Nieuwe vliegroutes bij Transavia

Geschreven op 19 april 2016 door Danique

Vliegtuig van Transavia
Vliegtuig van Transavia
Transavia biedt in het aankomend winterseizoen 23 procent meer vluchten aan dan afgelopen winter. Dit houdt in dat er circa 850.000 meer stoelen worden aangeboden dan vorige winter. Ook breiden ze uit met het aantal vluchten op bestaande routes en komen er zeven nieuwe bestemmingen bij. De Nederlandse luchtvaartmaatschappij is sterk aan het groeien, voor het eerst is de groei van het aantal vluchten bijna net zo hoog als in Frankrijk.

Vliegroutes winterseizoen

Vanaf Schiphol Airport gaat Transavia nieuwe vluchten inzetten naar de zonbestemmingen; Ibiza, Turijn, Larnaca, Palma de Mallorca, Verona, Sal en Catania. Verder vloog Transavia in de winter al naar Parijs, Bari, Marrakech en Agadir. Ook vanaf Eindhoven worden er dagelijkse vluchten aangeboden naar Praag en München in het winterseizoen. Vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn er vliegroutes Rome en Grenoble. De Canarische Eilanden en Dubai zijn intussen blijvende winterzonbestemmingen geworden van Transavia.  

Capaciteit vergroten

Met deze nieuwe en extra vluchten wil Transavia het netwerk vanuit Nederland, Frankrijk en Duitsland vergroten. Zo gaat Transavia ook vijftig wintersportvluchten per week inzetten naar de Alpenlanden tijdens het winterseizoen. “We zien dat reizigers ook in de winterperiode, zowel zakelijk als in vrije tijd meer willen reizen. Voor hen wordt Transavia nog toegankelijker, met bijvoorbeeld London Luton vanuit Parijs Orly (twee keer per dag) en Praag vanaf Eindhoven Airport”, aldus Mattijs ten Brink (algemeen directeur van Transavia).

Transavia biedt vanaf vandaag, 19 april 2016, vluchten aan voor komend winterseizoen. Vluchten naar Frankrijk zijn boekbaar vanaf 26 april en van en naar Duitsland vanaf mei. 

Nieuws