Costa de Huelva en Costa de AlmerŪa nieuwe bestemmingen bij TUI

Geschreven op 4 november 2016 door Roos

Strand in Costa de AlmerŪa
Strand in Costa de AlmerŪa
Reisorganisatie TUI heeft weer twee nieuwe bestemmingen aan het aanbod toegevoegd. Dit keer zijn het twee bestemmingen in Spanje: Costa de Huelva en Costa de Almería. Beiden zijn gelegen in het zuiden van het land en nog niet ontdekt door het massatoerisme. Het zijn bestemmingen met een ideale combinatie van strand, natuur en het pure Spaanse leven.

Costa de Almería

Elke dinsdag en zaterdag zal er naar Almería gevlogen worden met Transavia. Het gebied ligt in Andalusië, heeft een lange kustlijn en het landschap is nog mooi en onbedorven. TUI biedt zowel familiehotels met waterpark als eenvoudige appartementen aan het strand. Vanaf 29 april tot en met 23 september 2017 kun je met TUI op vakantie naar Costa de Almería.

Costa de Huelva

Vlak bij de grens met Portugal ligt Costa de Huelva. Er zijn leuke vissersdorpjes en prachtige natuur. Hier komen nog niet enorm veel toeristen, dus ruimte op het strand is er genoeg. Naast genieten van de zon kun je hier ook erg goed fietsen, golfen, een watersport beoefenen, wandelen of een drankje drinken op een van de gezellige terrasjes. TUI gaat vakanties naar Costa de Huelva aanbieden in de zomer van 2017, welke je binnenkort kunt boeken.

Nieuws

Artikelen