Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

AsiaDirect

Url: https://www.asiadirect.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van AsiaDirect

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Zuidoost-Azië. De organisatie is specialist in individuele rondreizen naar dit gebied. Vandaar dat zij de slogan hebben 'omdat wij er al zijn'. Hierdoor zijn zij dicht bij de bron en kunnen zij je op de bestemming optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn het met ruim 15 jaar ervaring echt experts en weet je zeker dat je van het beste reisadvies wordt voorzien. Zij kennen alle leuke plekjes en helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke droomreis. Ook kunnen de beste deals gesloten worden omdat het een lokale organisatie is. Daarnaast is er geen taalbarrière omdat de medewerkers Nederlands spreken. AsiaDirect ondersteunt ten slotte duurzaam toerisme en onderschrijft het belang van ECPAT en CITES.

De bestemmingen die AsiaDirect aanbiedt zijn de landen Cambodja, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Thailand. Je kunt dus bijna op elke bestemming in Zuidoost-Azië terecht. Op deze bestemmingen bieden zij rondreizen aan. Je kunt onder andere kiezen uit bouwstenen en korte reizen, huwelijksreizen, losse hotels, kindervakanties en strandverlengingen. Op sommige bestemmingen kun je ook een sportieve reis, zoals een fietsreis of golfreis maken. Alle reizen zijn op maat te maken en je betaalt geen boekings- en reserveringskosten. Daarnaast hanteert AsiaDirect een laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde reis ergens goedkoper? Dan betaalt AsiaDirect je het verschil terug.

Op de website kun je meer lezen over de medewerkers en wat zij doen. Om in contact te komen met AsiaDirect kun je mailen, bellen, een snelle aanvraag doen via de website of hen volgen op Facebook. Ondanks het grote tijdverschil tussen Nederland en Azië is er altijd een geschikt moment om je reiswensen persoonlijk met je te bespreken. De organisatie is dan ook 7 dagen per week te bereiken.

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 97 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer
op 3 december 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

De gehele reis was perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Rondreis Azie / Bang Kong, reisperiode: november 2019

Klopte allemaal! Vanaf de boeking tot aan het afzetten bij het cruiseschip! Speciale dank aan de chauffeur en de gidsen!!

  • Algemeen 10
op 25 november 2019 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2019

De reis was werkelijk fantastisch. Iedereen die geïnteresseerd is in schitterende landschappen, boeiende cultuur, lekker eten en lieve mensen wil ontmoeten, raad ik aan naar Myanmar te gaan.
De reis was echt uitmuntend georganiseerd. De gidsen waren zonder uitzondering kundig, spraken goed Engels en maakten dat je je welkom voelde. Het programma was goed uitgedacht en gepland. Ons bezoek aan Myanmar behoorde absoluut tot de mooiste reizen die we in de laatste jaren hebben gemaakt.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws