De TUI COVID Care Service

Geschreven op 18 juli 2020 door Vanessa

Vliegtuig van TUI
Vliegtuig van TUI
Twijfel jij nog om nu een vakantie te boeken? Je weet immers niet of het wel door kan gaan i.v.m. corona en je weet niet hoe het zit met medische kosten ter plekke als je COVID-19 krijgt. Reisorganisatie TUI neemt al deze twijfels weg met de TUI COVID Care Service.

Deze service is van toepassing op alle nieuwe en bestaande boekingen, is inbegrepen in de pakketprijs en wordt aangeboden als je een TUI-pakketreis boekt en vertrekt tussen 17 juli en 31 december 2020. Krijg je COVID-symptomen tijdens de reis? Dan kan je 24/7 rekenen op telefonische medische assistentie. De COVID Care service dekt bovendien de kosten voor het afnemen van een COVID-test ter plaatse. En mocht je positief getest zijn, dan zijn ook de kosten van eventuele medische hulp of een medisch noodzakelijke repatriëring gedekt.

Met de COVID Care Service staat TUI garant voor begeleiding en financiële tussenkomst bij verschillende situaties op de bestemming:

 
  • Terugbetaling van een COVID-19-test voor wie symptomen vertoont
  • Medische hulp indien bij een vakantieganger tijdens de vakantie COVID-19 wordt vastgesteld
  • Terugbetaling van de kosten voor het hele reisgezelschap voor een verlengd verblijf en een nieuwe terugvlucht indien de reiziger wordt opgedragen in quarantaine te gaan
  • Dekking van de kosten voor een medisch noodzakelijke repatriëring bij een positieve COVID-19-test
  • Een 24/7 noodnummer en app voor medische assistentie

Wil jij gebruik maken van deze service? Wij zoeken graag met je mee naar jouw droomvakantie!

Nieuws

Artikelen