Schrijf een ervaring over Kaipara Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Kaipara Reizen

Url: https://www.kaiparareizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: rondreizen

Logo van Kaipara Reizen

Sinds 1977 ontwerpt en begeleidt Kaipara Reizen reizen naar Nieuw-Zeeland en Schotland. Hierbij staat comfort en luxe centraal. Inmiddels heeft het team tientallen groepsreizen naar deze landen georganiseerd. Je kunt op deze bestemmingen verschillende soorten reizen boeken: autorondreizen, groepsrondreizen, luxe reizen, golfreizen en privéreizen. De lengte van de reizen varieert van korte 6-daagse vakanties tot lange reizen van 30 dagen.

Daarnaast leveren ze maatwerk voor wie tijdens een autoreis wil genieten van deze mooie bestemmingen. Alle reizen worden samengesteld met passie voor en kennis over het land. Kaipara Reizen gaat ieder jaar op zoek naar nieuwe speciale plekjes in Nieuw-Zeeland en Schotland. Kwaliteit staat bij Kaipara Reizen hoog in het vaandel, zowel voor accommodaties als het vervoer. Het contact is zeer persoonlijk, omdat het een klein bedrijf is. Je hebt direct contact met Henk en Bianca van Kaipara Reizen. Zij regelen alles voor jouw reis.

Kaipara Reizen is gevestigd in Warnsveld. Je kunt met ze in contact komen via telefoon, e-mail of een contactformulier op de website. Verder kun je Kaipara Reizen ook volgen op Facebook, Twitter en Pinterest.

Voor reizen binnen Europa geldt de STO-reisgarantie en voor reizen buiten Europa de SGR-reisgarantie. De reisorganisatie is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).

op 22 maart 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Zelden op reis geweest waarbij alles zo perfect georganiseerd was.Van B&B ,hotels, appartement tot reisinformatie en vluchten.Perfecte variatie in bezoeken en ook planning( 1-2of 3 nachten ter plekke) van het ritme.
Zelfs tijdens onze rondreis kregen we nog wat extra info per mail. Een score van 11 op 10 had ik wel willen geven.... ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland tot Christchurch, reisperiode: november 2018

Reis was geweldig, we hebben ontzettend genoten van deze rondreis.
Henk Roossien heeft ontzettend veel kennis in huis die extra benadrukken hoeveel hij van het land weet. De keren dat de weersomstandigheden weleens niet meezat, wist Henk daar altijd goede alternatieven voor te vinden vwb bezienswaardigheden, en tips. De plaatsen waar we verbleven waren ook zeer goed, en van alle gemakken voorzien. Of we het aan anderen zouden adviseren, een rondreis door Nieuw Zeeland met Kaipara? Jazeker! Al met al, bedankt voor jouw goede zorg Henk, het was zeker fijn reizen met jou, chapeau! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / Auckland, reisperiode: november 2018

Met deze luxe rondreis van Kaipara kregen we onder hun zeer deskundige begeleiding de mooiste, met name niet-toeristische stekjes van Nieuw-Zeeland te zien. De erg goed geoutilleerde accommodaties waren van uitzonderlijke klasse op veelal unieke locaties, meestal gelegen aan de randen van rustige stadjes of dorpjes. Opvallend sterk is de onbegrensde kennis over het land en de geografie die onze gids Henk ten toon spreidde. Op een persoonlijke en sympathieke manier vervulde hij zijn rol als reisleider, vraagbaak, toeverlaat en toegewijd chauffeur. Henk slaagde er perfect in het ons uitstekend naar de zin te maken. Een erg goed georganiseerde reis door een fijn mens op bijzondere missie in een geweldig mooi land . Hulde aan Henk en Kaipara! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen