Incento

Url: https://www.incento.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Incento

Incento is gespecialiseerd in het organiseren van bijzondere treinreizen. Deze reisorganisatie heeft een passie voor treinen en treinreizen. Reizen per trein is volgens Incento de meest unieke en comfortabele manier om landen, culturen en volken te leren kennen. Niet alleen de bestemming is hierbij belangrijk. De reis ernaar toe is zeker zo'n onvergetelijke belevenis. Incento verzorgt luxe en bijzondere treinreizen zoals met The Royal Scotsman, maar ook reguliere treintickets voor in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Een buitengewone treinreis van Incento is voor iedereen bereikbaar.

Naast losse tickets voor elk willekeurig traject en railpassen kun je bij Incento ook verschillende arrangementen boeken die gecombineerd kunnen worden met een huurauto of zelfs een cruise. Daarnaast ben je voor groeps- en incentivereizen bij Incento aan het juiste adres. Deze reizen zijn ideaal om je medewerkers of zakenrelaties te inspireren en motiveren. Voor alle reizen geldt dat rekening wordt gehouden met alle wensen en het budget.

Bij het samenstellen van de ideale reis word je persoonlijk bijgestaan door de ervaren medewerkers van Incento. Op alle continenten biedt Incento deze bijzondere reizen aan. Zo kun je de meest uiteenlopende reizen kiezen van 3 dagen in Dublin tot een 22-daagse treinreis door Rusland en China.

Voor wie wat inspiratie kan gebruiken voor een bijzondere treinreis heeft Incento een aantal beroemde treinreizen en cruises nagebootst. Op deze speciale routes rijden de bijzonderste authentieke treinen om de ervaring compleet te maken. Tot slot is Incento ook bewust bezig met het milieu door de duurzaamheid van de treinen te bevorderen en enkel met partners samen te werken die een goede reputatie hebben op het gebied van milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Incento is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

Ervaringen met Incento

Incento krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws