DOE reizen

Url: https://doe-reizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: rondreizen

Logo van DOE reizen

Doe Reizen is een Nederlandse reisorganisatie voor mensen met een beperking en hun omgeving. Het is voor reizigers die over het algemeen redelijk zelfstandig, mobiel en/of sportief zijn, waarbij één begeleider op een groep van vier tot zes personen voldoende is. Ze verzorgen reizen met een persoonlijke tint en onderhouden contact met de reizigers tijdens én na de reis.

Bij de reizen van DOE Reizen wordt er rekening gehouden met toegankelijkheid. Er wordt rolstoelvriendelijk vervoer geregeld over het water, over het land of in de lucht. Zo is er altijd extra begeleiding om je te helpen het vliegtuig in te komen. Ook de accommodaties zijn rolstoeltoegankelijk. Een accommodatie kan een bed and breakfast zijn, maar ook een zakelijk vijfsterrenhotel. Als laatste worden excursies uitgezocht die rolstoelvriendelijk zijn, zodat iedereen geïnspireerd kan worden door de mooie bezienswaardigheden van een bestemming.

Op de website kun je voorbeeldreizen bekijken, advies vragen, contact maken met reisgenoten en verslagen schrijven en lezen. DOE Reizen biedt reizen aan in Nederland, maar ook in Zwitserland, Egypte en Indonesië. Daarnaast hebben deze reizen elk een eigen thema. Enkele voorbeelden zijn motorreizen, kerstreizen, dolfijnen spotten en Rock 'n Roll. Het doel van DOE Reizen is om reizen met een handicap mogelijk te maken voor iedereen.

Doe Reizen is aangesloten bij de VvKR en werkt met STO-reisgarantie. Je kunt de reisorganisatie bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Doe Reizen zit ook op LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest en Skype.

Dagboek reizen
9,3
op basis van 23 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 365 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met DOE reizen

DOE reizen krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen