TUI en RIU organiseren Cuba-avond

Geschreven op 19 februari 2019 door Gina

'Verliefd op Cuba' in de bioscoop
'Verliefd op Cuba' in de bioscoop
Vorige week woensdag, op 14 februari, is de film 'Verliefd op Cuba' in première gegaan. Een bijzonder moment aangezien Johan Nijenhuis, regisseur van de film, de eerste Nederlandse regisseur is die een vergunning heeft gekregen voor de opnames van een speelfilm in Cuba. 'Verlief op Cuba' is door verschillende marketingacties onder de aandacht gebracht. Met name TUI heeft een grote bijdrage geleverd aan de film en de promotie daarvan.

TUI's liefde voor Cuba

TUI steekt haar liefde voor Cuba niet onder stoelen of banken. De reisorganisatie heeft dan ook meegewerkt aan de film en flink bijgedragen aan de promotie. Zo is TUI een valentijnsactie gestart in samenwerking met Q-music waarbij maar liefst zes liefdeskoppels een reis naar Cuba hebben gewonnen. Ook heeft TUI samen met de cast van de film een actie gestart op de Facebook-pagina van de reisorganisatie voor figuranten in de film. Naast de figuranten heeft ook TUI zelf een belangrijk rol in de film. TUI zorgde destijds voor de vliegtickets van de cast en de crew én een van de TUIfly vliegtuigen heeft een kleine bijrol in de film.

Dat TUI dan ook een speciale avond heeft georganiseerd voor haar partners om de film te bekijken is niet gek. Gisteravond was het zo ver. Alle partners werden ontvangen in de bioscoop waar verschillende hapjes en cocktails stonden te wachten. Voorafgaand aan de film is er een korte presentatie gegeven waarin TUI kort haar liefde voor Cuba heeft toegelicht, gevolgd door een presentatie over de nieuwe RIU-hotels.

'Verliefd op Cuba'

Gisteren hebben wij op de Cuba-avond van TUI en RIU de film gekeken en ook wij zijn verliefd geworden op Cuba. Het is dan ook een prachtig en authentiek land met haar klassieke auto's, prachtige oude gebouwen, tropische stranden en heerlijke muziek. De film is dan ook zeker een aanrader.

Nieuws

Artikelen