Transavia start vanaf 4 juni weer rustig aan op

Geschreven op 2 juni 2020 door Vanessa

Vliegtuig Transavia
Vliegtuig Transavia
Transavia gaat weer rustig aan opstarten met vliegen naar een aantal bestemmingen. Het gaat om 6 bestemmingen in Spanje, Griekenland en Portugal. Per week kijken ze of er bestemmingen en/of vluchten aan toegevoegd kunnen worden. ‘We zijn blij dat we onze passagiers in deze voor iedereen ingrijpende periode, weer perspectief voor het veilig en gezond vliegen kunnen bieden’, zegt Marcel de Nooijer, CEO bij Transavia.

De bestemmingen die weer worden gevlogen zijn Athene, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Malaga in Spanje en Faro en Lissabon in Portugal. De verwachting is dat Transavia in de loop van de zomer, meer bestemmingen en vluchten kan toevoegen.

Het risico van besmetting aan boord van vliegtuigen is overigens laag. Moderne vliegtuigen zijn namelijk voorzien van High Efficiency Particulate Air (HEPA) filters, die zorgen voor schone cabinelucht van hoge kwaliteit, waarbij er een hoge mate van luchtcirculatie plaats vindt. En vanaf 4 juni dragen passagiers en bemanning op alle vluchten gezichtsbescherming (van mond en neus), waardoor het toch al lage risico verder wordt verkleind. Passagiers dienen er zelf voor te zorgen dat zij de vereiste gezichtsbescherming bij zich hebben. Het cabinepersoneel zal uiteraard ook gezichtsbescherming dragen.

Onder gezichtsbescherming wordt mond-neusmaskers verstaan, zoals niet-medische maskers. De maskers moeten groot genoeg zijn om de neus en mond van de drager volledig te bedekken. Leuke mondmaskers vind je op mooiemondmaskers.com.

Nieuws