Eerste TUI-hotel op Santorini

Geschreven op 11 juni 2019 door Demi

TUI SENSIMAR Meltemi Blu
TUI SENSIMAR Meltemi Blu
Op het Griekse eiland Santorini, gelegen in de Egeïsche Zee, is het eerste TUI-hotel geopend onder de naam TUI BLUE for Two Meltemi Blu. Het nieuwe hotel is sinds begin juni 2019 geopend. 

TUI BLUE for Two Meltemi Blu

Het hotel heeft in totaal 96 kamers en is voornamelijk gericht op stellen die op zoek zijn naar een luxe vakantie. Je kunt bij dit hotel heerlijk relaxen in de sauna of een bezoekje brengen aan de spa. Voor de sportievelingen zijn er fitnessfaciliteiten en kun je meedoen aan yoga. Binnen circa 100 meter ben je al op het strand waar je heerlijk kunt zwemmen. Zwem je liever in een zwembad? Spring dan in een van de drie zwembaden van het hotel. Na het diner kun je nog genieten van een leuk avondprogramma. 

Santorini

Het concept TUI BLUE for Two heeft drie andere hotels die allemaal gelegen zijn op Griekse eilanden. Deze hotels vind je op Kos, Kreta en Zakynthos. Volgens TUI is Santorini een populaire bestemming voor reizigers die naar Griekenland gaan. Dit komt door de mooie rotsformaties, stranden met zwart of rood zand en door de prachtige architectuur op het eiland. 
Nieuws

Artikelen