Vamonos Travels

Url: https://www.vamonos.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Vamonos Travels

Vamonos Travels is een reisspecialist die individuele rondreizen op maat organiseert naar verschillende bestemmingen wereldwijd. Inmiddels bestaat de reisorganisatie al ruim 25 jaar. In het begin werd vooral gefocust op Latijns-Amerika, maar al gauw werden grenzen verlegd en werden ook Azië, het Midden-Oosten en Afrika toegevoegd aan het ruime reisaanbod.

Op de website van Vamonos Travels vind je veel voorbeeldreizen ter inspiratie die zijn samengesteld door de reisspecialisten van Vamonos. Zij hebben de bestemming zelf bezocht en hebben er veel kennis van. Op deze manier ontdek je eenvoudig wat er mogelijk is, maar de rondreis kan vervolgens naar eigen wens op maat samengesteld worden. Je kunt een compleet eigen rondreis samenstellen of een voorbeeldreis als uitgangspunt nemen.

De reisorganisatie biedt ontzettend veel bestemmingen aan binnen de continenten Latijns- en Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Arabische bestemmingen als Marokko en Jordanië. Daarnaast worden er zelfs reizen naar Nieuw-Zeeland aangeboden. Ook worden verschillende type reizen aangeboden zoals familiereizen, fly & drives, reizen met het openbaar vervoer en auto's met een privéchauffeur. Ook zijn er themareizen waarbij je bijvoorbeeld in de voetsporen treedt van Darwin, de WIC of Che Guevara.

De reizen bij Vamonos Travels zijn altijd individueel. Je profiteert van persoonlijk advies en de reisvoorstellen zijn vrijblijvend. Zo kan de reis inclusief de vlucht in optie voor je worden gezet. Op deze manier heb je iets langer bedenktijd. Bovendien heb je voldoende zekerheid als je boekt bij deze reisorganisatie. Zo is Vamonos Travels aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds en is er altijd een aanspreekpunt op jouw bestemming.

Om in contact te komen met de reisorganisatie kun je hen mailen, bellen of op afspraak langsgaan bij het kantoor in Amsterdam. Ook is er een contactformulier op de website. Verder kun je eenvoudig online een offerte aanvragen of de digitale brochure bekijken. Om op de hoogte te blijven van Vamonos Travels kun je de organisatie volgen op Facebook.

PANGEA Travel
9,3
op basis van 362 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Dagboek reizen
9,3
op basis van 21 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met Vamonos Travels

Vamonos Travels krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen