Puerto Vallarta en Goa nieuwe winterbestemmingen TUI

Geschreven op 5 augustus 2016 door Anique

De stranden van Goa
De stranden van Goa
Het is vanaf nu mogelijk twee nieuwe winterbestemmingen te boeken bij TUI. Puerto Vallarta in Mexico en Goa in India zijn de nieuwe bestemmingen, die eigenlijk terug van weggeweest zijn. Beide kwamen ze al eerder voor in het aanbod van TUI.

TUI is erg blij met de terugkomst van de kleurrijke bestemming Puerto Vallarta. Dankzij de nieuwe vliegverbindingen van Aeromexico op Schiphol werd het voor TUI mogelijk de bestemming weer aan te gaan bieden. Er wordt drie keer per weer gevlogen op Mexico City met een zeer goede doorverbinding naar Puerto Vallarta. Je hebt de keus uit een zeer breed aanbod met hotels en appartementen in de Mexicaanse stad. Hierbij zitten ook drie RIU all inclusive hotels.

Ook op Goa wordt vanaf dit jaar met een nieuwe maatschappij gevlogen vanaf Schiphol, namelijk met de Indiase carrier Jet Airways. Het was de afgelopen jaren wat stiller rondom deze bestemming, maar komt nu bij TUI terug als perfecte strandbestemming voor in de winter. Vanaf 1 november tot en met halverwege mei kan er met TUI drie keer per week gevlogen worden op Goa, waarbij een korte overstap gemaakt wordt op de luchthaven van Mumbai.

Nieuws

Artikelen