Schrijf een ervaring over Rodina Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Rodina Travel

Pagina 1 van 1 met 49 resultaten

op 22 maart 2020 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2019

Super wintersportvakantie gehad! Rodina travel heeft werkelijk alles goed geregeld, alsmede de contactpersoon ter plaatse! Grote klasse! Mooi land om verder te ondekken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 januari 2020 bestemming: Bulgarije, reisperiode: september 2019

Prachtige reis door een bijzonder land met een geweldige reisleidster. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 28 september 2019 bestemming: Bulgarije / Verschillende, reisperiode: september 2019

Een perfect georganiseerde en gepersonaliseerde “fly &drive” rondreis door Bulgarije. Een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 september 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: september 2019

Het was een perfecte reis met een meer dan perfecte gids. Gelukkig hadden wij prachtig weer. Van een onbekend land is het voor mij een prachtig land geworden waar de cultuur voor het oprapen ligt. Vanwege mijn leeftijd enigszins vermoeiend maar had het niet willen missen.

  • Algemeen 9
op 4 september 2019 bestemming: Bulgarije, reisperiode: januari 2019

Fly-Drive 9 dagen door Bulgarije.
Zeer fijne organisatie van de reis.
Een zeer mooie en uitgebreide routebeschrijving en alles zeer goed geregeld en vlot contact.

  • Algemeen 10
op 26 juli 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: juni 2018

Vanaf het eerste contact met de reisorganisatie tot de afwikkeling was hun UNESCO-reis TOP verzorgd.
Een fijne persoonlijke benadering, zeer goed verzorgde reisbescheiden, een bijzonder goed en interessant programma, een prima geïnformeerde reisleidster, extra-tjes in het programma die tot de meest memorabele momenten bleken te behoren... Moet ik nog doorgaan? Ik hoop zeker nog eens met Rodina op stap te gaan!

  • Algemeen 10
op 24 juni 2019 bestemming: Bulgarije / Fly-drive, reisperiode: mei 2019

Prachtige opgestelde 16 daagse Fly-drive vakantie, echt van kunnen genieten. Bijna de perfectie, ik zou het zelf niet beter kunnen. Goede hotels en huurauto zonder reclame. Duidelijk en met mooie routebeschrijvingen van te bezoeken plaatsen en verschillende opties van wat je in de omgeving nog extra kan zien en de keuze aan de klant om te kiezen. Een handige meegeleverde taalgids en Trotter reisgids voor als je toch nog van iets meer wilde vernemen van één van de plaatsen onderweg.
Bedankt Rodina Travel Team !

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: Bulgarije / Rozenreis, reisperiode: mei 2019

Perfect georganiseerde reis met een paar extra verrassingen er bovenop. De gids kon ook niet beter zijn.

  • Algemeen 10
op 14 juni 2019 bestemming: Bulgarije, reisperiode: april 2019

Fantastische reis en dat kwam met name door de prima organisatie door Rodina Travel. Alles was tot in de puntjes geregeld zodat wij ons alleen maar druk hoefden te maken over het genieten van dit prachtige land!

  • Algemeen 10
op 25 mei 2019 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: mei 2019

Uiterst tevreden over de organisatie en de geweldige service. Zeker aan te bevelen!

  • Algemeen 10
op 16 maart 2019 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2019

Op ski vakantie geweest naar Borovets. Heerlijk weer gehad, goede sneeuw en lekker geskiet. Ter plaatse perfect geholpen door de reisleider, die altijd klaar stond. Aanrader.

  • Algemeen 8
op 8 januari 2019 bestemming: Bulgarije / Rondreis Sofia, Veliko Tarnovo, Plovdiv, Sofia, reisperiode: juli 2018

We hebben een fantastische vakantie gehad in Bulgarije, mede dankzij de uitstekende organisatie door Rodina Travel.

Dit jaar gaan we weer met Rodina Travel naar Bulgarije. Er is nog zoveel te zien in Bulgarije en het is een fantastisch land zowel qua inwoners, cultuur, historie als natuur.

Vorig jaar hadden we rondreis. Hieronder in het kort onze ervaringen.
We werden keurig op het vliegveld opgehaald door iemand van de autoverhuurmaatschappij. Hij bracht ons naar het hotel en vertelde onderweg al over de diverse bezienswaardigheden waar we langs kwamen.
Het eerste hotel was Sofia Place. Een goed hotel, met airco, op 3 minuten lopen van het voetgangersgebied. Dus echt hartje stad. Ze waren bezig met verbouwen dus ontbijt was bij de buren. Goed ontbijt. De Freetour Sofia is echt een aanrader. Een compacte stad en zoveel te zien.

De huurauto was een Ford Focus, een uitstekende middenklasser, met airco. En een nieuw navigatiesysteem met op het tasje vermeld: 'Rodina wenst jullie een goede reis!'. Was echt top om te lezen!
We hebben dan ook geen kaart nodig gehad. De auto werd op tijd afgeleverd, goed uitleg en ook terug werd deze direct na een telefoontje van ons opgehaald. Meer dan tevreden zijn wij dan ook over de autoverhuurmaatschappij.

Het tweede hotel was Gurko. Ook weer in het centrum van de stad en ook een uitstekend hotel. Kamer met balkon, airco en bad met massagestralen. Zeer vriendelijk personeel. We hebben de 2 dagen daar ook 's avonds gegeten. Goed ontbijt ook.
Een prachtige stad en we hebben er veel geklommen. Tussen de middag heerlijk salade gegeten, deden we veelal als lunch. Tomaten waren zo heerlijk.

Ons derde hotel was Belle Ville. Een prachtige hotelkamer weer. Het lag aan een echte middeleeuwse straat, wat een gehobbel met de auto. In the old town en de ligging was weer perfect. Alles dichtbij.
Ook hier weer de free tour gedaan en was ook weer super. Ook dit is een compacte stad. Zoals ook in de andere steden is alles goed per voet te doen.

Wij vonden de Bulgaren gastvrij. Het land is geweldig, fantastische natuur en o zo mooi historische gebouwen.
En het mag niet onvermeld blijven, het is betaalbaar in Bulgarije. Voor een relatief gering bedrag kun je er uitstekend eten.

Conclusie: Een geweldige vakantie en fantastisch goed geregeld door Rodina. Met een uitstekende reisbeschrijving. Dus dit jaar weer naar Bulgarije met Rodina Travel!

Nogmaals onze dank voor een onvergetelijke vakantie!

Met vriendelijke groeten,

José en Marcel

  • Algemeen 10
op 2 oktober 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Geweldig goed georganiseerde rondreis.

  • Algemeen 10
op 6 september 2018 bestemming: Bulgarije, reisperiode: augustus 2018

Het was voor ons DE manier om kennis te maken met dit prachtige gastvrije land. Dankzij het programma dat Rodina Travel had opgesteld, werd het een ongelooflijke reis. AANRADER !!!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondrit, reisperiode: juli 2018

Prachtige reis, perfect samengesteld. Mooie roadbook die ons bij mooie plekken bracht. Zeer goede service en opvolging. Een echte aanrader als je Bulgarije wil bezoeken.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2018

We maakten een prachtige 19-daagse rondreis door een verrassend mooi land, zowel qua natuur als qua cultuur. Alles (de vliegreis, de huurauto, de hotels - met veel afwisseling- en de beschrijving) was perfect geregeld. Prettig is ook dat je een voorgestelde reis naar je eigen wensen kunt laten aanpassen.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Voor ons de eerste keer dat wij zo georganiseerd op reis zijn geweest. En het was een uitstekende ervaring. Alles was perfect voor elkaar en de gepersonifieerde routebeschrijving was keurig verzorgd. Heel veel goede tips en echt persoonlijk. Wij hadden aangegeven interesse te hebben voor de Thracische cultuur en dit vonden wij ook daadwerkelijk terug in de aanbevelingen.
Het contact met Rodina in de aanloop naar onze vakantie - wij hadden wat afwijkende wensen, bv. iets langere reisduur - verliep zeer goed en vriendelijk.
Mocht je nog twijfelen: Bulgarije is zeer de moeite waard en Rodina een uitstekende partner.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / diverse, reisperiode: juli 2018

De reis was uitstekend geregeld, alles klopte. De reisbeschrijving van 52 pagina's voor 17 dagen was zeer volledig. We kozen een standaard rondreis, maar wilden die iets anders uitvoeren. Dat was geen enkel probleem en zodoende hadden we een perfecte vakantie. De begeleiding van Rodina Travel overtrof alle verwachtingen en was beter dan we ooit eerder hadden meegemaakt!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Bulgarije vonden wij een heel mooi land, mooie natuur: dicht bebosde bergen en heuvels, ruige rotsen en veel wilde bloemen en enorme zonnebloemvelden. Veel historie en overblijfselen van verschillende tijdperken en culturen en oude steden zoals Plovdiv, en lekker (veel vers) eten. Niet ver vliegen, maar toch echt anders en (nog) geen massatoerisme (behalve langs de kust). Daarbij zeer betaalbaar qua hotels en restaurants en toegangskaartjes etc.
Ook de reis (fly & drive) via Rodina Travel is ons erg goed bevallen en zouden we anderen zeker aanraden. Wij zijn gewend om alles zelf te regelen, maar dit was ook wel lekker relaxed en onbezorgd op vakantie gaan, en toch (of juist) op de echt mooie plekjes komen. Vlucht, transfer, huurauto, navigatie, alles was perfect geregeld en voorbereid. De reisomschrijving was leuk om te lezen en zorgde ervoor dat we alle mooie plekjes en hotels gemakkelijk konden vinden. Een zeer afwisselende reis, waarbij zeker ook maatwerk mogelijk was en in goed overleg met Larisa van Rodina Travel de reis aan onze wensen aangepast is. Ook ons zoontje van net 7 heeft er erg van genoten.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2018

Een fantastische rondreis. Alles perfect geregeld. Heel vriendelijk contact, zowel vooraf als na afloop. Bulgarije is een mooie bestemming: prachtige natuur, vriendelijke mensen, veel bezienswaardigheden. Een aanrader voor wie van de voor de hand liggende bestemmingen af wil en wat anders zoekt.

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Rondreis beeldchoon Bulgarije, reisperiode: juli 2018

Het begint al in de voorbereiding. Bij Rodina Travel krijg je een eerlijke en gespecialiseerde begeleiding bij de keuze van de doelen. Er wordt rekening gehouden met je wensen en ze geven een passend advies.
Verder wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. De vlucht, de huurauto, de hotels en de route die je moet rijden om zo veel mogelijk van al het moois dat Bulgarije biedt te kunnen zien. De reisdocumenten en -informatie is ruim op tijd op je huisadres aanwezig.
In de hotels blijkt ook, dat er rekening is gehouden met de speciale wensen die je hebt aangegeven (lang bed).
Bulgarije is een erg mooi land met heel vriendelijke mensen, die altijd zullen proberen je te helpen.
Dat het geen 10 krijgt heeft te maken met het verkeer. Veel Bulgaren rijden in onze ogen erg roekeloos en de wegen zijn niet overal even goed. Er zijn wegen waarover je beter niet kan rijden als het donker is....
O ja, toen Vera in een hotel haar jurk had laten hangen, heeft Larisa geregeld dat bij terugkomst in Sofia de jurk al bij de receptie van het laatste hotel lag.
Kortom, een perfecte reis, die tot in de puntjes was voorbereid en geregeld, met dank aan Larisa van Rodina Travel.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2018 bestemming: Bulgarije / Sofia, Varna, Sozopol, Plovdiv e.a., reisperiode: mei 2018

We maakten een geweldige rondreis door Bulgarije, wat een bijzonder land, wat een afwisseling, wat een historie en wat een cultuur. We hebben er van genoten, mede dankzij de perfecte organisatie van Rodina Travel !

