Nieuwe TIME TO SMILE TUI op Lanzarote

Geschreven op 17 maart 2017 door Renee

Zwembad Guinate Club, Lanzarote
Zwembad Guinate Club, Lanzarote
Reisorganisatie TUI opent in augustus 2017 nieuwe moderne appartementen op Lanzarote. De Guinate Club was al te boeken bij TUI, maar de reisorganisatie heeft het dit jaar helemaal vernieuwd. De Guinate Club heeft nu het label 'TIME TO SMILE' gekregen. Het TIME TO SMILE concept houdt in dat de accommodatie moet voldoen aan extra hoge eisen. De appartementen zijn moderner ingericht en er is extra gelet op de details, zoals de duurzaamheid. Voornamelijk aan de keuken en badkamer is net een beetje extra aandacht besteed. 
Moderne inrichting Guinate Club, Lanzarote
Moderne inrichting Guinate Club, Lanzarote


De Guinate Club ligt op loopafstand van het strand en beschikt over een buitenzwembad. De ideale plek om van de zon te genieten dus. Er is keuze uit 4-sterren 2-kamerappartementen en 3-kamerappartementen. De vlucht vanuit Amsterdam of Eindhoven is bij de prijs inbegrepen. 

Tui opende al drie andere TIME TO SMILE appartementen op Gran Canaria, Fuerteventura en Tenerife. Ook in Griekenland en Turkije en op Curaçao en Cyprus is het mogelijk om in een TIME TO SMILE appartement te verblijven. Ook werd bekendgemaakt dat TUI van plan is om ook in Portugal en Suriname en op Bonaire dit type accommodaties aan te gaan bieden.

Nieuws

Artikelen