Veel nieuw aanbod Caribbean bij TUI

Geschreven op 2 juli 2018 door Roos

Het nieuwe Memories Jibacoa
Het nieuwe Memories Jibacoa
Reisorganisatie TUI voegt maar liefst drie nieuwe accommodaties in Mexico en Cuba toe aan het aanbod en een compleet nieuwe Caribbean cruisereis met de MSC Opera. Daarnaast heeft TUI bekend gemaakt enkele renovaties te gaan doorvoeren van hotels op de Dominicaanse Republiek en Jamaica.

Memories Jibacoa - Cuba

Nieuw op Cuba is hotel Memories Jibacoa. Het hotel, onderdeel van de Blue Diamond keten, is gelegen te midden van hoofdstad Havana en strandbestemming Varadero. Memories Jibacoa is bijzonder door de omgeving van groene heuvels en ontelbare palmbomen. Het hotel zelf is niet nieuw, maar wel goed onderhouden en erg sfeervol.

RIU Palace & Royalton Cancun - Mexico

Ook op Mexico is er nieuw aanbod bij TUI. Het gaat onder andere om het splinternieuwe RIU Palace Costa Mujeres met maar liefst 5 zwembaden, 5 specialiteitenrestaurants, een bar en een RiuFit zone. Ook zijn hier unieke Swim-Out suites te boeken, waaruit je direct het zwembad in kunt springen. Naast dit nieuwe RIU Palace hotel is ook Royalton Cancun nieuw in het aanbod, direct gelegen aan het strand. Hier vind je ook 5 restaurants en meerdere zwembaden (onder meer op het dakterras!). 

Een van de zwembaden van RIU Palace Costa Mujeres
Een van de zwembaden van RIU Palace Costa Mujeres

Caribbean Cruise

Ook voegt TUI een nieuwe cruisereis toe aan het aanbod, welke start in Cozumel, Mexico. Onder andere worden de Kaaiman eilanden en Jamaica aangedaan tijdens deze cruise. Het schip waarmee gevaren wordt is de MSC Opera.

Renovatie

Ten slotte heeft TUI aangekondigd meerdere hotels te gaan renoveren. Het gaat om SPLASHWORLD Grand Memories Punta Cana en RIU Palace Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en RIU Palace Tropical Bay op Jamaica. De hotels veranderen van klassiek in modern en elegant. Ook worden er nieuwe faciliteiten toegevoegd aan deze hotels.

Nieuws

Artikelen