Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Rodina Travel

Pagina 1 van 5 met 46 resultaten

op 16 september 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: september 2019

Het was een perfecte reis met een meer dan perfecte gids. Gelukkig hadden wij prachtig weer. Van een onbekend land is het voor mij een prachtig land geworden waar de cultuur voor het oprapen ligt. Vanwege mijn leeftijd enigszins vermoeiend maar had het niet willen missen. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 september 2019 bestemming: Bulgarije, reisperiode: januari 2019

Fly-Drive 9 dagen door Bulgarije.
Zeer fijne organisatie van de reis.
Een zeer mooie en uitgebreide routebeschrijving en alles zeer goed geregeld en vlot contact. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 26 juli 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: juni 2018

Vanaf het eerste contact met de reisorganisatie tot de afwikkeling was hun UNESCO-reis TOP verzorgd.
Een fijne persoonlijke benadering, zeer goed verzorgde reisbescheiden, een bijzonder goed en interessant programma, een prima geïnformeerde reisleidster, extra-tjes in het programma die tot de meest memorabele momenten bleken te behoren... Moet ik nog doorgaan? Ik hoop zeker nog eens met Rodina op stap te gaan! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 24 juni 2019 bestemming: Bulgarije / Fly-drive, reisperiode: mei 2019

Prachtige opgestelde 16 daagse Fly-drive vakantie, echt van kunnen genieten. Bijna de perfectie, ik zou het zelf niet beter kunnen. Goede hotels en huurauto zonder reclame. Duidelijk en met mooie routebeschrijvingen van te bezoeken plaatsen en verschillende opties van wat je in de omgeving nog extra kan zien en de keuze aan de klant om te kiezen. Een handige meegeleverde taalgids en Trotter reisgids voor als je toch nog van iets meer wilde vernemen van één van de plaatsen onderweg.
Bedankt Rodina Travel Team !

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: Bulgarije / Rozenreis, reisperiode: mei 2019

Perfect georganiseerde reis met een paar extra verrassingen er bovenop. De gids kon ook niet beter zijn.

  • Algemeen 10
op 14 juni 2019 bestemming: Bulgarije, reisperiode: april 2019

Fantastische reis en dat kwam met name door de prima organisatie door Rodina Travel. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat wij ons alleen maar druk hoefden te maken over het genieten van dit prachtige land!

  • Algemeen 10
op 25 mei 2019 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: mei 2019

Uiterst tevreden over de organisatie en de geweldige service. Zeker aan te bevelen!

  • Algemeen 10
op 16 maart 2019 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2019

Op ski vakantie geweest naar Borovets. Heerlijk weer gehad, goede sneeuw en lekker geskiet. Ter plaatse perfect geholpen door de reisleider, die altijd klaar stond. Aanrader.

  • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia, reisperiode: juli 2018

We hebben een fantastische vakantie gehad in Bulgarije, mede dankzij de uitstekende organisatie door Rodina Travel.

Dit jaar gaan we weer met Rodina Travel naar Bulgarije. Er is nog zoveel te zien in Bulgarije en het is een fantastisch land zowel qua inwoners, cultuur, historie als natuur.

Vorig jaar hadden we rondreis. Hieronder in het kort onze ervaringen.
We werden keurig op het vliegveld opgehaald door iemand van de autoverhuurmaatschappij. Hij bracht ons naar het hotel en vertelde onderweg al over de diverse bezienswaardigheden waar we langs kwamen.
Het eerste hotel was Sofia Place. Een goed hotel, met airco, op 3 minuten lopen van het voetgangersgebied. Dus echt hartje stad. Ze waren bezig met verbouwen dus ontbijt was bij de buren. Goed ontbijt. De Freetour Sofia is echt een aanrader. Een compacte stad en zoveel te zien.

De huurauto was een Ford Focus, een uitstekende middenklasser, met airco. En een nieuw navigatiesysteem met op het tasje vermeld: 'Rodina wenst jullie een goede reis!'. Was echt top om te lezen!
We hebben dan ook geen kaart nodig gehad. De auto werd op tijd afgeleverd, goed uitleg en ook terug werd deze direct na een telefoontje van ons opgehaald. Meer dan tevreden zijn wij dan ook over de autoverhuurmaatschappij.

Het tweede hotel was Gurko. Ook weer in het centrum van de stad en ook een uitstekend hotel. Kamer met balkon, airco en bad met massagestralen. Zeer vriendelijk personeel. We hebben de 2 dagen daar ook 's avonds gegeten. Goed ontbijt ook.
Een prachtige stad en we hebben er veel geklommen. Tussen de middag heerlijk salade gegeten, deden we veelal als lunch. Tomaten waren zo heerlijk.

Ons derde hotel was Belle Ville. Een prachtige hotelkamer weer. Het lag aan een echte middeleeuwse straat, wat een gehobbel met de auto. In the old town en de ligging was weer perfect. Alles dichtbij.
Ook hier weer de free tour gedaan en was ook weer super. Ook dit is een compacte stad. Zoals ook in de andere steden is alles goed per voet te doen.

Wij vonden de Bulgaren gastvrij. Het land is geweldig, fantastische natuur en o zo mooi historische gebouwen.
En het mag niet onvermeld blijven, het is betaalbaar in Bulgarije. Voor een relatief gering bedrag kun je er uitstekend eten.

Conclusie: Een geweldige vakantie en fantastisch goed geregeld door Rodina. Met een uitstekende reisbeschrijving. Dus dit jaar weer naar Bulgarije met Rodina Travel!

Nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie!

Met vriendelijke groeten,

José en Marcel

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Geweldig goed georganiseerde rondreis.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende