TUI BLUE opent op eiland Zanzibar

Geschreven op 7 augustus 2018 door Roos

TUI BLUE aan het witte zandstrand van Zanzibar
TUI BLUE aan het witte zandstrand van Zanzibar
TUI gaat volgend jaar een TUI BLUE Hotel openen buiten Europa. Er komt een TUI BLUE Hotel op Zanzibar, het paradijselijke eiland van Tanzania. Het wordt het eerste hotel van de reisorganisatie met het BLUE label dat buiten Europa opent. 

TUI BLUE

TUI BLUE Zanzibar opent in het winterseizoen van 2019-2020, dus het hotel laat nog even op zich wachten. Tot die tijd is TUI druk met verbouwen. Het reeds bestaande hotel The Dream Of Zanzibar Resort van TUI wordt namelijk verbouwd tot TUI BLUE Hotel. Het hotel wordt compleet omgetoverd tot het de standaarden bevat die horen bij het TUI BLUE label. De kenmerken van dit label zijn 'lokaal', 'puur', 'authentiek' en 'gezond'. Alle hotels van TUI BLUE liggen op bestemmingen waar van alles te beleven is en waar je echt kennismaakt met de cultuur en de lokale keuken. Op dit moment zijn er TUI BLUE Hotels in de landen Spanje, Turkije, Italië, Portugal, Oostenrijk en Kroatië.

Zanzibar

Het hotel ligt aan het parelwitte zandstrand van Zanzibar. Het eiland wordt vaak gezien als fijne strandbestemming na een safarireis door Tanzania, maar Zanzibar is ook op zichzelf een fantastische bestemming zonder dat je het vaste land op hoeft. Op het eiland vind je een grote diversiteit aan culturen en historie. Dit gecombineerd met de leuke excursiemogelijkheden, zoals het bezoeken van Stone Town, maakt Zanzibar tot perfecte TUI BLUE bestemming. Daarnaast heerst er een fijn klimaat, waardoor de bestemming ook zeer geschikt is om in de winter van de Afrikaanse zon te genieten.

Nieuws

Artikelen