  • Algemeen 10
op 3 december 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

In september zijn we in Bulgarije geweest met een fly-drive van Rodina travel. Dat is ons enorm goed bevallen. We waren erg onder de indruk van Bulgarije, zowel de cultuur en geschiedenis als de natuur en de vriendelijke mensen. Rodina travel had een mooi programma in elkaar gezet dat prima aansloot bij onze wensen, met een gepersonaliseerde reisgids met veel suggesties. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Een erg afwisselende en mooie reis. Prachtig! De service van Rodina was excellent.

  • Algemeen 10
op 19 november 2017 bestemming: Bulgarije / Zoetermeer, reisperiode: oktober 2017

Rodina Travel is een echte Bulgarije specialist. Veel gereisd, maar nooit zo'n goed voorbereide en georganiseerde rondreis gemaakt. Prima reisleidster (Nederlands sprekend!) en dito chauffeur. Mooi programma, prima en leuke accommodaties. Bulgarije heeft prachtige natuur en cultuur, m.n. kerken; vriendelijke en gastvrije mensen en een heerlijke keuken. Voor relatief weinig geld kun je hier fantastisch reizen en vakantie vieren. Ga het zien!

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: september 2017

Voordat we op reis gingen kregen we van Rodina zeer uitvoerige reisinformatie, zoals landkaart, woordenboek en een goede beschrijving van de reis per dag.
Tijdens de reis werden ook leuke contacten gelegd met de lokale bevolking doormiddel van een zanggroep, een muziekgroep en eten bij lokale bevolking.
Het fijne van de reis was ook dat het maar een klein reisgezelschap was.

  • Algemeen 9
op 29 september 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: september 2017

In september (2017) boekten wij (echtpaar) de 17-daagse fly-drive Verrassend Bulgarije via Rodina Travel. Wij kozen voor de reis zoals aangeboden, zonder aanpassingen – tenslotte heeft Rodina veel meer kennis van Bulgarije dan wij die er voor het eerst naar toe gingen.
Rodina heeft de reis perfect voorbereid: de zorgvuldigheid, duidelijke communicatie en de uitstekende service waren een aangename verrassing. Alles was dan ook tot in de puntjes geregeld; de reis was voor ons helemaal zorgeloos.
De extra aandacht en kennis van het land bleek bijvoorbeeld ook in de keuze van de hotels. Alle (***) hotels waren prima en gelegen op mooie locaties. (Iets wat wij bij eerdere fly-drives via een andere organisatie toch echt wel anders hebben meegemaakt).
De reis geeft een mooie en complete indruk van Bulgarije: zowel overnachtingen in de verschillende steden als op wat meer afgelegen plekken.
Bulgarije bleek overigens een makkelijk land om te reizen: we konden ons vrijwel overal goed redden in de Engelse taal. Vriendelijke mensen, lekker (en veel) eten, lage prijzen.
We waren overigens wel blij met ons bijgewerkt navigatiesysteem: reizen op de kaart alleen is toch een stuk lastiger.
Het zal duidelijk zijn dat we iedereen die een reis naar Bulgarije overweegt Rodina Travel zéér van harte willen aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 8 september 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Wat een geweldige reis heb ik gehad. Heel veel gezien en gehoord. En wat een een super begeleiding door de reisleidster Maria en haar assistente Stani. Ik ga zeker weer terug naar Bulgarije , want ik wil nog veel meer beleven van dit prachtige land. Ik was er voor het laatst geweest in 1987 en wat is het veranderd. In de goede zin van het woord

