Schrijf een ervaring over Kaipara Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Kaipara Reizen

Url: https://www.kaiparareizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: rondreizen

Logo van Kaipara Reizen

Sinds 1977 ontwerpt en begeleidt Kaipara Reizen reizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland. Hierbij staat comfort en luxe centraal. Inmiddels heeft het team tientallen groepsreizen naar deze landen georganiseerd. Je kunt op deze bestemmingen verschillende soorten reizen boeken: autorondreizen, groepsrondreizen, luxe reizen, golfreizen en privéreizen. De lengte van de reizen varieert van korte 6-daagse vakanties tot lange reizen van 30 dagen.

Daarnaast leveren ze maatwerk voor wie tijdens een autoreis wil genieten van deze mooie bestemmingen. Alle reizen worden samengesteld met passie voor en kennis over het land. Kaipara Reizen gaat ieder jaar op zoek naar nieuwe speciale plekjes in Nieuw-Zeeland en Schotland. Kwaliteit staat bij Kaipara Reizen hoog in het vaandel, zowel voor accommodaties als het vervoer. Het contact is zeer persoonlijk, omdat het een klein bedrijf is. Je hebt direct contact met Henk en Bianca van Kaipara Reizen. Zij regelen alles voor jouw reis.

Kaipara Reizen is gevestigd in Warnsveld. Je kunt met ze in contact komen via telefoon, e-mail of een contactformulier op de website. Verder kun je Kaipara Reizen ook volgen op Facebook, Twitter en Pinterest.

Voor reizen binnen Europa geldt de STO-reisgarantie en voor reizen buiten Europa de SGR-reisgarantie. De reisorganisatie is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,3
op basis van 79 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 265 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 5 juni 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Het was weer een geweldig goed verzorgde reis, mooie locaties, bijzondere plekjes , een fijne reisleider en goede chauffeur.

  • Algemeen 9
op 25 mei 2019 bestemming: Schotland, reisperiode: mei 2019

Prachtige comfortabele groepsreis. Noord Schotland en Orkney eilanden. Henk heeft alles tot in de puntjes voorbereid. Prima B&B's en Hotels.

  • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Schotland / Meerdere, reisperiode: mei 2019

Was gewoon weer in 1 woord super

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws