Nieuw: met TUI naar Costa Rica

Geschreven op 2 september 2019 door Vanessa

Mangrove in Costa Rica
Mangrove in Costa Rica
Reisorganisatie TUI biedt vanaf eind oktober 2019 de tropische bestemming Costa Rica aan. De vluchten zijn met KLM en gaan 4 keer per week. Je kunt in Costa Rica kiezen voor een strandhotel maar ook verschillende tours maken. Costa Rica is een van de meest biodiverse gebieden ter wereld met regenwouden, stranden, vulkanen en mangrovemoerassen. Om over de wilde dieren nog maar te zwijgen. Bijkomend voordeel is dat Costa Rica niet heel groot is. De afstanden zijn, ondanks de hoogteverschillen, prima af te leggen. Zo kun je in korte tijd redelijk veel van het land zien. Een ideaal vakantieland dus. En met de tropische stranden en prachtige nationale parken is er ook genoeg te doen.

Tours in Costa Rica

- Costa Rica in Vogelvlucht (9 dagen): San José, Puerto Viejo, Sarapiquí, Arenal en Rio Celeste. Verlenging in een van de strandhotels is mogelijk.
- Costa Rica Discovery (16 dagen): San José, Tortuguero, Sarapiquí, Arenal, Monteverde, Rincón de la Vieja en Tamarindo. Deze reis bestaat uit 11 nachten rondreis en 3 nachten verlenging in Tamarindo. Verlenging in een van de strandhotels is ook mogelijk.
- Costa Rica Experience (16 dagen): San José, Tortuguero, Arenal, Rincón de la Vieja en Tamarindo. Deze rondreis is 7 nachten met 7 nachten verlenging in Tamarindo. Verlenging in een van de strandhotels is mogelijk.

Nieuws

Artikelen