Bagagetrolleys Schiphol krijgen TUI jasje

Geschreven op 19 januari 2016 door Anique

De nieuwe trolleys
De nieuwe trolleys
Vanaf dit jaar is het gele Sunweb logo op de bagagetrolleys op Schiphol verleden tijd. Ze moeten plaatsmaken voor marktleider TUI. Op de achterkant van de ruim 7.000 bagagetrolleys is de bekende smile van TUI te zien, de voorkant wordt gesierd door mooie en inspirerende bestemmingsbeelden uit het aanbod van TUI.

Zichtbaarheid op Schiphol

TUI wil op deze manier, als grootste vakantie-aanbieder van Nederland, haar zichtbaarheid op de luchthaven vergroten. De trolleys zijn zowel in de vertrek- als de aankomsthallen te gebruiken. Het vervangen van alle stickers op de huidige bagagetrolleys is een enorme klus. Er worden ongeveer 200 bagagetrolleys per dag onderhanden genomen. De stickers moeten er met de hand af worden gepeuterd, waarna de nieuwe stickers er zorgvuldig op worden geplakt.

Make-over

Het bedrijf dat de trolleys onder handen neemt, Systemline, verwacht vier weken de tijd nodig te hebben voor de klus. Toch kan het nog wel even duren voordat iedere trolleys een make-over heeft gehad. Schiphol is immens groot, de karretjes kunnen overal staan.

In de onderstaande video krijg je een indruk van het bestickeren van de nieuwe karretjes.

Nieuws

Artikelen