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2017

Zowel de reisbegeleiding als de reisorganisatie zelf waren subliem.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / sinaai, reisperiode: juli 2017

We hebben een enorme leuke reiservaring over gehouden aan deze reis. Bulgarije heeft heel wat te bieden. We zijn dus vanaf nu ambassadeurs van Bulgarije geworden! De organisatie van de reis door Rodina Travel was voor treffend, ze werken enkel met betrouwbare partners dat is duidelijk!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: augustus 2017

Alles goed geregeld , goed contact met Rodina Travel.goed hotels ,goede maaltijden,goede begeleiding

  • Algemeen 9
op 30 juli 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2017

De reis was uitstekend van opzet. Uitstekende, over het algemeen kleinschalige hotels zoals wij graag wilden, veel goed beschreven bezienswaardigheden onderweg en dat alles uitstekend gedocumenteerd en op onze persoonlijke wensen toegesneden. Het contact met Rodinatravel verliep soepel en persoonlijk. Bulgarije was voor ons een verrassing, een prachtig en indrukwekkend land, met prachtige mensen, een fantastisch mooie natuur en een rijke culturele geschiedenis. Zeer de moeite waard voor een geweldige vakantie.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2017 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: juli 2017

Heel goede organisatie van de 17-daagse rondreis! Goede hotels met uitstekende ligging om bezoeken te doen. Veel afwisseling: cultuur en natuur. Vlotte transfers!

  • Algemeen 9
op 27 juni 2017 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: mei 2017

Een geweldig reisbureau met een zeer persoonlijk karakter. Alles tot in de puntjes verzorgd. Prachtig land met veel cultuur en mooie natuur.
Gewoon doen!!

  • Algemeen 9
op 17 juni 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: mei 2017

Een fantastisch georganiseerde reis, met een zeer deskundige, onderhoudende gids.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2017 bestemming: Bulgarije, reisperiode: mei 2017

Uitstekende gids die alle onderdelen + godsdienst/politiek./economie/ kunstschatten /godsdienst etc uitstekend belichtte. Vertouwen gekregen in het EU lidmaatschap

  • Algemeen 9
op 11 mei 2017 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: april 2017

Prachtig programma met veel cultuur, historie en natuur. Tot in de puntjes georganiseerd en toch flexibel. Uitstekende gids

  • Algemeen 10
op 14 maart 2017 bestemming: Bulgarije / borovets, reisperiode: februari 2017

Top reisorganisatie als je naar Bulgarije wil zeker bij Rodina boeken.

  • Algemeen 9
op 14 maart 2017 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: maart 2017

Rodina Travel is werkelijk een super reisorganisatie. Hoewel ik ze via het internet heb gevonden, kun je ze ook heel makkelijk persoonlijk benaderen. Je krijgt antwoord op al je vragen en ze denken ouderwets met je mee. Plamen, de vertegenwoordiging van Rodina in Borovets is een geweldige vent. Hij doet veel meer voor je dan gebruikelijk! Borovets zelf is een heel gezellig ski-dorp. Alles in het dorp is op winterpret gericht. De pistes worden zeer goed bijgehouden en zijn voor een gemiddelde skier/snowboarder prima. Bulgaren zijn veel relaxter dan bijvoorbeeld de Oostenrijkers. Dus kom je een uurtje later beneden dan je 'schooltijd' dan is dat werkelijk geen probleem. Als je maar lol hebt. De prijzen in Borovets liggen zo'n 20% onder het Nederlands gemiddelde (zo schat ik in). Heerlijk, zo kon ik gewoon alles doen waar ik zin in had. Ik heb een perfecte skiweek gehad en ga zeker volgend jaar terug.

