Gratis reisvoorstel aanvragen

Ontdekkingtour in Adam & Eve Hotel, Belek

Landkaart met overzicht van deze reis

Bestemming: A. Belek (Turkije)
Periode: juni 2010
Vervoer: Vliegtuig
Accommodatie: Adam & Eve Hotel

Foto van deze vakantie

Vandaag komen we al vroeg op Schiphol aan, tegen de middag zullen we met Sky Airlines vertrekken richting Antalya, Turkije. Onze vlucht vertrekt iets later dan gepland om 12:00. Het is ongeveer 3,5 uur vliegen en met het tijdverschil van +1 uur komen we om 16:30 lokale tijd aan. Vanaf het vliegveld worden we door touroperator GTI in 45 minuten naar Belek gebracht, waar we zullen verblijven in het Adam & Eve hotel.

Eenmaal aangekomen worden we verwelkomd met een drankje en een korte tour, inclusief uitleg van onze kamers. De moderne kamers blijken dan ook alles behalve standaard. De 64m² grote hotelkamer is aan beide wanden volledig bespiegeld en het lichtgevende plafond is met behulp van een afstandbediening naar wens in te stellen. Bijzonder zijn de tweepersoons jacuzzi en de Turkse stoomcel in ieder van de kamers.

Na even te hebben gerust schuiven we aan bij het Italiaanse restaurant van het hotel, één van de acht 'A la Carte' restaurants. Na een uitgebreide maaltijd gaan we richting de zogenaamde Bluetooth Bar. Deze bar is met 90 meter de langste bar ter wereld. De bediening serveert de drankjes dan ook op rolschaatsen uit, terwijl er op het podium voor ons een spectaculaire dansshow wordt gegeven. Wanneer deze show is afgelopen besluiten we een kijkje te nemen in de discotheek van het hotel. Hier brengen we nog wat tijd door, maar de lange dag eist zijn tol en al snel keren we één voor één terug naar onze hotelkamers.

Adam & Eve hotel

Om 8:30 schuiven we aan voor het bijzonder uitgebreide ontbijt. Een buffet van tientallen meters lang geeft ons de keuze over brood, fruit, groente en typische Turkse gerechten. Het drukke programma is bij iedereen bekend en dus zorgen we voor een goed ontbijt.

Allereerst krijgen we een uitgebreide rondleiding in het hotel. Hier krijgen we alle faciliteiten te zien, waaronder verschillende zwembaden, een uitgebreide spa en één van de 14 omliggende golfbanen. Ook nemen we een kijkje in de luxe villa's en enorme suites waarover het hotel beschikt. Inmiddels is het alweer tijd voor de lunch, dat evenals het ontbijt uit een uitgebreid buffet bestaat. Het eerste deel van het programma wordt afgesloten met een massage, waarna we een paar uur vrije tijd hebben.

's Avonds ontmoeten we elkaar om sushi te gaan eten in het Japanse restaurant. Na deze heerlijke maaltijd bezoeken we het feest van deze avond, dat op de pier wordt gehouden. Het is een gezellig feest waar we enkele uurtjes verblijven. Hierna vertrekken we richting onze kamers.

Belek → Antalya

Ook vandaag verzamelen we ons tegen de klok van 8:30 voor het ontbijt. We spreken het dagprogramma door en hebben eerst wat vrije tijd. In de middag vertrekken we met een busje naar Antalya, waar we het oude centrum zullen bezoeken. Onderweg stoppen we om het hoofdkantoor van de onderneming achter het hotel te bezichtigen. Een nabij gelegen waterval is onze tweede stop.

Kursunlu watervallen
Kursunlu watervallen


Eenmaal aangekomen in Antalya hebben we helaas niet veel tijd meer en blijft het bij een kort bezoek. Voor het diner bezoeken we vanavond het seafood restaurant. Stappen zit er niet in, we moeten er vannacht weer vroeg uit voor de vlucht terug naar huis.
Antalya
Antalya

Belek → Weeze

De wekker gaat vanochtend al om 2:30, over een uurtje vertrekt onze bus naar het vliegveld van Antalya. We verzamelen bij de receptie waar koffie, thee en een klein ontbijt voor ons klaar staan. Met een lichte vertraging vertrekt ons vliegtuig rond 6:30 richting Weeze, waar we om 8:50 keurig volgens schema aankomen.

Heb je interesse in een reis naar Turkije? We helpen je graag om deze reis naar jouw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9+ in reviews, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring. Vul hieronder jouw wensen in voor jouw vakantie naar Turkije, dan sturen we je gratis een voorstel op maat.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Vakantieverhalen / reisverslagen

Gerelateerde artikelen