TUI gaat samenwerking aan met Droomparken

Geschreven op 30 april 2020 door Anique

Een van de Droomparken in Nederland
Een van de Droomparken in Nederland
TUI Nederland gaat een samenwerking aan met Droomparken. De aanbieder heeft 14 parken in Nederland en is een mooie aanvulling op het al bestaande vakantieaanbod van TUI in Nederland. Klanten van TUI die een voucher hebben ontvangen kunnen deze nu ook besteden bij een van de Droomparken, waardoor een vakantie in eigen land mogelijk is. 

Doordat het op het moment nog onzeker is waarheen en wanneer er weer gereisd kan worden deze zomer, zijn er veel Nederlanders die hun vakantie in eigen land willen doorbrengen. Er zijn bij Droomparken verschillende opties mogelijk qua vakantiehuisjes, zo zijn er luxe villa's maar ook hippe tiny houses. De locaties liggen verspreid over heel Nederland. Het is mogelijk hier een vakantie te boeken omdat de parken aan de richtlijnen van het RIVM voldoen. 

Arjan Kers, general manager TUI Nederland: ‘Ik ben blij dat wij het vakantieaanbod voor onze klanten deze zomer kunnen aanvullen met de prachtige Droomparken. Door onze samenwerking kunnen eventueel verstrekte vouchers ook voor een TUI-vakantie in een van de Droomparken gebruikt worden’.

Andries Bruil, namens de directie van Droomparken: ‘We willen de TUI-klanten die helaas niet naar het buitenland met vakantie kunnen, een alternatief bieden om op een veilige en plezierige wijze vakantie te vieren in eigen land op een van onze mooie parken.’

 

Nieuws

Artikelen