Schrijf een ervaring over AsiaDirect en maak kans op mooie prijzen!

AsiaDirect

Url: https://www.asiadirect.nl/

Type reizen: rondreizen

Logo van AsiaDirect

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Zuidoost-Azië. De organisatie is specialist in individuele rondreizen naar dit gebied. Vandaar dat zij de slogan hebben 'omdat wij er al zijn'. Hierdoor zijn zij dicht bij de bron en kunnen zij je op de bestemming optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn het met ruim 15 jaar ervaring echt experts en weet je zeker dat je van het beste reisadvies wordt voorzien. Zij kennen alle leuke plekjes en helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke droomreis. Ook kunnen de beste deals gesloten worden omdat het een lokale organisatie is. Daarnaast is er geen taalbarrière omdat de medewerkers Nederlands spreken. AsiaDirect ondersteunt ten slotte duurzaam toerisme en onderschrijft het belang van ECPAT en CITES.

De bestemmingen die AsiaDirect aanbiedt zijn de landen Cambodja, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Thailand. Je kunt dus bijna op elke bestemming in Zuidoost-Azië terecht. Op deze bestemmingen bieden zij rondreizen aan. Je kunt onder andere kiezen uit bouwstenen en korte reizen, huwelijksreizen, losse hotels, kindervakanties en strandverlengingen. Op sommige bestemmingen kun je ook een sportieve reis, zoals een fietsreis of golfreis maken. Alle reizen zijn op maat te maken en je betaalt geen boekings- en reserveringskosten. Daarnaast hanteert AsiaDirect een laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde reis ergens goedkoper? Dan betaalt AsiaDirect je het verschil terug.

Op de website kun je meer lezen over de medewerkers en wat zij doen. Om in contact te komen met AsiaDirect kun je mailen, bellen, een snelle aanvraag doen via de website of hen volgen op Facebook. Ondanks het grote tijdverschil tussen Nederland en Azië is er altijd een geschikt moment om je reiswensen persoonlijk met je te bespreken. De organisatie is dan ook 7 dagen per week te bereiken.

op 11 februari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2019

Ik en mijn partner zijn van 30december tot en met 18 januari in Thailand rond gaan reizen, naar de plekken: Bangkok, Chiang Mai, ko Samui, ko Phanang, ko Toa en Phuket. We hebben samen met aisia direct de wensen in onze reis van Asia Direct. Ik had als voorkeur gegeven dat ik niet tegen bus reizen kan. Dus werd er meteen een ander altenatief geregeld. We hebben de nachttrein van bangkok naar chiang Mai genomen, en een binnenlandse vlucht van Chiang mai naar het zuiden en van het zuiden weer terug naar bangkok. Wij bleven bij elke locatie 3 dagen. En dan gingen wij zelf op ontdekking tocht (overal wifi). Wij hebben dan in Bangkok fiets tour en in Chiang mai de jungle tocht gedaan via asia direct. Dit was een geweldige ervaring zeker een aanrader.
Alles was zo goed geregeld. Ik had veel contact met een de medewerker van Asia direct. Ze sprak goed Nederlands. Het was duidelijk en wij werden overal opgehaald en naar de volgende locatie gebracht met transfers. En het sloot goed aan op onze vluchten of boottocht of treinreis. De hotels waren ook goed verzorgd en we hadden heerlijke ontbijtjes. Wij hebben zelf alleen de internationale vlucht geregeld. En de rest van de reis heeft Asia direct geregeld. We Waren ook goed op de hoogte gehouden door weersomstandigheden, Er zou een storm over ko Somui komen en wij zouden 2 dagen later heen gaan we werden goed op de hoogte gehouden door asia direct. Gelukkig viel het mee kon onze reis naar het zuiden toch doorgaan.
Wij hebben samen heerlijk kunnen genieten van de mooie kanten van Thailand en geen stres over het regelen van de locatie, hotels, transfers en allerlei anderen dingen. We hadden daardoor ook veel energie om te zeggen we gaan vandaag rond toeren met de scooter op de eiland ko Phanang Wat echt een aanrader is!. Wij zijn erg tevreden met hoe alles is verlopen bij asia direct En wij raden het anderen ook aan die graag het regelen van hotels en locatie willen los laten aan een reisbureau.
Mijn partner en ik zijn nu weer in ons koude kikkerlandje, maar wij genieten nog volop na van een onvergetelijke vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: december 2018

Het zou een 10 zijn mochten we niet de Pabhuk storm hebben moeten meemaken ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: januari 2019

Niet alleen was alles super goed geregeld maar ook de excursies waren super leuk. Zonder Asia direct zou ik dit nooit zelf hebben kunnen bedenken. Ook ons driedaagse verblijf op Kho Phi Phi was fantastisch. Het hotel Amari in Patong was super de luxe. Wij hebben genoten en raden Asia Direct zeker aan. Alle transfers waren perfect op tijd. Super bedankt voor een ongelofelijke reis. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws