WRC Reizen

Url: https://www.wrc.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van WRC Reizen

WRC Reizen biedt originele en afwisselende reizen aan. Als je op zoek bent naar een bijzondere reis ben je aan het juiste adres bij deze reisorganisatie. De maatwerkreizen die WRC Reizen aanbiedt kunnen direct, pasklaar worden gereserveerd maar het is ook mogelijk je reis aan te passen zodat het bij jou past en jij jouw droomreis kunt waarmaken. De reisorganisatie heeft een breed reisaanbod aangezien je kunt reizen over de hele wereld. Je kunt onder andere naar Amerika, Afrika, Azië, Zuid-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Op de website kun je aangeven met welk vervoersmiddel je wil reizen en wat het reistype is waarnaar je op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een autoreis, camperreis, cruise of voor een treinreis. Combinaties zijn ook mogelijk. Bij reistypes kun je onder andere kiezen uit bouwstenen, groepsreis, individueel reizen, strandvakantie en stedenreis. Op de website vind je tal van voorbeeldreizen, je kunt bijvoorbeeld de zeetuinen van Bunaken bezoeken in Indonesië, de schitterende nationale parken in Zuid-Afrika bezoeken of de Australische highlights ontdekken in het oosten van het land in combinatie met Bali of Fiji.

WRC Reizen heeft daarnaast het label Premium Selection. Hierbij zijn per bestemming reizen geselecteerd waarbij je verblijft in vier- of vijfsterren accommodaties. Je reist dan meestal in een luxer vervoersmiddel. Vliegen is echter gebaseerd op Economy Class maar dit is aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Naast het ruime aanbod vind je op de website tevens praktische informatie. Zo kom je te weten of het voor bepaalde bestemmingen verstandig is vaccinaties te halen, welke verzekeringen je nodig hebt en over welke reispapieren je dient te beschikken.

Dagboek reizen
9,3
op basis van 24 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 373 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met WRC Reizen

WRC Reizen krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 2 ervaringen:

10,0 + Ervaring delen
op 7 augustus 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2019

Geweldige goed georganiseerde reis!! Alles klopte en was geregeld!! Zeer tevreden over WRC en de locale mensen in Vietnam!

  • Algemeen 10
op 29 april 2019 bestemming: Namibië, reisperiode: juni 2018

Beste reis die we gemaakt hebben en wrc is flexibel waarbij prijzen niet zoals anderen onevenredig worden verhoogd. Duurdere reisbureau bieden niet meer maar is veel duurder. Wel lullig als dubbel betaald en bijna de zelfde reis hebt met zelfde ontbijt.

  • Algemeen 10