Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Rodina Travel

Pagina 3 van 5 met 49 resultaten

op 9 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Rondreis beeldchoon Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Het begint al in de voorbereiding. Bij Rodina Travel krijg je een eerlijke en gespecialiseerde begeleiding bij de keuze van de doelen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en ze geven een passend advies.
Verder wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. De vlucht, de huurauto, de hotels en de route die je moet rijden om zo veel mogelijk van al het moois dat Bulgarije biedt te kunnen zien. De reisdocumenten en -informatie is ruim op tijd op je huisadres aanwezig.
In de hotels blijkt ook, dat er rekening is gehouden met de speciale wensen die je hebt aangegeven (lang bed).
Bulgarije is een erg mooi land met heel vriendelijke mensen, die altijd zullen proberen je te helpen.
Dat het geen 10 krijgt heeft te maken met het verkeer. Veel Bulgaren rijden in onze ogen erg roekeloos en de wegen zijn niet overal even goed. Er zijn wegen waarover je beter niet kan rijden als het donker is....
O ja, toen Vera in een hotel haar jurk had laten hangen, heeft Larisa geregeld dat bij terugkomst in Sofia de jurk al bij de receptie van het laatste hotel lag.
Kortom, een perfecte reis, die tot in de puntjes was voorbereid en geregeld, met dank aan Larisa van Rodina Travel. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 18 juni 2018 bestemming: Bulgarije / Sofia, Varna, Sozopol, Plovdiv e.a., reisperiode: mei 2018

We maakten een geweldige rondreis door Bulgarije, wat een bijzonder land, wat een afwisseling, wat een historie en wat een cultuur. We hebben er van genoten, mede dankzij de perfecte organisatie van Rodina Travel ! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 3 december 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

In september zijn we in Bulgarije geweest met een fly-drive van Rodina travel. Dat is ons enorm goed bevallen. We waren erg onder de indruk van Bulgarije, zowel de cultuur en geschiedenis als de natuur en de vriendelijke mensen. Rodina travel had een mooi programma in elkaar gezet dat prima aansloot bij onze wensen, met een gepersonaliseerde reisgids met veel suggesties. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Een erg afwisselende en mooie reis. Prachtig! De service van Rodina was excellent. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 19 november 2017 bestemming: Bulgarije / Zoetermeer, reisperiode: oktober 2017

Rodina Travel is een echte Bulgarije specialist. Veel gereisd, maar nooit zo'n goed voorbereide en georganiseerde rondreis gemaakt. Prima reisleidster (Nederlands sprekend!) en dito chauffeur. Mooi programma, prima en leuke accommodaties. Bulgarije heeft prachtige natuur en cultuur, m.n. kerken; vriendelijke en gastvrije mensen en een heerlijke keuken. Voor relatief weinig geld kun je hier fantastisch reizen en vakantie vieren. Ga het zien!

 • Algemeen 10
op 1 oktober 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

Voordat we op reis gingen kregen we van Rodina zeer uitvoerige reisinformatie, zoals landkaart, woordenboek en een goede beschrijving van de reis per dag.
Tijdens de reis werden ook leuke contacten gelegd met de lokale bevolking doormiddel van een zanggroep, een muziekgroep en eten bij lokale bevolking.
Het fijne van de reis was ook dat het maar een klein reisgezelschap was.

 • Algemeen 9
op 29 september 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: september 2017

In september (2017) boekten wij (echtpaar) de 17-daagse fly-drive Verrassend Bulgarije via Rodina Travel. Wij kozen voor de reis zoals aangeboden, zonder aanpassingen – tenslotte heeft Rodina veel meer kennis van Bulgarije dan wij die er voor het eerst naar toe gingen.
Rodina heeft de reis perfect voorbereid: de zorgvuldigheid, duidelijke communicatie en de uitstekende service waren een aangename verrassing. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld; de reis was voor ons helemaal zorgeloos.
De extra aandacht en kennis van het land bleek bijvoorbeeld ook in de keuze van de hotels. Alle (***) hotels waren prima en gelegen op mooie locaties. (Iets wat wij bij eerdere fly-drives via een andere organisatie toch echt wel anders hebben meegemaakt).
De reis geeft een mooie en complete indruk van Bulgarije: zowel overnachtingen in de verschillende steden als op wat meer afgelegen plekken.
Bulgarije bleek overigens een makkelijk land om te reizen: we konden ons vrijwel overal goed redden in de Engelse taal. Vriendelijke mensen, lekker (en veel) eten, lage prijzen.
We waren overigens wel blij met ons bijgewerkt navigatiesysteem: reizen op de kaart alleen is toch een stuk lastiger.
Het zal duidelijk zijn dat we iedereen die een reis naar Bulgarije overweegt Rodina Travel zéér van harte willen aanbevelen.

 • Algemeen 9
op 8 september 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Wat een geweldige reis heb ik gehad. Heel veel gezien en gehoord. En wat een een super begeleiding door de reisleidster Maria en haar assistente Stani. Ik ga zeker weer terug naar Bulgarije , want ik wil nog veel meer beleven van dit prachtige land. Ik was er voor het laatst geweest in 1987 en wat is het veranderd. In de goede zin van het woord

 • Algemeen 10
op 27 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2017

Zowel de reisbegeleiding als de reisorganisatie zelf waren subliem.

 • Algemeen 10
op 20 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / sinaai, reisperiode: juli 2017

We hebben een enorme leuke reiservaring over gehouden aan deze reis. Bulgarije heeft heel wat te bieden. We zijn dus vanaf nu ambassadeurs van Bulgarije geworden! De organisatie van de reis door Rodina Travel was voor treffend, ze werken enkel met betrouwbare partners dat is duidelijk!

 • Algemeen 9
op 18 augustus 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: augustus 2017

Alles goed geregeld , goed contact met Rodina Travel.goed hotels ,goede maaltijden,goede begeleiding

 • Algemeen 9
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende