TUI MAGIC LIFE Bodrum is geopend

Geschreven op 30 april 2019 door Demi

TUI MAGIC LIFE Bodrum
TUI MAGIC LIFE Bodrum
Reisorganisatie TUI heeft TUI MAGIC LIFE Bodrum geopend. Op 29 april 2019 opende het resort de deuren voor haar eerste gasten. TUI MAGIC LIFE Bodrum is het vijfde hotel in Turkije van het label MAGIC LIFE.

TUI Magic Life

TUI Group wil met de opening van deze accommodatie inspelen op de stijgende vraag naar bestemmingen in de Middellandse Zee. TUI Group verwacht een toename van het aantal gasten in de Turkse hotels door de goede prijs en de hoge kwaliteit die MAGIC LIFE biedt. Daarnaast zegt TUI Group een hoge klanttevredenheid te verwachten. In de aankomende weken zal TUI het hotel TUI MAGIC LIFE Calabria in Italië en TUI MAGIC LIFE Skanes in Tunesië openen. Dan zijn er in totaal zestien accommodaties van het label MAGIC LIFE.

TUI Magic Life Bodrum
TUI Magic Life Bodrum

TUI MAGIC LIFE Bodrum

In het nieuwe vijfsterrenhotel hoef je je geen moment te vervelen. De hele dag door en in de avond is er een activiteitenprogramma waar je aan kunt deelnemen. Doe mee met een van de vele sportactiviteiten zoals basketbal, boogschieten, windsurfen of gebruik de fitnessfaciliteiten. Aangezien het hotel direct aan zee ligt kun je vrijwel meteen een duik nemen in het verfrissende water. Liever zwemmen in een zwembad? Dat kan in een van de drie buitenbaden. Kinderen zullen zich in het hotel ook prima vermaken. Zo zijn er diverse kinderclubs voor kinderen van 3 t/m 16 jaar, een speeltuin en een kinderdisco. Ondertussen kun jij de sauna bezoeken of lekker ontspannen op een ligbedje in de zon met een boek uit de bibliotheek van het hotel.

TUI Magic Life Bodrum
TUI Magic Life Bodrum

Nieuws

Artikelen