Nieuwe bestemming TUI: Thassos

Geschreven op 13 augustus 2019 door Gina

Golden Beach op het Griekse eiland Thassos
Golden Beach op het Griekse eiland Thassos
Vanaf de zomer 2020 gaat TUI het nog onontdekte Griekse eiland Thassos als nieuwe bestemming aanbieden. Eind april vindt de eerste vlucht plaats en deze zal één keer per week worden uitgevoerd door TUI fly. Het nieuwe eiland wordt gecombineerd met een andere Griekse bestemming, maar welke dit gaat worden, is nog niet bekend.

Zowel TUI als KRAS gaan Thassos aanbieden. De beide reisorganisaties hebben een ruim en divers aanbod als het gaat om accommodaties: van familieresorts tot adults-only hotels op verschillende plaatsen. De meeste accommodaties liggen in het authentieke Thassos-stad met een sfeervolle haven en kleine strandjes, bij Golden Beach, in het vissersdorpje Potos en het aangrenzende en levendige Limenaria, in Makryammos en het luxe en rustige Agios loannis met 5-sterrenresorts en een privéstrand.

Het Griekse eiland Thassos is nog vrij onontdekt en is alleen te bereiken per boot. De vlucht van TUI fly vliegt eens per week naar Kavala, waarna je een halfuurtje rijdt naar de haven van Keramoti en vanuit daar per boot naar Thassos-stad vaart. Het eiland is bergachtig en kent een mooie natuur, maar beschikt ook over diverse hippe restaurants. Thassos is geschikt voor een relaxte strandvakantie, maar ook voor een actieve wandel- of fietsvakantie.

Nieuws

Artikelen