Típica Reizen beste reisorganisatie 2013

Geschreven op 22 januari 2013 door Vanessa

Bariloche, thuishaven van Típica Reizen
Bariloche, thuishaven van Típica Reizen
Típica Reizen is door onze bezoekers verkozen tot de beste reisorganisatie van 2013. In 2012 zijn er 8 ervaringen ingevuld en dit heeft geleid tot het eindcijfer 9,5. Hiermee heeft Típica Reizen het hoogste cijfer gekregen in de categorie 'Landenspecialist' en mag zichzelf het hele jaar de beste noemen.

Awards

Om een award te winnen moesten er in 2012 minimaal 3 ervaringen zijn ingevuld en het gemiddelde cijfer moest uiteraard voldoende zijn. Wij vinden het namelijk belangrijker dat de award wordt uitgereikt aan degene met de beste waardering en niet degene met het grootste bereik. Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart.

Típica Reizen

Típica Reizen is een specialistische reisorganisatie voor alle reizen naar Zuid-Amerika, met name voor bezoeken aan Argentinië en Chili. Ze bieden naast groepsreizen (uitsluitend Nederlands/Belgisch reisgezelschap) ook individuele reizen aan. Omdat Típica Reizen alles direct met de betrokken partijen regelt zonder tussenpersonen of agenten, zijn ze uitstekend in staat in te spelen op wensen van individuele klanten.

Nieuws