Met TUI naar Kaapverdie in 2021

Geschreven op 10 maart 2020 door Vanessa

RIU hotel op KaapverdiŽ
RIU hotel op KaapverdiŽ
Voor de westkust van Afrika ligt de eilandengroep Kaapverdië. Een ideale plek voor een zonvakantie. Op zo`n 6 uur vliegen heb je hier namelijk het hele jaar door zonzekerheid! Reisorganisatie TUI heeft nu al hun reisaanbod voor 2021 online gezet. Wil jij dus volgend jaar de carnaval ontvluchten? Boek dan nu al de vakantie naar Kaapverdië. 

Het aanbod van TUI op Kaapverdië bestaat onder andere uit de hotels van RIU. Kenmerkend voor deze keten is dat ze een persoonlijke service bieden en perfect zijn voor wie de voorkeur heeft voor een luxueuze vakantie, o.a. dankzij het uitgebreide 24 uurs all-inclusive arrangement. Op Kaapverdie is er o.a. de nieuwste aanwinst RIU Palace Cabo Verde. RIU Palace Cabo Verde is hét adres op Sal voor wie wil genieten van de Palace service en luxe.

Het RIU Touareg is gelegen op Boa Vista, het op twee na grootste eiland van Kaapverdië. Wie hier verblijft kan genieten van het woestijnachtige landschap, maar ook van de mooie stranden. Wat het RIU Touraeg bijzonder maakt is dat het hotel is opgedeeld in drie delen waardoor je zelf kunt bepalen wat het beste bij jouw wensen past. Je hebt de keuze uit het 'adults only' deel, 'family' deel en 'classic' deel.

Wil jij op vakantie naar Kaapverdië? Wij helpen je graag met advies voor het beste eiland en de fijnste accommodatie. Onze collega's zijn er namelijk zelf geweest! Bel of mail ons of vul een offerte-formulier in en wij helpen vrijblijvend.

Nieuws

Artikelen