Nieuw concept: TUI Exclusive

Geschreven op 8 mei 2018 door Roos

TUI lanceert nieuw concept
TUI lanceert nieuw concept
Reisorganisatie TUI lanceert een nieuw concept: TUI Exclusive. Bij het nieuwe concept wordt de klant volledig ontzorgd en zijn alle extra's direct inbegrepen. Luxe accommodaties worden gecombineerd met hoogstaande service. TUI Exclusive wordt naar verwachting in de winter van 2018/2019 op de markt gezet.

TUI richt zich met TUI Exclusive op het luxere marktsegment. De klant moet binnen enkele stappen toegang hebben tot alle mogelijke services die aangeboden worden en wordt daarmee een 'TUI Exclusive reiziger'. Suzanne Goossen, manager bij TUI: "Het is een doelgroep die behoefte heeft aan luxe, maar niet constant allerlei keuzes wil hebben en ontzorgd wil worden. Daarom pre-packagen wij dit alvast voor de klant, zodat alle extra's meteen inclusief zijn." Het gaat hierbij om extra's zoals priority boarding, extra bagage, waar nodig een late check-out in de accommodatie en gebruik van de lounge op het vliegveld.

De vluchten zullen bij TUI Exclusive vooralsnog met TUIfly uitgevoerd worden, maar de reisorganisatie is druk in onderhandeling met andere luchtvaartmaatschappijen om het te kunnen uitbreiden in de toekomst. TUI verwacht dat het nieuwe concept snel, na de lancering in de winter van 2018/2019, gaat groeien en uitbreiden 

Nieuws

Artikelen