Maslow Hotel in Sandton wint World Luxury Spa Awards 2013

Geschreven op 14 mei 2013 door Vanessa

JOHANNESBURG - In het Maslow Hotel in de zakenwijk Sandton in Johannesburg, werd onlangs een prachtige Africology Spa geopend en nu al heeft deze Spa een prestigieuze award te pakken. Het heeft de World Luxury Spa Awards 2013 in ontvangst mogen nemen.

Africology Spa

De Africology Spa in het populaire Maslow Hotel is pas sinds begin dit jaar geopend. In deze Spa worden, waar mogelijk, alleen producten gebruikt met natuurlijke ingrediënten gebaseerd op eeuwenoude Afrikaanse geneeswijzen. Deze producten zijn geinspireerd op Moeder Natuur en vrij van conserveringsmiddelen. Africology biedt verschillende massages, gezichtsbehandelingen, bodywraps, scrubs en andere therapeutische behandelingen aan. De therapeuten van Africology zijn gezondheidsadviseurs en na een heerlijke Spa-behandeling voel je je als herboren.

Het Maslow Hotel

Het Maslow Hotel ligt in het hart van de zakenwijk Sandton en biedt uitstekende faciliteiten voor de zakenreiziger met 13 vergaderruimten, een conferentiecentrum met een balzaal en auditorium, een Techno Gym en de unieke Wayfarer Lounge. Het hotel straalt een oase aan rust uit en is voorzien van alle gemakken. Het zwembad en het terras zijn uniek voor Sandton en wie een hapje wilt eten kan terecht in de Lacuna Bistro en Bar.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen