Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Rodina Travel

Pagina 2 van 5 met 49 resultaten

op 16 maart 2019 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2019

Op ski vakantie geweest naar Borovets. Heerlijk weer gehad, goede sneeuw en lekker geskiet. Ter plaatse perfect geholpen door de reisleider, die altijd klaar stond. Aanrader. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia, reisperiode: juli 2018

We hebben een fantastische vakantie gehad in Bulgarije, mede dankzij de uitstekende organisatie door Rodina Travel.

Dit jaar gaan we weer met Rodina Travel naar Bulgarije. Er is nog zoveel te zien in Bulgarije en het is een fantastisch land zowel qua inwoners, cultuur, historie als natuur.

Vorig jaar hadden we rondreis. Hieronder in het kort onze ervaringen.
We werden keurig op het vliegveld opgehaald door iemand van de autoverhuurmaatschappij. Hij bracht ons naar het hotel en vertelde onderweg al over de diverse bezienswaardigheden waar we langs kwamen.
Het eerste hotel was Sofia Place. Een goed hotel, met airco, op 3 minuten lopen van het voetgangersgebied. Dus echt hartje stad. Ze waren bezig met verbouwen dus ontbijt was bij de buren. Goed ontbijt. De Freetour Sofia is echt een aanrader. Een compacte stad en zoveel te zien.

De huurauto was een Ford Focus, een uitstekende middenklasser, met airco. En een nieuw navigatiesysteem met op het tasje vermeld: 'Rodina wenst jullie een goede reis!'. Was echt top om te lezen!
We hebben dan ook geen kaart nodig gehad. De auto werd op tijd afgeleverd, goed uitleg en ook terug werd deze direct na een telefoontje van ons opgehaald. Meer dan tevreden zijn wij dan ook over de autoverhuurmaatschappij.

Het tweede hotel was Gurko. Ook weer in het centrum van de stad en ook een uitstekend hotel. Kamer met balkon, airco en bad met massagestralen. Zeer vriendelijk personeel. We hebben de 2 dagen daar ook 's avonds gegeten. Goed ontbijt ook.
Een prachtige stad en we hebben er veel geklommen. Tussen de middag heerlijk salade gegeten, deden we veelal als lunch. Tomaten waren zo heerlijk.

Ons derde hotel was Belle Ville. Een prachtige hotelkamer weer. Het lag aan een echte middeleeuwse straat, wat een gehobbel met de auto. In the old town en de ligging was weer perfect. Alles dichtbij.
Ook hier weer de free tour gedaan en was ook weer super. Ook dit is een compacte stad. Zoals ook in de andere steden is alles goed per voet te doen.

Wij vonden de Bulgaren gastvrij. Het land is geweldig, fantastische natuur en o zo mooi historische gebouwen.
En het mag niet onvermeld blijven, het is betaalbaar in Bulgarije. Voor een relatief gering bedrag kun je er uitstekend eten.

Conclusie: Een geweldige vakantie en fantastisch goed geregeld door Rodina. Met een uitstekende reisbeschrijving. Dus dit jaar weer naar Bulgarije met Rodina Travel!

Nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie!

Met vriendelijke groeten,

José en Marcel ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 2 oktober 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Geweldig goed georganiseerde rondreis. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 6 september 2018 bestemming: Bulgarije, reisperiode: augustus 2018

Het was voor ons DE manier om kennis te maken met dit prachtige gastvrije land. Dankzij het programma dat Rodina Travel had opgesteld, werd het een ongelooflijke reis. AANRADER !!!

 • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondrit, reisperiode: juli 2018

Prachtige reis, perfect samengesteld. Mooie roadbook die ons bij mooie plekken bracht. Zeer goede service en opvolging. Een echte aanrader als je Bulgarije wil bezoeken.

 • Algemeen 9
op 25 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

We maakten een prachtige 19-daagse rondreis door een verrassend mooi land, zowel qua natuur als qua cultuur. Alles (de vliegreis, de huurauto, de hotels - met veel afwisseling- en de beschrijving) was perfect geregeld. Prettig is ook dat je een voorgestelde reis naar je eigen wensen kunt laten aanpassen.

 • Algemeen 10
op 24 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Voor ons de eerste keer dat wij zo georganiseerd op reis zijn geweest. En het was een uitstekende ervaring. Alles was perfect voor elkaar en de gepersonifieerde routebeschrijving was keurig verzorgd. Heel veel goede tips en echt persoonlijk. Wij hadden aangegeven interesse te hebben voor de Thracische cultuur en dit vonden wij ook daadwerkelijk terug in de aanbevelingen.
Het contact met Rodina in de aanloop naar onze vakantie - wij hadden wat afwijkende wensen, bv. iets langere reisduur - verliep zeer goed en vriendelijk.
Mocht je nog twijfelen: Bulgarije is zeer de moeite waard en Rodina een uitstekende partner.

 • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / diverse, reisperiode: juli 2018

De reis was uitstekend geregeld, alles klopte. De reisbeschrijving van 52 pagina's voor 17 dagen was zeer volledig. We kozen een standaard rondreis, maar wilden die iets anders uitvoeren. Dat was geen enkel probleem en zodoende hadden we een perfecte vakantie. De begeleiding van Rodina Travel overtrof alle verwachtingen en was beter dan we ooit eerder hadden meegemaakt!

 • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Bulgarije vonden wij een heel mooi land, mooie natuur: dicht bebosde bergen en heuvels, ruige rotsen en veel wilde bloemen en enorme zonnebloemvelden. Veel historie en overblijfselen van verschillende tijdperken en culturen en oude steden zoals Plovdiv, en lekker (veel vers) eten. Niet ver vliegen, maar toch echt anders en (nog) geen massatoerisme (behalve langs de kust). Daarbij zeer betaalbaar qua hotels en restaurants en toegangskaartjes etc.
Ook de reis (fly & drive) via Rodina Travel is ons erg goed bevallen en zouden we anderen zeker aanraden. Wij zijn gewend om alles zelf te regelen, maar dit was ook wel lekker relaxed en onbezorgd op vakantie gaan, en toch (of juist) op de echt mooie plekjes komen. Vlucht, transfer, huurauto, navigatie, alles was perfect geregeld en voorbereid. De reisomschrijving was leuk om te lezen en zorgde ervoor dat we alle mooie plekjes en hotels gemakkelijk konden vinden. Een zeer afwisselende reis, waarbij zeker ook maatwerk mogelijk was en in goed overleg met Larisa van Rodina Travel de reis aan onze wensen aangepast is. Ook ons zoontje van net 7 heeft er erg van genoten.

 • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2018

Een fantastische rondreis. Alles perfect geregeld. Heel vriendelijk contact, zowel vooraf als na afloop. Bulgarije is een mooie bestemming: prachtige natuur, vriendelijke mensen, veel bezienswaardigheden. Een aanrader voor wie van de voor de hand liggende bestemmingen af wil en wat anders zoekt.

 • Algemeen 10
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende