Transavia wordt prijsvechter

Geschreven op 26 augustus 2014 door Christel

Sinds kort biedt Transavia een route naar Rome aan
Sinds kort biedt Transavia een route naar Rome aan
De Nederlandse luchtvaartmaatschappij Transavia heeft bekend gemaakt dat Transavia een prijsvechter zal worden. Op deze manier wil men het bedrijf laten groeien. De luchtvaartmaatschappij zal zich vooral focussen op het aanbieden van een zo laag mogelijke prijs voor de consument.

Transavia zal gaan concurreren met bedrijven als Ryanair en Easyjet. De luchtvaartmaatschappij hoopt een leidende positie te krijgen binnen de Europese low cost markt. Om de prijzen van vliegtickets zo laag mogelijk te houden, zullen de kosten moeten worden verminderd. Onlangs heeft Transavia een paar nieuwe vliegroutes geïntroduceerd naar Rome, Catania en Bari. Het is de bedoeling dat er meer van dit soort lijnvluchten komen.

Over de verdere concrete invulling van de veranderingen doet Transavia nog geen uitspraken. Samen met eigenaar Air-France KLM onderzoekt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij momenteel haar mogelijkheden en verdere stappen om te nemen. Op 8 september maakt Transavia meer bekend over de inhoud van de komende veranderingen.

Nieuws