Schrijf een ervaring over Mambo reizen en maak kans op mooie prijzen!

Mambo reizen

Url: https://www.mambo.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Mambo reizen

Als je geïnteresseerd bent in een actieve en sportieve vakantie, ben je bij Mambo aan het goede adres. Deze reisorganisatie is opgericht in 1998 en richt zich op het organiseren van actieve, avontuurlijke & strandvakanties voor reizigers tussen 16-35 jaar. Heb jij zin in avontuur dan kun je kiezen uit veel verschillende reizen, waaronder verschillende sportvakanties, rondreizen en reizen naar verre bestemmingen. Iedere vakantie van Mambo is een speciale belevenis. Door het avontuur op te zoeken vind je tijdens de reis juist de ultieme ontspanning. Bovendien staat de reis ook garant voor veel gezelligheid en plezier.

Gedurende iedere vakantie reis je met een gezelschap van rond je eigen leeftijd. Zo kun je nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten op de allermooiste bestemmingen. De verschillende leeftijdscategorieën van Mambo lopen van 16 t/m 35 jaar. De minimumleeftijd voor deelname aan de reizen is dus 16 jaar. Veel reizigers melden zich alleen aan, maar je kunt je ook samen met iemand anders aanmelden.

Bestemmingen die Mambo aanbiedt zijn onder andere landen in Afrika, Azië, de Caribbean en Europa. De reizen van Mambo zijn specifiek afgesteld op de bestemming, waardoor je het allerbeste van iedere bestemming kunt ervaren. Behalve naar de toeristische trekpleisters brengt een vakantie van Mambo je ook langs de onbekende pareltjes van een land. Tijdens de reis meng je je met de lokale bevolking en dompel je jezelf onder in een andere cultuur.

Afhankelijk van de gekozen bestemming en het seizoen, reis je met het vliegtuig, een luxe touringcar of met eigen vervoer. Respect voor natuur, cultuur en lokale bevolking staat bij Mambo hoog in het vaandel. Alle reizen bij Mambo zijn dan ook zeer duurzaam. De medewerkers van Mambo staan klaar om jou te helpen met vragen of het organiseren van de reis. Het Mambo kantoor in Amersfoort is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur (op feestdagen gesloten). Je kunt ze uiteraard altijd bellen of mailen.

op 11 februari 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: maart 2019

Hoewel de reis zelf goed georganiseerd was, gaat de communicatie met Mambo hoofdkantoor altijd stroef. Ik heb meerdere malen gebeld en geemaild met bepaalde vragen en werd altijd kortaf, ronduit onbeleefd, beantwoord. Erg onprettige organisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 20 oktober 2017 bestemming: Thailand / meerdere, reisperiode: augustus 2017

Je wordt eigenlijk verplicht om de activiteiten te doen die zij zeggen, anders zit je de hele dag in een bus te wachten tot de rest van de groep klaar is. Ze supporten olifantenmishandeling door een dag naar een opvang te gaan waar op ze gereden wordt. Daarnaast wilde ze ons in eerste instantie de helft van de vakantie zonder reisleider laten reizen (groep jongeren van 16-24 jaar)!! ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Vieux-Boucau, reisperiode: juli 2017

Alles was prima georganiseerd, en wat beloofd werd is waargemaakt. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen