Schrijf een ervaring over Mambo reizen en maak kans op mooie prijzen!

Mambo reizen

Url: https://www.mambo.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Mambo reizen

Als je geïnteresseerd bent in een actieve en sportieve vakantie, ben je bij Mambo aan het goede adres. Deze reisorganisatie is opgericht in 1998 en richt zich op het organiseren van actieve, avontuurlijke & strandvakanties voor reizigers tussen 16-35 jaar. Heb jij zin in avontuur dan kun je kiezen uit veel verschillende reizen, waaronder verschillende sportvakanties, rondreizen en reizen naar verre bestemmingen. Iedere vakantie van Mambo is een speciale belevenis. Door het avontuur op te zoeken vind je tijdens de reis juist de ultieme ontspanning. Bovendien staat de reis ook garant voor veel gezelligheid en plezier.

Gedurende iedere vakantie reis je met een gezelschap van rond je eigen leeftijd. Zo kun je nieuwe leeftijdsgenoten ontmoeten op de allermooiste bestemmingen. De verschillende leeftijdscategorieën van Mambo lopen van 16 t/m 35 jaar. De minimumleeftijd voor deelname aan de reizen is dus 16 jaar. Veel reizigers melden zich alleen aan, maar je kunt je ook samen met iemand anders aanmelden.

Bestemmingen die Mambo aanbiedt zijn onder andere landen in Afrika, Azië, de Caribbean en Europa. De reizen van Mambo zijn specifiek afgesteld op de bestemming, waardoor je het allerbeste van iedere bestemming kunt ervaren. Behalve naar de toeristische trekpleisters brengt een vakantie van Mambo je ook langs de onbekende pareltjes van een land. Tijdens de reis meng je je met de lokale bevolking en dompel je jezelf onder in een andere cultuur.

Afhankelijk van de gekozen bestemming en het seizoen, reis je met het vliegtuig, een luxe touringcar of met eigen vervoer. Respect voor natuur, cultuur en lokale bevolking staat bij Mambo hoog in het vaandel. Alle reizen bij Mambo zijn dan ook zeer duurzaam. De medewerkers van Mambo staan klaar om jou te helpen met vragen of het organiseren van de reis. Het Mambo kantoor in Amersfoort is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur (op feestdagen gesloten). Je kunt ze uiteraard altijd bellen of mailen.

op 27 juli 2017 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2017

Twee jongen mogen niet mee omdat ze licht verstandelijk beperkt zijn en in een woongroep wonen bij de prinsenstichting in Aartswoud heb dit gemeld bij discriminatie steun punt omdat ze wij ouders verdrietig maken ik laat het hier niet bij zitten m. huisman sorry ik doe geen vrgr... Lees meer

 • Algemeen 1
op 25 augustus 2015 bestemming: Frankrijk / Caracans Plage, reisperiode: augustus 2015

Surf vakantie Caracans,

Ontzettend leuke vakantie gehad in Zuid Frankrijk!
Maar dit was niet dankzij Mambo/Surflife.
Reisleiding die zelf ook vakantie had.

Je betaald in het hoogseizoen ongeveer 350 euro voor alleen een tent. waar je alleen in kan liggen. 90 euro voor ontbijt en avond eten in de week lijkt niet veel.. maar ze koken het voor 30 mensen... dus 30 keer 90 euro ... 2700 euro... dat zag je totaal niet terug op de borden...

Surf spullen zitten niet inbegrepen bij de prijs. net zoals activiteiten buiten het surfen. Kortom veel geld kloperij als je het mij vraagt. De activiteiten moet je vaak zelf nog organiseren ook... omdat de leiding aan het strand ligt. Denk aan een beachparty...Terwijl je zelf voor de beachparty heb betaald.

Zeer vreemde organisatie... ik vraag me af waar al mijn cash geld heen is gegaan.. de leiding????... Lees meer

 • Algemeen 3
 • Accommodatie 3
 • Vervoer 5
 • Reisbegeleiding 1
 • Excursies 1
 • Prijs / kwaliteit 1
op 6 september 2014 bestemming: Italië / Viareggio, reisperiode: augustus 2014

Zeer mooie vakantie. Goede reisbegeleiding van Mambo. Groot aanbod excursies. Tent + Bed was goed.... Lees meer

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen