Ook TUI stopt met de uitvoering van de reizen

Geschreven op 16 maart 2020 door Vanessa

TUI brengt geen reizigers meer naar vakantie
TUI brengt geen reizigers meer naar vakantie
De grootste reisorganisatie van Nederland: TUI, heeft ook besloten om t/m 6 maart geen reizigers meer naar hun vakantiebestemming te brengen. Op dit moment bevinden zich nog zo`n 30.000 Nederlanders op verschillende bestemmingen wereldwijd. Een aantal kan gewoon terug op de geplande oorspronkelijke vlucht. Anderen worden terug gehaald, dit zijn in eerste instantie mensen die nu in Spanje en Marokko zijn.

Op vele bestemmingen geldt momenteel een inreisbeperking waardoor de klanten van TUI niet meer ter plaatse kunnen komen. Op veel bestemmingen zijn dusdanige beperkingen van het openbare leven doorgevoerd, dat je niet meer van de vakantie kunt genieten zoals eigenlijk bedoeld is. Daarom heeft TUI besloten om hen ook niet langer daarheen te vliegen.

Heb jij een pakketreis geboekt tussen 7 en 15 april, dan hoor je uiterlijk 25 maart wat er gaat gebeuren. Iedereen die een reis gepland had staan t/m 6 april krijgt een voucher met de waarde van de reissom, die je tot 1 jaar na uitgifte kunt inleveren.

Vandaag kwam ook naar buiten dat alle TUI reisbureaus de aankomende weken sluiten. Ze blijven wel gewoon bereikbaar via de telefoon en de mail.

Nieuws

Artikelen