S„o Vicente en Santo Ant„o nieuwe bestemmingen bij TUI

Geschreven op 24 maart 2016 door Lan

Het landschap van Santo Ant„o
Het landschap van Santo Ant„o
TUI breidt het aanbod naar de Kaapverdische eilanden het komende winterseizoen uit. Vakantiegangers kunnen vanaf woensdag 2 november 2016 met de reisorganisatie naar de twee nieuwe bestemmingen São Vicente en Santo Antão.

São Vicente en Santo Antão

Kaapverdië is een populaire bestemming voor een zonvakantie. Vooral in de winter worden de Kaapverdische eilanden graag bezocht. Om aan die groeiende vraag te voldoen, heeft TUI twee nieuwe eilanden aan het reisaanbod toegevoegd. São Vicente is een levendig eiland met de havenstad Mindelo als middelpunt. De stad is de plek om de Kaapverdische muziek, dans en cultuur te beleven. Het eiland biedt ook mogelijkheden voor watersporten. Daarnaast is São Vicente vanwege de centrale ligging ideaal als uitvalsbasis om verschillende eilanden van Kaapverdië te bezoeken. Niet ver van São Vicente ligt het eiland Santo Antão. Het is het meest groene eiland van Kaapverdië. Santo Antão is dan ook de ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. TUI biedt op beide eilanden een selectie van hotels. Een reis naar São Vicente is goed te combineren met een verblijf op Santo Antão. Het is ook mogelijk om met TUIfly van São Vicente naar Sal te vliegen. Dit eiland staat weer bekend om de mooie zandstranden.

Vluchtschema

TUIfly zal in de winter een keer per week naar São Vicente vliegen. De reistijd bedraagt ongeveer zes uur en de vluchten zullen uitgevoerd worden met een Boeing 737-800 met Economy en Comfort Class. Het is momenteel al mogelijk om een vliegtickets te boeken. De pakketreizen voor de eilanden São Vicente en Santo Antão volgen zeer binnenkort.

Nieuws

Artikelen