Schrijf een ervaring over Mambo reizen en maak kans op mooie prijzen!

Mambo reizen

Url: https://www.mambo.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Mambo reizen

Al meer dan 20 jaar is Mambo specialist in avontuurlijke vakanties. Deze reisorganisatie is opgezet voor en door reizigers tussen de 18 en 35 jaar. Mambo organiseert jongerenreizen, verre reizen en rondreizen, surf- en zeilvakanties, actieve strandvakanties, wintersport en singlereizen. Je reist met leeftijdsgenoten door de indeling in leeftijdsgroepen. Er zijn reizen voor de leeftijden 18-24 jaar, 21-29 jaar en 25-35 jaar. Je ontmoet elkaar op de mooiste bestemmingen. Elke vakantie is voorzien van een gezonde portie adrenaline, spanning en ontspanning, avontuur en veel gezelligheid.

Bestemmingen die Mambo aanbiedt zijn onder andere landen in Afrika, Azië, de Caribbean en Europa. De reizen van Mambo zijn specifiek afgesteld op de bestemming, waardoor je het allerbeste van iedere bestemming kunt ervaren. Behalve naar de toeristische trekpleisters brengt een vakantie van Mambo je ook langs de onbekende pareltjes van een land. Tijdens de reis meng je je met de lokale bevolking en dompel je jezelf onder in een andere cultuur.

Afhankelijk van de gekozen bestemming en het seizoen, reis je met het vliegtuig, een luxe touringcar of met eigen vervoer. Respect voor natuur, cultuur en lokale bevolking staat bij Mambo hoog in het vaandel. Alle reizen bij Mambo zijn dan ook zeer duurzaam.

Mambo heeft een andere kijk op reizen en is zeer avontuurlijk ingesteld: “Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een middel om de wereld te ontdekken. En jezelf. Om nieuwe mensen te leren kennen, zowel locals als reisgenoten. Waarmee je samen reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen maakt. Zo wordt reizen de tijd van je leven.”

Mambo heeft zes principes achter haar reizen: van het padje af, met leeftijdsgenoten, tussen de locals, met oog voor cultuur & natuur, open voor het onverwachte en maak het onvergetelijk. Deze waarden komen tijdens de reizen zeker terug. Een vakantie bij Mambo wordt een onvergetelijke ervaring.

De medewerkers van Mambo staan klaar om jou te helpen met vragen of het organiseren van de reis. Het Mambo kantoor in Amersfoort is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur (op feestdagen gesloten). Je kunt ze uiteraard altijd bellen of mailen.

op 11 februari 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: maart 2019

Hoewel de reis zelf goed georganiseerd was, gaat de communicatie met Mambo hoofdkantoor altijd stroef. Ik heb meerdere malen gebeld en geemaild met bepaalde vragen en werd altijd kortaf, ronduit onbeleefd, beantwoord. Erg onprettige organisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 20 oktober 2017 bestemming: Thailand / meerdere, reisperiode: augustus 2017

Je wordt eigenlijk verplicht om de activiteiten te doen die zij zeggen, anders zit je de hele dag in een bus te wachten tot de rest van de groep klaar is. Ze supporten olifantenmishandeling door een dag naar een opvang te gaan waar op ze gereden wordt. Daarnaast wilde ze ons in eerste instantie de helft van de vakantie zonder reisleider laten reizen (groep jongeren van 16-24 jaar)!! ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Vieux-Boucau, reisperiode: juli 2017

Alles was prima georganiseerd, en wat beloofd werd is waargemaakt. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen