Schrijf een ervaring over Heart of Argentina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Heart of Argentina Travel

Pagina 1 van 6 met 52 resultaten

op 31 januari 2020 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Onze groep van 6 (mid-zestigers) uit regio Brussel is sinds december 2019 terug van een uitzonderlijke kennismaking met ArgentiniŽ gedurende 3 weken, onze eerste reis in Zuid-Amerika.
Het viel allemaal geweldig mee : het land, de mensen, de diversiteit van wat we te zien kregen in dit uitgestrekt land, de natuur en de dieren, en niet in het minst het goede weer, overal waar we gingen, ook in PatagoniŽ

Dank zij de uitstekende organisatie van onze reis ťn van ons verblijf door Heart of Argentina (Jan en Lis, gevestigd in Cordoba) kregen we de tijd om zeer diverse plekken te ontdekken, telkens met de gepaste begeleiding van hun uitstekende partners op alle locaties : gezellige en gastvrije accommodatie in de hotels, professionele lokale touroperators/gidsen, transfers, en alles volgens afspraak.
De reis werd ruim op voorhand gepland, op maat, in functie van de duur vd reis en van de plaatsen die we wilden zien, ťn van de tips van Jan : zo bvb. waren de gesuggereerde paar dagen trekking vanuit El Chaltťn een echte meevaller.
Met HoA is er ruimte voor alle mogelijke vragen, de reactietijd is heel kort, afspraken zijn duidelijk : alles gaat snel via mail en/of whatsapp, tekst en/of, waar nodig, meteen per telefoon/video. Net voor onze reis werd het programma voor Iguazu nog in extremis aangepast om er ook de Braziliaanse kant bij te nemen (suggestie : beide kanten bezoeken !)

De reis zelf verliep precies zoals afgesproken, zonder negatieve verrassingen.
Ook tijdens de reis stond HoA klaar voor ons. Hoewel we hen niet 1 keer hebben moeten contacteren, kregen we na elke ďetappeĒ een vriendelijke whatsapp met de vraag hoe alles verlopen was. Attent !
Ons programma : Buenos Aires ; Iguazu waar we op anderhalve dag zowel de Braziliaanse als de Argentijnse kant van hťťl dichtbij te zien kregen ; Salta/Cafayate/Cachi gedurende 3 dagen met de perfecte begeleiding van Juan en Florencia die we ons lang zullen herinneren; vanuit El Calafate naar Perito Moreno + trekking naar 3 gletsjers, vervolgens naar El Chaltťn voor 3 dagen trekking in de buurt van de Fitz Roy (unieke zichten bij prachtig weer !) ; Ushuaia op het ďeinde van de wereldĒ Ė ook de pinguins van dichtbij gezien .

Er is nog zoveel dat we nog niet gezien hebben in dit land : mochten we terugkeren om Mendoza, Bariloche, Cordoba en/of Chili te bezoeken, gaan we zonder enige twijfel opnieuw via Heart of Argentina ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: november 2019

Wij maakten voor het eerst gebruik van de diensten van Heart of Argentina (HoA) voor het organiseren van onze reis naar ArgentiniŽ. HoA levert maatwerk, houdt rekening met de wensen van de klant en past die aan waar nodig op basis van hun ervaring. Het is een enorm +-punt dat de eigenaars van HoA in ArgentiniŽ leven, het land zelf verkennen en hierdoor het land zeer goed kennen. Wij kwamen even op adem in Buenos Aires na een lange vlucht (BA hadden we in het verleden al uitgebreid verkend). Vervolgens vlogen wij naar Salta om vandaar een privť-excursie van een week te ondernemen naar de Puna. Dit was ťťn van de hoogtepunten van de reis. Surrealistische, ongerepte landschappen en weinig of geen toeristen.Vervolgens verkenden we zelf de regio rond Salta met een huurwagen. Om te eindigen met een bezoek aan de adembenemende Iguazu-watervallen aan de Argentijnse en Braziliaanse zijde. De organisatie was perfect. Het was ook handig dat we HoA dagelijks konden bereiken via Whatsapp indien nodig. Wij kunnen HoA aan iedereen aanraden. Het feit dat zij (een plaatselijke touroperator) aangesloten zijn bij het Garantiefonds is ook een belangrijk element om voor hen te kiezen. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 11 augustus 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: juli 2019

Met onze studerende kinderen hebben we een maand kunnen rondreizen door het prachtige Argentinie. Omdat het onze eerste kennismaking met Zuid Amerika was, hebben we ons uitgebreid laten adviseren door Jan en Lis van Heart of Argentina Travel. Met als resultaat een fantastische, afwisselende reis waar we allemaal enorm van genoten hebben. BA, Salta, Cafayate, Puna, Iguazu, Esteros del Ibera, BA ... Het was een prachtige mix van ervaringen: stad, natuur, wildlife, cultuur, eten, sport, wijn en gastvrijheid. Jan en Lis hebben een goede ingeschatting gemaakt van onze wensen en een super maatwerkpakket samengesteld! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 17 mei 2019 bestemming: ArgentiniŽ / noord-west, reisperiode: april 2019

Negen jaar geleden maakten wij een reis door PatagoniŽ. Jan en Lis waren net begonnen met Heart of Argentina en stippelden voor ons een reis uit: zowel voor hen als voor ons een nieuwe ervaring.
Mede door hun persoonlijke aandacht, zorg en service werd dat een reis om nooit te vergeten.
Met die herinnering in gedachten wilden wij dit jaar opnieuw naar ArgentiniŽ, om - op advies van Jan en Lis - het midden, het noord-westen en vooral ook de Puna te zien. Jan en Lis stelden een combinatie van een "selfdrive" en een reis met gids in een 4x4-auto samen, een volledig en zorgvuldig op onze wensen afgestemd rondreis door dit prachtige deel van het land.
Wij kijken terug op een unieke ervaring dankzij de goede voorbereidingen door Heart of Argentina, de prettige persoonlijke contacten met Jan en Lis (wij bezochten hen ook thuis in Cůrdoba) en de zeer gewaardeerde sms'jes en mailtjes met tips en assistentie tijdens onze tocht. Het traject van de selfdrive : Salta, Cachi, Cafayate Villa Union (de nationale parken Talampaya en Ischigualasto) Mendoza, Cordoba, Salta was een prachtige mix van indrukwekkende natuur, mooie wijgebieden, karaktervolle dorpen en steden terwijl de hotels en finca's varieerden van eenvoudig tot zeer comfortabel.
De reis naar en de tochten door de Puna (Salta, Humahuaca,Tolar Grande, Antofagasta de la Sierra, Cafayate) vormde zowel letterlijk als figuurlijk wel het hoogtepunt. Vooral onze voortreffelijke gids/ uitstekende chauffeur Mariano met veel kennis van de geologische ontstaansgeschiedenis van dit onmetelijk grote en ongerepte gebied maakte het verschil. Jan en Lis/ Heart of Argentina hebben opnieuw een fantastische reis door ArgentiniŽ aan onze herinnering toegevoegd.

  • Algemeen 10
op 20 maart 2019 bestemming: Chili, reisperiode: februari 2019

Vier werken met huurauto door zuid Chili en ArgentiniŽ getrokken. Heart of Argentina levert maatwerk, dus je kunt de reis precies aan je eigen wensen aanpassen. Alle transfers en interne vluchten perfect volgens afspraak geregeld. Heel goede keuze van accommodaties, dat kan je zelf niet via Internet regelen/inschatten. Tijdens de reis regelmatig een berichtje of alles naar wens verliep. Advies over 'wat te doen / bezoeken' had uitgebreider gekund.

  • Algemeen 9
op 22 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: januari 2018

Geweldige rondreis door Argentinie en Chili. Fantastisch samengesteld en geregeld door Jan van Heart of Argentina travel. Echt een aanrader!!

  • Algemeen 9
op 28 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: augustus 2018

Afgelopen zomer hebben we voor de tweede keer met hulp van Heart of Argentina Travel een rondreis door ArgentiniŽ gemaakt. Jan kan ontzettend goed luisteren en wensen vertalen in een voorstel. Met min of meer alleen de telefonische boodschap: een trekking, we willen zeker naar Iguazķ & weer genieten van de natuur, is de volgende mooie reis ontstaan:

Een relaxed begin in Buenos Aires, vanuit de leuke wijk Palermo. Ter plekke nog een aanvullende tip van Jan opgevolgd en El Zanjůn bezocht, ondergrondse tunnels in de wijk San Telmo die je een hele andere kijk geven op de stad.

