Nieuw in Utrecht: Experience Store van TUI

Geschreven op 25 juni 2019 door Femke

TUI Experience Store in Utrecht
TUI Experience Store in Utrecht
Afgelopen zaterdag heeft TUI in Utrecht haar eerste Experience Store geopend. De Experience Store is 'een reiswinkel die al je zintuigen activeert'. Deze innovatieve winkel heeft als doel om klanten nog meer te inspireren en te activeren op het gebied van reizen. 'Met deze TUI-winkel presenteren we een geheel nieuw concept dat helemaal gericht is op beleving. Door te werken met wisselende thema's hopen we dat onze klanten regelmatig binnenlopen om inspiratie op te doen voor een volgende vakantie', vertelt Nico van der Veer. Van der Veer is directeur Reisbureaus en Mobiele Reisagenten (MRA's). 

TUI Experience Store

Er zijn verschillende zithoeken met reisboeken en in het midden van de winkel worden wisselende thema's en samenwerkingen met partners onder de aandacht gebracht. Deze week wordt de ruimte bijvoorbeeld gebruikt als check-in balie vanwege de openingsactie. Aan alle details is gedacht: een geurdispenser verspreidt een zomerlucht in de winkel en een van de wanden is uitgerust met een videoscherm waar vakantiebeelden op te zien zijn.

De winkel is gevestigd in de Hollandse Toren, onderdeel van winkelcentrum Hoog Catharijne. Na de zomer vindt de officiële opening van de TUI Experience Store plaats, maar deze is vanaf nu al open voor publiek.

Nieuws

Artikelen