avontuur op zich, we hadden soms het gevoel te moeten meetrappen op de hellingen :-) hij is eigenlijk niet sterk genoeg van motor en te kwetsbaar als je de bergen in wil, daarvoor zou ik een off road adviseren als het kan. Top vakantie!! Cuba is zalig, en met Riksja en Cubaonline top geregeld!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 13 augustus 2015 bestemming: Mexico / Yucatan, reisperiode: juli 2015

"Met onze zoons van 10 en 12 hebben we deze zomer drie weken rondgereisd in Mexico (Yucatan, Chiapas, Tabasco). We zijn erg enthousiast over de reis en de manier waarop Riksja onze reis heeft opgebouwd. Sfeervolle locaties, leuke activiteiten en vooral veel afwisseling in onze reis. Van hete stranden naar tropische jungle naar de bergen. We hebben dit deel van Mexico echt goed leren kennen en het smaakt naar meer.... De mensen van Solana tours zijn erg goed bereikbaar en denken heel prettig mee als je problemen hebt onderweg. Een volgende verre reis organiseren we zeker weer met Riksja Travel!"

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 augustus 2015 bestemming: India / Noord India, reisperiode: juli 2015

We hebben als gezin met drie volwassen kinderen door Noord-India gereisd. Het was een unieke ervaring , een land om zeker georganiseerd te doen! Het was fijn om de ruimte te hebben binnen het programma, ons eigen plan te trekken. De transfers klopten elke keer, de hotels waren goed gelokaliseerd, sfeervol en netjes. De officiele gidsen bleken zeer kundig, kortom we hebben een onvergetelijke reis gemaakt, waar alles op rolletjes liep dankzij Riksja Travel! Een absolute aanrader.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 augustus 2015 bestemming: Australië / diverse, reisperiode: juli 2015

We hebben gedoken, maar waarom in de beschrijving niet vermeld dat reeftax (130$) nog betaald moet worden?
In Cairns hadden we een hotel, waarom geen LO, we moesten nu extra ontbijt betalen.
Jammer dat er bij de reisbeschrijvingen geen landkaart was toegevoegd, een plattegrond van de plek van het hotel, vind ik wat karig.
Verder was de reis goed geregeld. Hopelijk kunnen jullie wat met de opmerkingen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 augustus 2015 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: juli 2015

We hebben met ons gezin een rondreis gemaakt door Peru. Hoewel met name het eerste deel van het programma een beetje vol was, hebben we de reis als super beleefd. Begeleiding vooraf was erg prettig en deskundig, afspraken met lokale partijen werden goed nagekomen, gidsen waren ervaren en deskundig en vooral de jungle-ervaring op het einde was een erg prettige afsluiting! Zou het zo weer doen....

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 5 augustus 2015 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: september 2014

Goed georganiseerde individuele rondreis geboekt bij Riksja, flexibele chauffeurs leuke acco's super excursies! Alles was perfect geregeld. De chauffeurs waren altijd op tijd en bereidt om te stoppen als we wilde. Ze vertelden veel over de cultuur en het land tijdens de stops. Leuke diverse kleinschalige accomodaties die netjes waren en altijd iets bijzonders hadden! Top reis gehad

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 juni 2015 bestemming: Jordanië / Petra, reisperiode: mei 2015

De reis was voor onze begrippen redelijk prijzig maar wel elke cent waard.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 29 mei 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Diverse, reisperiode: april 2015

We zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden. A.d.h.v. een voorgestelde reis hebben we onze eigen reis samengesteld. Het duurde wel een paar weken voordat we alles bevestigd kregen. De lodges waren niet allemaal even luxe, maar hadden allemaal hun eigen charmes en waren kleinschalig, waar wij van houden. De prijs/kwaliteitsverhouding is echt goed! Wij hebben een superreis gehad met mooie herinneringen en willen zeker nog eens terug naar Zuid-Afrika.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 29 april 2015 bestemming: Mexico / Yucatan, reisperiode: mei 2015

Prettige organisatie waarmee me eerder al trips maakten, ook nu weer zijn we zeer goed geholpen met de voorbereidingen, ik weet zeker dat het wederom een top trip wordt!