In Esteros del IberŠ waren we zeer onder de indruk van alle vogels, kaaimannen en capibaraís die je in dit prachtige moerasgebied kunt spotten. Ook hier hebben Jan & Lis een prachtige accommodatie geboekt en werken zij samen met professionele gidsen.

De watervallen van Iguazķ zijn immens. Zeker een aanrader.

Op het vliegveld van Salta stond een goed huurauto klaar. Op het laatste moment hebben we de planning nog veranderd, om meer tijd door te brengen in Quabrada de Humahuaca. Dat is heel fijn bij Heart of Argentina, als het beter kan, dan zullen Jan & Lis er alles aan doen om het voor je te regelen.

Drie dagen later stond de gids (die we nog kenden van onze reis in 2011) in ons hotel om de trekking Tilcara-Calilegua door te nemen. Een week lang zijn we onder de hoede geweest van Josť en Mariano, die met ons mee zijn gelopen vanuit Tilcara naar San Francisco. Onderweg hebben we (in de tent) bij lokale bewoners geslapen en met hen gegeten. Dat alleen al is een fantastische ervaring, om nog te zwijgen van de indrukken die we overdag opgedaan hebben. Hoe bijzonder is het om in een paar dagen tijd van de Andes naar het subtropisch woud te lopen? Het landschap verandert gedurende de dagen van kale, rotsachtige bergen met condors, naar prachtige bomen met toekans, parkieten en apen!

Na de inspanningen in het noordwesten van ArgentiniŽ hebben we een heerlijke laatste nacht gehad in een luxe hotel in Buenos Aires.

En tekenend voor de service die we vanaf dag 1 hebben gehad, is het telefoontje op de laatste dag van Jan om ons nog een goede terugreis te wensen.

Wij weten wel bij wie we onze volgende reis naar Argentinie gaan boeken J

Jan en Marianne

  • Algemeen 10
op 17 januari 2019 bestemming: ArgentiniŽ / PatagoniŽ, Salta en omgeving, Buenos Aires, reisperiode: november 2018

Fantastische reis door een prachtig land. Alles was heel goed geregeld. Hotels, posadaís, excursies (2x groepsexcursie in PatagoniŽ), en 1 dag in Buenos Aires met een echte Portenűs op stap die ons zoveel wist te vertellen. Een klein deel van de reis in omgeving Salta met een gids/chauffeur en ook selfdrive gedaan. Alles is mogelijk! Tussendoor af en toe contact met Jan en Liz (Nederlands/Argentijns wonend in Cůrdoba, eigenaren van H of A) via app. Heel prettig.

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: ArgentiniŽ / Rondreis, reisperiode: september 2018

Op zoek naar een reis met kleine kinderen? Dan ben je hier op het juiste adres! In onze zoektocht naar een verre reis met 2 kleine kinderen, kon bijna niemand ons helpen. Tot we in contact kwamen met Heart of Argentina Travel. Zij hebben ons tot in de puntjes geholpen om een reis te boeken en te kijken wat er wel of juist beter niet kan met kinderen. Het resultaat was geweldig. We hebben in 6 weken (eind augustus - begin oktober) veel van ArgentiniŽ kunnen zien, de natuur was prachtig, de wegen heel begaanbaar en de mensen heel vriendelijk. Argentijnen zijn dol op kinderen. Dat is extra leuk! Een groot gedeelte van de reis hadden we een huurauto.
Ook tijdens de reis hebben we het contact met Heart of Argentina Travel als heel fijn ervaren. Met alle vragen konden we bij hen terecht en ze dachten met ons mee! We kunnen het dus iedereen aanraden.

  • Algemeen 10
op 27 mei 2018 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: april 2018

Vanaf het eerste contact moment zijn wij perfect geholpen door Jan en Lis. Samen met hun hebben we een prachtige route uitgestippeld en door hun kennis van het land op de mooiste plekken terechtgekomen. Niet in grote hotels maar leuke hosteria's op goede plekken in het centrum. Ook de geadviseerde excursies waren goed georganiseerd en waar voor je geld. Tijdens onze hele reis hebben we regelmatig contact gehouden via Whatsapp. Vier weken rondreizen vlogen voorbij. Wij kunnen Heart of Argentina aan iedereen aanraden !!!!!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende