TUI introduceert TUI Sports

Geschreven op 9 december 2016 door Roos

Met TUI Sports een marathon lopen
Met TUI Sports een marathon lopen
Vanaf december 2016 wordt Holland Runner, sinds 2014 onderdeel van TUI Nederland, omgedoopt in TUI Sports. Daarmee speelt TUI in op de groeiende consumentenvraag naar actieve sportreizen. TUI zal zich niet alleen op de particuliere markt richten, maar ook op ondernemingen en goede doelen. Er zullen marathon- en wielrenreizen aangeboden worden.

Marathonreizen

De World Major Marathons worden aangeboden door TUI Sports welke plaatsvinden in Berlijn, Londen, Tokyo, Chicago en New York. Daarnaast zitten kleinere marathons in o.a. Parijs, Valencia en Dublin en halve marathons in Berlijn en Lissabon in het aanbod. Begeleiding, transfers en alles wat komt kijken bij een marathonreis wordt verzorgd.

Wielrenreizen

De wielrenreizen gaan naar nieuwe en bestaande bestemmingen van TUI. Je kunt kiezen uit trainingsstages, wielervakanties, Gran Fondo's of Cyclo's en grote evenementen als de Tour de France, de Giro d'Italia en de Vuelta. TUI werkt hierbij samen met de wielerploeg LottoNL-Jumbo.

Wat is inbegrepen?

TUI Sports zorgt altijd voor een gegarandeerd startbewijs voor marathons en Gran Fondo's, uitgebreide begeleiding, aanwezigheid van professionals, hoge service, goede prijzen en natuurlijk voor een geweldige beleving. Je kunt de sportreizen boeken vanaf december 2016.

Nieuws

Artikelen