Transavia gaat vliegen op Praag en München vanaf Eindhoven

Geschreven op 13 oktober 2015 door Anique

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport
Sinds dit weekend is het ook mogelijk om tickets te boeken naar Praag en München vanaf Eindhoven Airport. De vluchten gaan vanaf 19 februari 2016 vliegen op de twee bestemmingen en zijn bedoeld om met name voor meer mogelijkheden voor de zakelijke passagiers uit de regio te zorgen. De reiziger heeft hierdoor meer gemak, snelheid, flexibiliteit en natuurlijk keus.

Praag

Er wordt zes keer per week gevlogen op Praag, alleen op de zaterdag worden er geen vluchten uitgevoerd. Praag is met het historische centrum een van de mooiste steden van Europa. Het centrum staat dan ook niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

München

Vanaf februari wordt er twaalf keer per week gevlogen op München, waarbij er in de ochtend en de avond wordt gevlogen en nog een vlucht op zondag. München is een interessante bestemming voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantiegangers. De Beierse hoofdstad is een zeer interessante stad voor een stedentrip en is tevens de toegangspoort tot de Alpen, waardoor het voor wintersporters interessant is.

Nieuws