IndonesiŽ wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

IndonesiŽ wint de Reisgraag Award
IndonesiŽ wint de Reisgraag Award

Indonesië heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Algemeen gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,8 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. Het is de eerste keer sinds de Reisgraag Awards dat Indonesië deze prijs heeft behaald.

Susan van Egmond (Verkeersbureau Indonesië): "Indonesië heeft in 2018 geen makkelijk jaar gehad. Hoe leuk is het dan dat we toch de Reisgraag Award dit jaar te mogen winnen. Als vertegenwoordiger van Wonderful Indonesia wil ik jullie enorm bedanken voor deze support! We hopen volgend jaar weer veel Nederlanders in Indonesië te mogen begroeten! En dat kunnen we niet doen zonder ook trouwe partners waarvan Reisgraag.nl er zeker ook een is."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen