Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

AsiaDirect

Url: https://www.asiadirect.nl/

Type reizen: rondreizen

Logo van AsiaDirect

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Zuidoost-Azië. De organisatie is specialist in individuele rondreizen naar dit gebied. Vandaar dat zij de slogan hebben 'omdat wij er al zijn'. Hierdoor zijn zij dicht bij de bron en kunnen zij je op de bestemming optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn het met ruim 15 jaar ervaring echt experts en weet je zeker dat je van het beste reisadvies wordt voorzien. Zij kennen alle leuke plekjes en helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke droomreis. Ook kunnen de beste deals gesloten worden omdat het een lokale organisatie is. Daarnaast is er geen taalbarrière omdat de medewerkers Nederlands spreken. AsiaDirect ondersteunt ten slotte duurzaam toerisme en onderschrijft het belang van ECPAT en CITES.

De bestemmingen die AsiaDirect aanbiedt zijn de landen Cambodja, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Thailand. Je kunt dus bijna op elke bestemming in Zuidoost-Azië terecht. Op deze bestemmingen bieden zij rondreizen aan. Je kunt onder andere kiezen uit bouwstenen en korte reizen, huwelijksreizen, losse hotels, kindervakanties en strandverlengingen. Op sommige bestemmingen kun je ook een sportieve reis, zoals een fietsreis of golfreis maken. Alle reizen zijn op maat te maken en je betaalt geen boekings- en reserveringskosten. Daarnaast hanteert AsiaDirect een laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde reis ergens goedkoper? Dan betaalt AsiaDirect je het verschil terug.

Op de website kun je meer lezen over de medewerkers en wat zij doen. Om in contact te komen met AsiaDirect kun je mailen, bellen, een snelle aanvraag doen via de website of hen volgen op Facebook. Ondanks het grote tijdverschil tussen Nederland en Azië is er altijd een geschikt moment om je reiswensen persoonlijk met je te bespreken. De organisatie is dan ook 7 dagen per week te bereiken.

9,5
op basis van 13 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 85 reviews
Lees meer
op 25 juni 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: juni 2019

Asia direct heeft onze rondreis tot in de puntjes verzorgd. Hun controleren of alles naar wens gaat. GEWELDIG!

  • Algemeen 10
op 10 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2018

Gewoon goed geregeld alles

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2019

Zeer goed contact voor de reis en samen perfecte reis opgesteld .Tot in detail alles op papier gekregen zodat ik op bestemming alles netjes kon volgen ..eerste dag aangekomen en nog eens overlopen met Nederlandstalige dame .Mijn mooiste reis en gaan er nog volgen

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws