Kaipara Reizen

Url: https://www.kaiparareizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: rondreizen

Logo van Kaipara Reizen

Sinds 1977 ontwerpt en begeleidt Kaipara Reizen reizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland. Hierbij staat comfort en luxe centraal. Inmiddels heeft het team tientallen groepsreizen naar deze landen georganiseerd. Je kunt op deze bestemmingen verschillende soorten reizen boeken: autorondreizen, groepsrondreizen, luxe reizen, golfreizen en privéreizen. De lengte van de reizen varieert van korte 6-daagse vakanties tot lange reizen van 30 dagen.

Daarnaast leveren ze maatwerk voor wie tijdens een autoreis wil genieten van deze mooie bestemmingen. Alle reizen worden samengesteld met passie voor en kennis over het land. Kaipara Reizen gaat ieder jaar op zoek naar nieuwe speciale plekjes in Nieuw-Zeeland en Schotland. Kwaliteit staat bij Kaipara Reizen hoog in het vaandel, zowel voor accommodaties als het vervoer. Het contact is zeer persoonlijk, omdat het een klein bedrijf is. Je hebt direct contact met Henk en Bianca van Kaipara Reizen. Zij regelen alles voor jouw reis.

Kaipara Reizen is gevestigd in Warnsveld. Je kunt met ze in contact komen via telefoon, e-mail of een contactformulier op de website. Verder kun je Kaipara Reizen ook volgen op Facebook, Twitter en Pinterest.

Voor reizen binnen Europa geldt de STO-reisgarantie en voor reizen buiten Europa de SGR-reisgarantie. De reisorganisatie is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Dagboek reizen
9,3
op basis van 24 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 372 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met Kaipara Reizen

Kaipara Reizen krijgt gemiddeld een 9,4
op basis van 41 ervaringen:

9,4 + Ervaring delen
op 26 april 2024 bestemming: / Noorder en Zuidereiland, reisperiode: maart 2024

Onze privéreis naar Nieuw Zeeland is mede door de samenwerking met Kaipara Reizen een prachtige ervaring geworden. De perfecte mix van onze reiswensen met de expertise, lokale kennis en kwaliteitsnorm van Kaipara Reizen betreffende onderkomens en belevenis, heeft ertoe geleid dat we onze droomreis hebben kunnen maken. Dit alles voorzien van een persoonlijke reisbeschrijving, met uitgebreide adviezen en tips voor onderweg.

 • Algemeen 9
op 18 april 2024 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: maart 2024

Fantastische rondreis door Nieuw-Zeeland dankzij de zeer deskundige gids Henk Roossien. Hij weet enorm veel over dit geweldige land, beschikt over zeer veel contacten in het land en heeft de uitstekende accommodaties persoonlijk getest. Henk leidt je naar de mooiste plekken en plant alles perfect, zodat je zoveel mogelijk ziet van dit prachtige land met de spectaculaire landschappen. Daarnaast levert Kaipara Reizen zeer professioneel maatwerk. Veel mensen koppelen een rondreis in Nieuw-Zeeland aan bezoek aan familie of vrienden. Kaipara Reizen regelt dan vlekkeloos je vliegtickets en verlenging van je reis. Bij groepsreizen van andere reisorganisaties was verlenging van de reis niet mogelijk: de datum van de vliegtickets lag daar vast. Maar Henk en Bianca Roossien van Kaipara Reizen vervullen probleemloos je speciale wensen.
Iedereen die een rondreis door Nieuw-Zeeland wil maken, raad ik absoluut aan om bij Kaipara Reizen te boeken.

 • Algemeen 10
op 7 april 2024 bestemming: / Nieuw Zeeland, reisperiode: maart 2024

De reis was heel goed georganiseerd. Henk is zeer deskundig wat betreft het land, de mensen, de natuur en geschiedenis. Goede begeleiding door hem waarbij je zelf niet veel hoefde te regelen. Het was op deze manier een zeer relaxe manier van reizen waarbij je heel veel indrukken op doet.

 • Algemeen 10
op 4 april 2024 bestemming: , reisperiode: maart 2024

Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De reisleider was goed op de hoogte van de routes, de beste restaurants en overnachtingsadressen onderweg en de toppers in de bezienswaardigheden in het land.

 • Algemeen 10
op 7 januari 2024 bestemming: Nieuw-Zeeland / Hele land, reisperiode: november 2023

Fantastische reis gehad, Een prachtig land en de reis was tot in de puntjes goed geregeld, goede afstemming met ons, leuke onderkomens ,mooie plekken en zeer bruikbare tips voor onderweg. Alles klopte perfect. We hebben zowel het Noorder eiland als het Zuider eiland bezocht en veel prachtige plekken bezocht van Nieuw-Zeeland, Onze reisorganisatoren Henk Roossien en Bianca van Kaipara reizen zijn zelf vaak in NIeuw-Zeeland geweest en dit was ook zeer goed te merken in de hele reis.

 • Algemeen 9
op 19 oktober 2023 bestemming: Schotland, reisperiode: oktober 2023

Prachtige reis, uitstekende informatie, prachtige accommodatie, mooie route en prima communicatie met de reisorganisatie.

 • Algemeen 9
op 24 september 2023 bestemming: Schotland / Orkney's, reisperiode: september 2023

Op maat en in overleg onze droomreis samen gesteld. Alles klopte, zeer volledige routebeschrijvingen, leuke hotels en B&B's.

 • Algemeen 10
op 10 juni 2023 bestemming: Schotland / Sterling, Nairn,Inverlodge,Lochinver , Pitlochry, reisperiode: mei 2023

Een perfecte reisomschrijving waarin alles tot in de puntjes beschreven staat en met alle bezienswaardigheden die je zeker niet wilt missen ! Heerlijke accomodaties met alles erop en eraan. Al met al een super reis gehad !! Top Kaipara !!

 • Algemeen 10
op 7 mei 2023 bestemming: Schotland / diverse, reisperiode: mei 2023

Prachtige omgeving. fijne accommodaties

 • Algemeen 10
op 24 juni 2022 bestemming: Schotland, reisperiode: juni 2022

Prima uitgestippelde individuele autotoer door Henk en Bianca, met opvolging tijdens de reis wat betreft eventuele veranderingen, aanpassingen enz. Onze vragen werden ook snel beantwoord. Zeker een aanrader: niet alleen de natuurpracht van het land maar ook aandacht voor geografische, archeologische en historische aspecten. De naam "Henk" deed wonderen in onze verschillende B&B's.

 • Algemeen 9
op 22 juni 2022 bestemming: Schotland, reisperiode: juni 2021

Ik geef dit cijfer omdat het allemaal klopte en dat de hotels en restaurants super waren

 • Algemeen 9
op 18 juni 2022 bestemming: Schotland / Noorden, reisperiode: juni 2022

Alle accomodaties, transfers en huurauto waren perfect geregeld en allemaal conform planning. Leuke accomodaties en een goede reisbeschrijving met leuke tips. Alles klopte gewoon.

 • Algemeen 9
op 5 juni 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Het was weer een geweldig goed verzorgde reis, mooie locaties, bijzondere plekjes , een fijne reisleider en goede chauffeur.

 • Algemeen 9
op 25 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Prachtige comfortabele groepsreis. Noord Schotland en Orkney eilanden. Henk heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Prima B&B's en Hotels.

 • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Schotland / Meerdere, reisperiode: mei 2019

Was gewoon weer in 1 woord super

 • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

De reis was uitstekend verzorgd

 • Algemeen 10
op 21 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Fantastische reis. Perfect georganiseerd door Henk die ons al het moois van van Schotland heeft laten zien!

 • Algemeen 10
op 22 maart 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Zelden op reis geweest waarbij alles zo perfect georganiseerd was.Van B&B ,hotels, appartement tot reisinformatie en vluchten.Perfecte variatie in bezoeken en ook planning( 1-2of 3 nachten ter plekke) van het ritme.
Zelfs tijdens onze rondreis kregen we nog wat extra info per mail. Een score van 11 op 10 had ik wel willen geven....

 • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland tot Christchurch, reisperiode: november 2018

Reis was geweldig, we hebben ontzettend genoten van deze rondreis.
Henk Roossien heeft ontzettend veel kennis in huis die extra benadrukken hoeveel hij van het land weet. De keren dat de weersomstandigheden weleens niet meezat, wist Henk daar altijd goede alternatieven voor te vinden vwb bezienswaardigheden, en tips. De plaatsen waar we verbleven waren ook zeer goed, en van alle gemakken voorzien. Of we het aan anderen zouden adviseren, een rondreis door Nieuw Zeeland met Kaipara? Jazeker! Al met al, bedankt voor jouw goede zorg Henk, het was zeker fijn reizen met jou, chapeau!

 • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland, reisperiode: november 2018

Met deze luxe rondreis van Kaipara kregen we onder hun zeer deskundige begeleiding de mooiste, met name niet-toeristische stekjes van Nieuw-Zeeland te zien. De erg goed geoutilleerde accommodaties waren van uitzonderlijke klasse op veelal unieke locaties, meestal gelegen aan de randen van rustige stadjes of dorpjes. Opvallend sterk is de onbegrensde kennis over het land en de geografie die onze gids Henk ten toon spreidde. Op een persoonlijke en sympathieke manier vervulde hij zijn rol als reisleider, vraagbaak, toeverlaat en toegewijd chauffeur. Henk slaagde er perfect in het ons uitstekend naar de zin te maken. Een erg goed georganiseerde reis door een fijn mens op bijzondere missie in een geweldig mooi land . Hulde aan Henk en Kaipara!

 • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Schotland, reisperiode: juli 2018

De opzet van de reis door Schotland is zeer doordacht. Dat geldt voor de trajecten, de verblijfplaatsen, de gekozen hotels en B&B's, en de tips voor tochten in de omgeving van de verblijfplaatsen. Er wordt duidelijk gestreefd naar een hoge kwaliteit en die wordt vrijwel steeds gehaald. Alle lof.

 • Algemeen 10
op 22 maart 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: maart 2018

De reis was onvergetelijk. Alles was perfect geregeld door Kaipara. Henk Roossien van Kaipara was onze gids en chauffeur. Hij heeft dit buitengewoon goed gedaan. De keuze van het programma, verblijfsaccomodaties, restaurants, picknickplaatsen : alles was prima en niet voor verbetering vatbaar. Besluit wil je naar Nieuw Zeeland dan is er maar 1 adres : KAIPARA REIZEN

 • Algemeen 10
op 23 februari 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Noord- en Zuideiland, reisperiode: januari 2018

Perfect georganiseerde rondreis, prachtige locaties en accomodaties, met ruimte voor eigen tijd en invulling en vooral: relaxed in een kleine groep met fantastische reisleider/chauffeur

 • Algemeen 10
op 21 februari 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / rondreis, reisperiode: februari 2018

Geweldige reis , heel goede accomodaties, eerste klas reisleiding
aanbevelingswaardig

 • Algemeen 9
op 14 december 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2017

Perfect geregeld, goede accomodaties, prima reisbeschrijving, vakantie was helemaal zoals we die hadden voorgesteld

 • Algemeen 9
op 11 december 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2017

Prachtig land maar vooral goed geplande reis, te berijden afstanden, leuke accomodaties, heel goed gedoseerde autorondreis met vooraf persoonlijk advies. Top!

 • Algemeen 10
op 29 september 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: september 2017

Goed georganiseerd, goeie sfeer, heel persoonlijk, en alles tot in de puntjes geregeld.

 • Algemeen 9
op 26 september 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: september 2017

Fascinerend land. Kleine groep. Reis werd georganiseerd door een attente reisleider, die bovendien zijn liefde voor het land deelde. Alles was tiptop georganiseerd

 • Algemeen 9
op 18 september 2017 bestemming: Schotland / Hebriden, reisperiode: september 2017

Persoonlijke begeleiding, uiteraard de omgeving.

 • Algemeen 10
op 16 augustus 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: augustus 2017

Fantastische reis. Goed geďnformeerd vooraf. Goede reisbeschrijving vooraf.
Goede aanvullende informatie om het te laten voldoen aan onze extra wensen, een handig boekje, tevens als actief pdf met linkjes, alle documenten keurig in pdf en per post.
En zelfs voor ons ingecheckt bij de klm. Super geregeld. Super blij.

 • Algemeen 9
op 10 augustus 2017 bestemming: Schotland / Mystic isles, reisperiode: juli 2017

Prachtige en vriendelijke locaties. Goed verzorgde reisinfo. Telkens net dat extra dat van de vakantie een waar avontuur maakte zonder zorgen.

 • Algemeen 9
op 21 mei 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2017

Begeleiding van deze privé reis kon niet beter.Organisatie perfect.Zeer afwisselend programma. Was volledig wat we er van verwacht en gehoopt hadden.

 • Algemeen 9
op 30 maart 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland / Rondreis, reisperiode: februari 2017

Goed verzorgde reis met een plezierige reisleider. Hebben elke dag genoten van onze vakantie

 • Algemeen 9
op 29 maart 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: maart 2017

Reis was prima, op het lange in de auto zitten na. vandaar de 8

 • Algemeen 8
op 26 maart 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: maart 2017

Goed opgebouwde reis met goede reisleiding.

 • Algemeen 9
op 28 februari 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: januari 2017

Goed verzorgd, goed geplande tripjes, veel wetenswaardigheden. reisleiding kent de mooiste plekjes, folder klopt met werkelijkheid.

 • Algemeen 9
op 26 februari 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: februari 2017

Bijzonder afwisselende reis langs de hoogte punten van beide eilanden, met oog voor veel kleine leuke plekken. Kleinschalige accomodaties, soms heel bijzonder en dan weer modern en relaxt. En een geweldige chauffeur/ reisgeleider die alles weet van het land, die iets extra's toevoegt aan de reis en voor wie niets te veel is.

 • Algemeen 9
op 19 januari 2017 bestemming: Schotland / Hebrieden, reisperiode: mei 2016

Het was een fantastische reis .

 • Algemeen 10
op 17 januari 2017 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2016

Prachtige bestemming, originele locaties, goed georganiseerd.

 • Algemeen 9
op 16 januari 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2016

Een hele afwisselende rondreis, uitstekend gepland en voorbereid door Kaipara, waardoor we in 1 trip van 4 weken heel veel verschillende kanten van het land hebben kunnen ontdekken. Leuke en prima overnachtingsplaatsen. Kleinschalige lodges en B&B, altijd dichtbij of in een leuke plaats met attente en gastvrije eigenaren. Ook tijdens de reis is Kaipara, ondanks het tijdverschil, goed bereikbaar en behulpzaam bij het oplossen van problemen onderweg. In ons geval was het door een aardbeving in nieuw zeeland noodzakelijk om ons reisprogramma te wijzigen. In overleg heeft Kaipara dit prima en snel voor ons opgelost.
Kaipara heeft merkbaar veel kennis over en ervaring in nieuw zeeland.

 • Algemeen 9
op 15 januari 2017 bestemming: Schotland / Noord-west, reisperiode: september 2016

Het was mijn eerst reis met Kaipara reizen maar zeker niet de laatste. Alles was tot in de puntjes verzorgd met veel attentie. Henk is een goed chauffeur die stevig reis maar zonder twijfel en neemt geen risico. Kijk met regelmaat in mijn fotoalbum met een plezierig gevoel.

 • Algemeen 9

Nieuws