Tips:
- Het nachtleven duurt inderdaad tot de vroege ochtend. Wil je hier geen last van hebben, zorg dat je een kamer hebt die niet uitkijkt op de kroegjes

  • Algemeen 10
op 1 februari 2017 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: januari 2017

Skiën in Borovets is bij de Nederlanders niet bekend. Jammer eigenlijk omdat het skigebied alles biedt voor iedereen. Allerlei pistes zijn er, goede apres ski en je kunt met skiscooter de bossen in. Wij hadden een pakketreis bij Rodina Travel De Bulgarijespecialist. Erg persoonlijk, alles top geregeld en een goede vertegenwoordiger in Borovets die oprecht geïnteresseerd in je is. Kortom: ga naar Borovets met Rodina. Je zult verliefd worden!

  • Algemeen 10
op 14 september 2016 bestemming: Bulgarije / rondreis, reisperiode: augustus 2016

Uitstekend was alles geregeld door Rodina Travel. Echt alles, hotels, auto, uitgebreide informatie. Zeer aanbevelingswaardig!

  • Algemeen 9
op 6 maart 2016 bestemming: Bulgarije / Bansko, reisperiode: januari 2016

Bulgarije is geweldig goed bevallen. Sv Ivan Rilski in Bansko is een uitstekend hotel, prachtig appartement, goede services: groot zwembad, sauna, frequente shuttle van en naar skigondel. Air Bulgaria is een prima maatschappij, geen gezeur over bagage: 23kg ruimbagage en dan ook nog eens 10 kg handbagage, plek bij nooduitgang niet bijbetalen. Ibis Sofia, kamers klein, maar volledig en het eten was er voortreffelijk. En dan de lokale gids: wat een aardige man; vriendelijk, humoristisch, weet alles van het land (en is heel trots op Bulgarije op een aanstekelijke manier), informatief. Hij denkt echt met je mee en komt met goede oplossingen. Hij spreekt verder heel goed Nederlands, hetgeen het laatste is wat je daar verwacht. Kortom ik kan me geen betere vertegenwoordiger van Rodina (en Bulgarije voorstellen.)
Jullie materialen zijn ook heel erg goed verzorgd en er spreekt een grote liefde en enthousiasme voor Bulgarije uit. Als je het leest krijg je onmiddellijk zin om nog eens terug te gaan. Een minpuntje is dat er nogal wat taalfoutjes in staan, sommigen zullen dat misschien niet zo professioneel vinden.
Tot slot Bansko: een leuk stadje, het skigebied is wat minder dan in de Alpen: niet zo groot en bovendien erg druk. We hebben ’s ochtends een taxi naar boven genomen. De eerste dag hebben we meer dan een 45 minuten in de rij gestaan en de volgende dagen was die rij nog veel langer, dan maar bijbetalen. Ook op de piste was het erg druk. Wel goede sneeuw en prachtige bergen

  • Algemeen 9
op 4 maart 2016 bestemming: Bulgarije / Rondreis vanaf Sofia, reisperiode: oktober 2015

Bulgarije, slechts ruim 2 uur. Na een vliegreis van twee en een half uur landt je op het vliegveld van Sofia. Binnen 20 min sta je in verrassende centrum van Sofia. Een autovrij winkelgebied met volop terrassen. De winkelstraat loopt van het indrukwekkende cultuurgebouw tot aan de cathedraal met gouden dak, dat overigens vanuit de lucht al te bewonderen was. Na een nachtje Sofia maakten wij een rondreis met chauffeur, welke tevens onze reisleider was. Tvetelin sprak perfect nederlands en had geschiedenis gestudeerd. Bovendien had hij gevoel voor humor. Bulgarije was in een woord een belevenis! We hebben kerken bezocht, kastelen, kloosters, zelfs een moskee. De bulgaarse keuken was perfect; dagelijks tomaten, komkommers, paprika's, verse yoghurt, pompoenen etc. De bevolking zeer vriendelijk en trots op hun land. De restanten van het communistme zijn nog gedeeltelijk aanwezig maar veel is vernietigd. Het gebied waar de rozen gekweekt worden voor de rozenolie is prachtig en geeft een prima beeld van de landbouw. Kortom alleen maar lof. Wij hadden aan twee weken te kort en gaan daarom in augustus nogmaals naar Bulgarije, deze keer gaan we een fietsreis maken, ook deze reis hebben we geboekt bij Rodina. Larissa en haar echtgenoot Frank zijn de eigenaren van dit geweldige reisbureau.

  • Algemeen 9
op 2 maart 2016 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2016

Met 11 personen, 3 generaties, hebben wij een heerlijke wintersport vakantie gehad in/bij hotel Rila. Rodina Travel had ons goed geadviseerd. We dachten "eerst zien, dan geloven" over deze geboekte vakantie. Maar de werkelijkheid was boven verwachting! Geen problemen met de vreemde taal, schitterend hotel aan de piste, mooi uitzicht op de pistes waar van 's ochtends 9 tot 's avonds 21 uur elke dag geskied werd, prima eten en drinken en gezellige straatjes met winkeltjes, terrasjes, barretjes enzovoorts als je even geen zin had om te skien. De Bulgaren die wij tegen kwamen spraken goed engels en vonden het leuk om over hun land te vertellen.

  • Algemeen 10
op 19 februari 2016 bestemming: Bulgarije / Borovets, reisperiode: februari 2016

Dit was de derde wintersportvakantie die Rodina voor ons verzorgd heeft en de vijfde keer dat we naar Borovets zijn geweest. De vlucht tot en met de stoelen in het vliegtuig waren geregeld. Het hotel Winter Palace was prima, ruime keuze bij het ontbijtbuffet en bij het dinerbeffet. Personeel was geïnteresseerd in onze mening betreffende het eten. Ontvangst op de luchthaven, transfer van en naar de luchthaven en de begeleiding bij skipassen, -lessen en -huur, allemaal perfect voor elkaar.
Kortom ons gezelschap van 8 personen heeft genoten.

  • Algemeen 10
op 13 november 2015 bestemming: Bulgarije / Varna, reisperiode: september 2015

Excellent, perfecte service, alles snel geregeld en zeer goede agent.

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2015 bestemming: Bulgarije, reisperiode: juni 2014

Wij hadden een rondreis geboekt in Bulgarije. Het was geweldig georganiseerd. Fijne en mooie hotels. Kleine familie hotels wat precies onze wens was. Rodina Travel is een reisorganisatie geleid door een Bulgaarse mevrouw wat te merken was in de organisatie. Na onze vakantie kregen we tot onze verrassing een pakket thuisgestuurd met een fles heerlijke wijn, en wat Bulgaarse lekkernijen. Waaronder de zo door mij gewaardeerde kruiden.

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2015 bestemming: Bulgarije / Pamporovo, reisperiode: januari 2015

Een 9, omdat het weer aan alle verwachting voldeed zo als alle keren dat wij met Rodina Travel reizen. En goede service

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2015 bestemming: Bulgarije / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Wij maken sedert mijn pensionering 8 jaar geleden elk jaar een rondreis door 'n land. Er was altijd wel iets dat niet helemaal klopte. Bij onze laatste rondreis, door Bulgarije, georganiseerd door Rodina Travel klopte alles, werkelijk alles. Een fantastische vakantie gehad in een fantastisch land!

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2015 bestemming: Bulgarije / Rondreis Zwarte zee, reisperiode: augustus 2015

Een fantastische reis met een Nederlands sprekende Bulgaarse reisleider die alles wist van het land van de verre prehistorie tot nu. We zagen in het museum de belangrijkste trasische goudschatten ter wereld, eeuwenoude kerken en klooster hoorden alles over de turkse overheersing , het communistische regime en waren onderdeel van een groot folklorefestival. De hotels waren stuk voor stuk op bijzondere plaatsen en van heel goede kwaliteit!

  • Algemeen 10
  • 1