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 26 april 2015 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: maart 2015

Een perfect georganiseerde reis door vietnamonline. Alles klopte, transfers, excursies, gisse.. Nergens problemen ondervonden. Het liep op rolletjes. Aanrader.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 20 april 2015 bestemming: Namibië / Windhoek, reisperiode: maart 2015

Geweldig land en optimale wijze om het land te bezoeken. Namibie Online (Riksja Travel) heeft ons goed voorbereid en begeleid, we zijn een topervaring rijker.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 16 april 2015 bestemming: Cambodja / Rondreis, reisperiode: maart 2015

Fantastische organisatie,denkt mee,komt met goede tips,snelle reactie

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 14 april 2015 bestemming: Vietnam / Ho Chi Minhstad, reisperiode: december 2014

Fantastisch rondreis waarbij alles op tijd verliep met prima accommodaties. Goede samenwerkingen adviezen tijdens het samenstellen van de reis. Helemaal niets op aan te merken een echte aanradar

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 maart 2015 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: februari 2015

Reis goed aangesloten op onze wensen.
Lokale gids zijn ervaren en accommodaties top.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 18 maart 2015 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: januari 2015

Boven verwachting. Alleen maar genoten.

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 maart 2015 bestemming: Marokko / Rondreis, reisperiode: februari 2015

Geweldige organisatie. Vooraf goede communicatie, ter plekke alles uitstekend geregeld. Alleen maar positieve ervaringen. Van harte aanbevolen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 maart 2015 bestemming: Mexico / Divers, reisperiode: december 2014

Wij hebben een fantastische rondreis gemaakt door Mexico, Guatemala & Belize dankzij Riksja Travel. Een geweldige en goed te combineren ervaring. We hadden 'maar' 3 weken tijd maar we hebben in deze combinatie niet het gevoel gehad dat we tijd de kort hadden. Goed contact en advies, ook eenmaal ter plaatse. Wij vonden reizen met openbaar vervoer ook een echte +. Reisbeschrijven was erg compleet & handig. Sowieso hele mooie 'kleurrijke' landen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 februari 2015 bestemming: Kenia / Safari, reisperiode: februari 2015

Van begin tot eind perfecte georganiseerde reis met veel afwisseling. Wij reisden rond in 3 gebieden rond Mombassa en sloten af met een paar dagen in Diani Beach bij Nairobi. De specifieke invulling alsmede de locale specialist die alles regelde en onze fantastische chauffeur/reisleider Patrick hebben deze reis tot een absolute top ervaring gemaakt! Wij raden iedereen aan om Riksja te gebruiken..

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 20 februari 2015 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: januari 2015

Riksja travel zet een prachtige reis in elkaar door middel van bouwstenen die je zelf samenstelt.
Elke reis was goed.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 november 2014 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: oktober 2014

Een prachtige rondreis door Ecuador gemaakt waarbij we zowel van de Amazone, Andes als Kustgebied een goed beeld hebben gekregen. Geweldig knusse en gezellige accomodaties waar heerlijk eten wordt geserveerd. Prachtige mensen die erg vriendelijk zijn, mooie natuur, ontzettend leuke gidsen waarvan sommige ook nog eens engels spreken.

Wij hebben uiteraard de bekende bezienswaardigheden bezocht en hier erg van genoten! Maar wat voor ons uniek was is dat we het pure van Ecuador hebben mogen beleven zoals logeren bij Carlos en zijn familie in een klein dorpje vlakbij Otavalo. We zijn in zijn huis opgenomen, hebben mee mogen eten, en het leven mee mogen maken. Bijvoorbeeld hebben we geholpen om mais te zaaien samen met de moeder van Carlos (en de buurvrouwen uit het dorp).

Eveneens hebben we een prachtig project bezocht 'Inti Sisa' in Guamote waar we kennis hebben gemaakt met een aantal kinderen uit het dorp, een familie bezocht die poncho's maakt! Echt een unieke ervaring.

Ecuador is zo divers dat er op elke plaats waar je bent wel iets te beleven is, zowel verandering van klimaat, cultuur, natuur, eten..... het is een geweldig land om te ontdekken. Maar om tijd te besparen met zoeken naar knusse accomodaties en vervoersmogelijkheden van de ene plaats naar de andere zijn zeker de bouwstenen van ecuadoronline.nl aan te raden. Reden: betere accomodaties vindt je niet, deze zijn geweldig en het is allemaal perfect geregeld!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 november 2014 bestemming: Vietnam / Diverse, reisperiode: oktober 2014

Een geweldig leuke vakantie. Alles klopte.
Chauffeurs, gidsen alles was exact op tijd en prima geregeld. De hotels waren zoals we van Riksja gewend zijn, prima en precies daar waar het meest te zien is.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 november 2014 bestemming: China / Yangshuo, reisperiode: oktober 2014

Riksja Travel biedt veel handige bouwstenen voor de individuele reiziger. Bouwstenen zijn korte reisprogramma’s van enkele dagen, waarmee een geheel eigen reis samengesteld kan worden. Op deze manier is het mogelijk van te voren alles te regelen, zodat tijdens de reis optimaal genoten kan worden van de omgeving, de natuur en de mensen.

Naast bouwstenen biedt Riksja Travel ook voor elke bestemming totale individuele reizen aan. Dit zijn bouwstenen welke al gecombineerd zijn tot de ideale reizen om het land mee te ontdekken.

Elke bestemming heeft bij Riksja Travel een eigen website met uitgebreide informatie. Achter elke website zitten een of meerdere deskundigen die kunnen adviseren over de ideale reisroute.
Ergens op internet kwam ik deze beschrijving van Riksja Travel tegen en als je dit zo leest, denk je eigenlijk toch dat iedereen zó wel zou willen reizen!
Bouwstenen, een eigen reis samenstellen, alles geregeld, deskundig advies……..enz.

Christien en ik reizen sinds 2006 met Riksja Travel en we hebben juist gekozen voor rondreizen waarbij veel van te voren geregeld is;
waarbij flexibiliteit en vrijheid desondanks mogelijk blijft;
waarbij de bouwstenen aangepast worden aan onze wensen;
waarbij we een eigen inbreng mogen hebben;
waarbij geluisterd naar en meegedacht wordt over onze ideeën en wensen;
waarbij begrepen wordt wat wij willen;
waarbij service aan de reiziger hoog in het vaandel staat;
waarbij het contact met de lokale bevolking voorop staat.

Voor ons blijkt dit allemaal elk jaar weer uit de kennis van de mensen die hier werken, intussen kennen we er al veel persoonlijk, de klantvriendelijkheid zowel via mail als telefonisch en de persoonlijke ervaringen van de mensen die deze met ons willen delen. We hebben al eens het genoegen gehad een dagje mee te mogen lopen.

Riksja reizen zijn voor ons altijd avontuurlijk, vaak bouwen we juist bewust enkele vrije dagen in om op eigen houtje iets te ondernemen. Zo kom je op unieke plekjes, op plekjes die je gezien en ervaren moet hebben, die je alleen op deze wijze kunt vinden. Het contact met de lokale bevolking staat bij ons altijd voorop en deze dagen gebruiken we dan ook altijd om veel te wandelen en te fietsen. Zo kwamen we, al fietsend, in het zuiden van China in contact met een gezin met 15 geadopteerde en gehandicapte kinderen; op Sri Lanka met een tehuis voor misbruikte meisjes; in Myanmar met een weeshuis voor ouderen; en in Nepal met een tehuis voor kinderen.
Allemaal bijzondere ontmoetingen dankzij de vrijheid die wij ervaren in onze reizen.
Ook Riksja Travel draagt in alle landen die ze in hun reisprogramma hebben bij aan speciale projecten.

De accommodaties ervaren wij altijd als leuk en verrassend, ze zijn meestal authentiek en liggen op leuke plekjes, soms in een dorp of stad, soms juist erbuiten!

De chauffeurs en gidsen zijn altijd op tijd, meestal te vroeg behalve in Nepal, daar is te laat komen normaal! Ze zijn meestal bescheiden, hebben kennis van zaken (tips, stops) en dringen zich niet op.
De service van de lokale reisorganisatie is uitstekend, zij zijn er voor ons!

Bij problemen zijn we in de landen zelf altijd keurig geholpen, maar zéker achteraf door Riksja zelf.
Riksja Travel is voor ons de ideale reispartner.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 2 november 2014 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: maart 2014

Zeer goede reisorganisatie is Riksja Travel. Bijzondere locaties en hotels. Net even anders dan standaardreizen bij andere reisorganisaties.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 22 oktober 2014 bestemming: Verenigde Staten / Yosemite, reisperiode: mei 2014

We zijn 2,5 dag in Yosemite geweest en verbleven bij het tentenkamp Camp Curry. Misschien wel het mooiste deel van onze Amerika rondreis. Prachtige groene natuur, mooie wandelgebieden, indrukwekkende watervallen, kortom mooie uitzichten en je kijkt je ogen uit. Een absolute aanrader is de wandelroute van de mist trail. De locatie van Camp Curry is perfect, mooi gelegen in Yosemite. De tenten zijn wel gehorig en het eten is duur op het park, maar de ligging en het uitzicht zijn fantastisch!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 17 oktober 2014 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: augustus 2014

Wat een geweldige ervaring hebben we gehad! We hebben alleen maar persoonlijk contact gehad met de reisorganisatie Riksja Travel, want heel fijn was. Ze hebben precies geluisterd naar onze wensen en daardoor hebben we de meest geweldige reis ooit gehad. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel luxe meegemaakt. En elke activiteit was geweldig. Voor mij sprong het snorkelen erboven uit. De onderwaterwereld was overweldigend en aan het einde waren mijn billen rood verbrand. Ik had dat voor geen goud willen missen!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 14 oktober 2014 bestemming: Maleisië / Plaats, reisperiode: september 2014

We zijn 2 weken met maleisie-online (riksja travel) naar borneo en west maleisie geweest. Het was echt een avontuur, en een van de leukste en bijzonderste vakanties ooit. Het is een prachtig land, met schitterende natuur en stranden, heerlijk eten en hele aardige mensen. We hebben veel geluk gehad met het weer en met alle dieren die we gezien hebben in het wild, zoals zeeschildpadden, olifanten en orang oetangs. Het was echt een perfecte reis, grotendeels dankzij maleisie online. Alles was perfect geregeld, de vluchten, de accomodaties, het vervoer en de excursies. Daardoor hebben we echt kunnen genieten en uitrusten op onze vakantie en toch heel veel gezien. We raden maleisie online en riksja travel aan iedereen aan!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 oktober 2014 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: mei 2014

We hebben een prachtige vakantie mogen beleven in Los Angeles aan de Westkust van America. We zaten in Venice beach in een hotelletje, wat een perfecte plek was om deze (mega)stad verder te ontdekken. En dat hebben we gedaan! Santa Monica, Beverly Hills, Universal Studio's, Rodeo Drive, hollywood en warner bross studio's. We hebben alle grotere attracties en bezienswaardigheden gezien. Een prachtige stad, zeker de moeite waard voor een kort of langer verblijf. Bijvoorbeeld als start voor een roadtrip in West America. Denk aan Las Vegas, Yosemite Park, San Francisco! Just do It! Geboekt bij America Online/Riksja.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 oktober 2014 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: september 2013

Vorig jaar maakten wij een rondreis door Marokko. Deze rondreis was samengesteld door Riksja. We hadden een fijne mix aan verschillende typen accommodatie (hotel, riad, B&B), en reisden met zowel OV als huurauto wat erg relaxt was. De reis had bovendien een goede mix tussen stad en natuur. Zo zagen we alle Koningssteden uitgebreid, maar brachten ook veel tijd door in bijv. de Atlas en in het kustplaatsje Essaouira. Vooral het feit dat we overal lang genoeg bleven, alles uitgebreid konden bekijken en ons vooral niet hoefden te haasten, maakte het een topreis.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 4 oktober 2014 bestemming: China / Xi’an, reisperiode: september 2014

Alles was prima geregeld ter plekke! Vooraf goed individueel advies en perfecte samenstelling van de reis door Riksja Travel.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 september 2014 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: september 2014

Dit was onze eerste reis met Riksja Travel (en tevens onze huwelijksreis) en dit is zeker voor herhaling vatbaar. Onze reis samenstellen obv de bouwstenen werd goed begeleid door onze Indonesië specialist en zij zorgde er tevens voor dat het heel persoonlijk werd gemaakt.

De accommodaties waren prima in orde, het transport was telkens goed geregeld en de gidsen waren goed Engelstalig.

Riksja had er ook voor gezorgd dat onze hotels wisten dat we 'newly weds' waren. Hierdoor kregen we soms onverwachts een klein cadeautje in ons hotel of een speciaal versierde kamer met bloemen en dergelijke. Deze kleine details zorgde ervoor dat onze huwelijksreis een onvergetelijke ervaring is geworden!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 september 2014 bestemming: Italië / Toscane, reisperiode: augustus 2014

We hebben voor de eerste keer via Riksja Travel, Italië Online, een reis geboekt. Deze is zeer goed meegevallen. Bij het boeken van de reis hebben we erg snel en erg duidelijke informatie gekregen. Onze contactpersoon was altijd bereikbaar en kon ons altijd een duidelijk antwoord op onze vragen geven. Deze persoonlijke touch geeft een echte meerwaarde. We logeerden in verschillende agriturismo´s en in Florence in een klein hotelletje op loopafstand van het hotel. Bij de meeste agriturismo´s was ook een mooi zwembad wat heerlijk was met het warme weer. Het leuke aan Risksja Travel is dat ze met bouwstenen werken en dat ze echt naar je wensen luisteren om zo een reis op maat samen te stellen. Wij hebben dit als zeer positief ervaren en gaan zeker nog met hen op reis.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 19 augustus 2014 bestemming: Maleisië / Bako, Mulu, KL, Cameron Highlands, Perhantian Islands, reisperiode:

We zijn al een aantal jaren met Riksja online op vakantie geweest.
Het zelf samenstellen van onze reizen d.m.v. bouwstenen bevalt ons prima. Van te voren hebben we verschillende keren contact gehad met Maleisië online bv. over hoe de bouwstenen te combineren en waar onze interesses lagen. Hier werd heel goed op ingespeeld.
De reis zat weer heel goed in elkaar. Heel afwisselend. Goede accommodaties, op verrassende plekken. Altijd goed sprekende Engelse gidsen. Duidelijke informatie vooraf. Ze kijken en denken echt met je mee.
Ook wanneer er achteraf zaken tegen zijn gevallen is er een luisterend oor en doen ze hier ook echt iets mee.
Het was dit jaar de 6x dat we bij Riksja online geboekt hebben. En het zal zeker niet de laatste keer zijn.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 augustus 2014 bestemming: Thailand / Thailand, reisperiode: juni 2014

Eerste keer op reis met Riksja. Super goed geregeld en verzorgd. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een onvergetelijke, relaxte reis door Thailand hebben kunnen maken. Volgende keer zeker weer een reis via Riksja!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 augustus 2014 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: juli 2014

Voor het eerst een reis via Cubaonline/Riksja geboekt en dat is zeer goed bevallen. Er wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wensen en op basis hiervan volgt er een uitstekend voorstel die aan onze verwachtingen heeft voldaan. Het contact verloopt zeer prettig en vragen worden snel beantwoord. Een betrouwbaar reisbureau.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 augustus 2014 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: juli 2014

Op maat van de klant door bouwstenen systeem, goed advies, zeer correcte informatieverschaffing en duidelijke communicatie. Gericht op klanten die houden van comfortabele, kleinschalige, geen luxueuze, maar goed gesitueerde accomodaties. Wij en ondertussen vele vrienden van ons, deden al vele reizen met Riksja travel en waren altijd uitermate te vreden.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 18 juli 2014 bestemming: Jordanië / rondreis Amman-Aqaba, reisperiode: juni 2014

Snelle service van Riskja. Kort te voren kunnen boeken. Men geeft goed aan wat je kunt verwachten qua accommodatie, waar je rekening mee moet houden bij bepaalde locaties/excursies etc. Goede samenwerking met lokale organisaties.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 25 juni 2014 bestemming: Thailand / Laos, reisperiode: mei 2014

Leuke eerste ervaring met individuele rondreis. Alles tot in de puntjes geregeld door Riksja ter plaatse en toch vrijheid om je dagen zelf in te vullen zoals je wilde. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 5 juni 2014 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: maart 2014

Geweldige reisorganisatie. Alles was tot in de puntjes geregeld. Trekking in Sapa met prive gids was een geweldige ervaring. Bij Riksja travel krijg je net dat beetje extra bij je reis . 2 keer bij Riksja geboekt en beide keren een prachtige vakantie gehad

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 5 juni 2014 bestemming: Cambodja / rondreis, reisperiode: mei 2014

Wij zijn door Riksja Travel uitstekend geholpen in het maken van keuzes, waar naar toe, hoe en de accommodaties die zij voor ons verzorgd hadden waren uitstekend.
De medewerkers/sters wisten precies waar ze het over hadden en waren uitermate behulpzaam. En we zullen zeker vaker gebruik maken van deze organisatie.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 mei 2014 bestemming: China / rondreis, reisperiode: april 2012

Alles was prima geregeld, van het eerste tot het laatste moment. Ook stond alles keurig op papier. Als je belt of mailt... je krijgt altijd netjes antwoord.
Ik heb al heel wat vlieguren en verschillende landen met verschillende reisorganisaties achter mijn naam staan. Maar qua reisorganisatie is
Riksja online DE topper.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 30 mei 2014 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: december 2013

Reisorganisatie Riksja zoekt mee naar een goede reis en verloop van het programma. Gevarieerd en afwisselend programma en ook van het aantal reisdagen. Daarnaast ook voldoende vrijheid om van alles nog zelf te regelen of later in te vullen. Leuke gezellige accomodaties en waar mogelijk worden de grote hotels vermeden. Vooral het contact met lokale bevolking is van belang!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 mei 2014 bestemming: Maleisië / Rondreis, reisperiode: oktober 2012

De behulpzaamheid en souplesse van de thuis-organisatie Riksja is heel goed.
De reisagent ter plekke had wat steekjes laten vallen maar deed er alles aan om een goede klantvriendelijke oplossing aan te dragen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 27 mei 2014 bestemming: Namibië / 2012, reisperiode: mei 2014

Wij hebben al een aantal keer met Riksja gereisd en hebben sindsdien heel wat nieuwe klanten aangebracht. Wij zijn heel tevreden met het gehele verloop van advies tot boeking. Riksja is uitgegroeid tot een grote organisatie maar dit merk je totaal niet. Het contact is persoonlijk, en zeer prettig!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 mei 2014 bestemming: Guadeloupe / Caribisch gebied, reisperiode: januari 2014

Goed georganiseerd door Riksja, maar toch een individuele reis. Fijne aanspreekpunten bij de organisatie. Snelle reacties via email of telefoon. Individuele wensen zijn altijd in te vullen. Eigenlijk het motto: Alles kan! Wij verzorgen het!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 20 mei 2014 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2013

Positief:
Persoonlijk contact met medewerkers Riksja, flexibel je eigen reis samenstellen, duidelijk reisvoorstel, altijd goed geregeld!

Negatief:
eigenlijk geen negatie ervaringen. Enige puntje zou kunnen zijn dat de prijs wat aan de hoge kant is, maar dat weegt niet op tegen de vele voordelen

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 12 mei 2014 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: april 2014

Super voorbereiding met goede hulp van Riksja!
Onvergetelijke reis..

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 3 mei 2014 bestemming: Maleisië / Kuching, reisperiode: januari 2014

Maleisiëonline (Riksja) regelt snel een leuke persoonlijke reis van bouwstenen die een hoge kwaliteit van ervaringen bieden. Het contact met Nederland is prettig en duidelijk en op lokatie is alles keurig geregeld.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 30 april 2014 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: april 2014

Geweldig leuke week gehad via Riksja Travel in Griekenland. Nog nooit in Athene geweest, dus het was zeer prettig om daar op dag 1 meteen even een korte rondleiding te krijgen van 2 uur. Daarna hadden we een beeld van de stad en zijn we op eigen gelegenheid naar de Acropolis gegaan en de Plaka (oude stad). Met een huurauto verder naar het binnenland doorgereisd voor de cultuur, maar ook de prachtige natuur in het voorjaar! Afgesloten met een bezoekje aan een Ouzo fabriekje. Interessante ervaring: 5e generatie, jonge eigenaren, ontvingen ons hartelijk en met veel enthousiasme. Een aanrader!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 april 2014 bestemming: Indonesië / Sumatra,Bali, Gili, reisperiode: maart 2014

Via Indonesie-Online (Riksja Travel) heb ik zelf een reis samengesteld door middel van bouwstenen, ik wil graag rondreizen maar dan wel zelf bepalen waar ik heen ga en wat ik over sla. De bouwstenen van Riksja zijn daarvoor erg geschikt, maar laten we eerlijk zijn: eigenlijk kun je dat zelf ook wel en dan is het goedkoper. Waarom dan toch kiezen voor Riksja? Omdat ik toch graag alles van te voren geregeld wilde hebben, ik kon ter plaatste altijd nog een of ander aanpassen en ik heb graag advies van professionals; wat is de beste route? Hoe snel of langzaam moet ik reizen? etc.

Ik vind het prima om iets extra's te betalen om mijn reis in handen van een professional te leggen maar dat viel nogal tegen...

Het begon bij mijn vliegticket, dat konden zij ook wel voor mij regelen. Met cheaptickets draai ik tegenwoordig mijn hand natuurlijk niet om voor een vliegticket maar goed, we hadden nogal wat binnenlandse vluchten dus het voelde wat veiliger om dit ook aan hen over te laten. Ik gaf duidelijk aan dat ik heel flexibel was en het niet zoveel uit maakte wanneer ik zou vertrekken, gewoon wanneer het ticket het goedkoopst was. Vervolgens krijg ik een aanbod welke toch echt 200 euro pp hoger lag dan wat ik in gedachte had voor tickets, als ik op Skyscanner kijk zie ik dat als ik een dag eerder vertrek inderdaad een vlucht heb voor 850,- ipv 1050,-. Ik bellen met Riksja, "Oja je hebt gelijk, dan doen we dat" - Ja sorry, maar waar betaal ik extra kosten voor als ik dit voor jullie moet bedenken? Dan kan ik net zo goed zelf boeken toch?

Ik heb aangegeven dat ik 3 weken weg wilde, maar achteraf had ik maar 18 dagen (inclusief heen en terugvlucht!) ipv 21 omdat ze hebben zitten passen en meten met de bouwstenen. Ik snap wel dat zo’n reis op maat wat aanpassingen vergt, maar ik had het fijn gevonden als ze even hadden aangegeven dat ik nu slechts 18 (dus eigenlijk 16) had geboekt want dan had ik mijn reis met een aantal dagen verlengd en hadden zij wellicht nog wat extra’s kunnen verdienen.

Toen ik alle documentatie onder ogen kreeg (als je dus al geboekt hebt) zag ik dat ik ook nog eens een hele dag kwijt was met reizen van Sumatra naar Bali omdat we een overstap op Jakarta hadden. Denk als reisorganisatie dan even mee! Als ze me hadden aangeboden om een stop te maken op Jakarta dan had ik dat zeker gedaan! Nu moet ik 2 vluchten op een dag maken en zit ik een paar uur (maar net te kort om de stad in te gaan) te niksen op een vliegveld! Dat is een hele vakantie dag die weg is, anders had ik alleen de ochtend en vroege middag verloren met reizen en had ik in de namiddag Jakarta of Bogor kunnen bezoeken voor 3 dagen om daarna pas door te vliegen naar Bali. De reden dat ik via Riksja boek en niet alles zelf regel is juist zodat zij me hierop attent kunnen maken!

Begrijp me niet verkeerd, alle medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk en hebben me echt wel goed geholpen. Maar ik mis net even dat beetje extra wat ik graag had gezien, mij dingen uit handen nemen, daarvoor boek ik bij een organisatie.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 7
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 6
op 14 maart 2014 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2014

Na India opnieuw gekozen voor Riksja Travel voor onze rondreis door Sri Lanka. En ook deze keer zeer tevreden! Riksja is de ideale reisspecialist voor individuele rondreizen op maat en met veel vrijheid. We vinden het zeer leuk om de rondreizen/bouwstenen naar eigen wens aan te passen. Leuke accommodaties, goede organisatie ter plekke.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 7 februari 2014 bestemming: Myanmar / Yangon als begin en eindpunt, reisperiode: december 2013

We zijn vrijdag 17-01-2014, dus na 4 weken teruggekomen van een fantastische reis naar Myanmar. We hebben genoten, en dat mede door de fantastische organisatie van Riksja en de lokale agent Khiri travel.
De mensen in Myanmar zijn heel erg aardig en behulpzaam, zijn heel erg open en willen graag met je praten over allerlei dingen.
Het vervoer was overal goed geregeld en de gidsen kunnen je ook heel veel over hun stukje land vertellen.
Het viel ons een beetje tegen dat het in de ochtend en avond behoorlijk fris was in het begin. We hadden geen jassen meegenomen, maar die heb je in december en begin januari soms toch wel nodig, vooral in de plaatsjes in de heuvels voordat we bij Mandalay aankwamen. Ook bij het Inle Lake was het vooral ’s morgens behoorlijk fris. Maar als de zon opkwam werd het al snel zo lekker dat je weer in je shirtje buiten kon lopen.
We hadden 5 binnenlandse vluchten en maar één keer hadden we 1 uur vertraging. Dat kwam omdat het op het vliegveld waar we naar toe gingen (Heho), mistig was . Petje af voor de mensen die de koffers in en uit laden. Allemaal handwerk, maar zeer efficiënt. Het was ook leuk dat we overal welkom werden geheten door middel van een bordje met onze namen erop. Het contact met de gidsen was erg leuk, ze waren zo spontaan allemaal, het was net of je bij een oude vriend op bezoek kwam.
De hotels waren overal prima, maar die in Pyin Oo Lwin en Ngapali Beach sprongen er qua kwaliteit wel erg ver bovenuit. Het hotel in Sittwe viel wat tegen, maar de vleermuizen aan de overkant maakten veel goed.
Bij het hotel in Bagan staan niet alleen mountainbikes maar ook E-bikes, die anders zijn dat in Nederland, het zijn een soort electrische scooters. Het zwembadwater was erg koud.
Een van de hoogtepunten was wel Balloons over Bagan, het was een onvergetelijke ervaring om met zonsopkomst boven al die tempels te zweven. Ook op de grond hebben we tempels bekeken, erg mooi, maar het was jammer dat je belaagd werd door de verkopers van souvenirs.
Een van de bijzondere bouwstenen was wel Mrauk U. Zo mooi, maar vooral rustig zonder hordes toeristen en vooral zonder hordes verkopers van souvenirprullen. De gids die we daar hadden wist echt heel veel.
Het eten was ook verrassend lekker. We kregen van de gids in Yangon het advies om in een Chinees restaurant te gaan eten, omdat je daar alles vers krijgt en niet iets wat al de hele dag in een bakje in de zon ligt. Dat was wel goed, zeker in het begin, maar de curry’s zijn niet te versmaden, en ook daar kreeg je verse groenten bij. Ook de Mohinga en Shan noodlesoup vielen goed in de smaak.
Zoals je leest, hebben we genoten, en we zijn zeker een bijzondere ervaring rijker!! We zeggen tegen iedereen, GAAN, en niet te lang wachten!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 29 januari 2014 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: december 2013

Geweldige reis en van voor naar achter tot in de puntjes geregeld zoals wij het graag wilden. Geheel naar onze wensen!! Super snelle reacties van riksja.
Ter plekke goed opgepakt door de lokale reisorganisatie, goede gidsen. Prettige combi van vrijheid en van te voren geregelde excursies

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende