AsiaDirect

Url: https://www.asiadirect.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van AsiaDirect

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie die gevestigd is in Zuidoost-Azië. De organisatie is specialist in individuele rondreizen naar dit gebied. Vandaar dat zij de slogan hebben 'omdat wij er al zijn'. Hierdoor zijn zij dicht bij de bron en kunnen zij je op de bestemming optimaal van dienst zijn. Daarnaast zijn het met ruim 15 jaar ervaring echt experts en weet je zeker dat je van het beste reisadvies wordt voorzien. Zij kennen alle leuke plekjes en helpen je graag bij het samenstellen van jouw unieke droomreis. Ook kunnen de beste deals gesloten worden omdat het een lokale organisatie is. Daarnaast is er geen taalbarrière omdat de medewerkers Nederlands spreken. AsiaDirect ondersteunt ten slotte duurzaam toerisme en onderschrijft het belang van ECPAT en CITES.

De bestemmingen die AsiaDirect aanbiedt zijn de landen Cambodja, Myanmar, Maleisië, Indonesië, Vietnam, Sri Lanka en Thailand. Je kunt dus bijna op elke bestemming in Zuidoost-Azië terecht. Op deze bestemmingen bieden zij rondreizen aan. Je kunt onder andere kiezen uit bouwstenen en korte reizen, huwelijksreizen, losse hotels, kindervakanties en strandverlengingen. Op sommige bestemmingen kun je ook een sportieve reis, zoals een fietsreis of golfreis maken. Alle reizen zijn op maat te maken en je betaalt geen boekings- en reserveringskosten. Daarnaast hanteert AsiaDirect een laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde reis ergens goedkoper? Dan betaalt AsiaDirect je het verschil terug.

Op de website kun je meer lezen over de medewerkers en wat zij doen. Om in contact te komen met AsiaDirect kun je mailen, bellen, een snelle aanvraag doen via de website of hen volgen op Facebook. Ondanks het grote tijdverschil tussen Nederland en Azië is er altijd een geschikt moment om je reiswensen persoonlijk met je te bespreken. De organisatie is dan ook 7 dagen per week te bereiken.

Dagboek reizen
9,3
op basis van 24 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 369 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,2
op basis van 90 reviews
Lees meer

Ervaringen met AsiaDirect

AsiaDirect krijgt gemiddeld een 9,2
op basis van 144 ervaringen:

9,2 + Ervaring delen
op 27 september 2023 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: september 2023

Goed georganiseerd; nagenoeg alles verliep vlekkeloos.
Prettig, makkelijk en veelvuldig contact met de reisorganisatie.
Hele fijne reis voor een prima prijs.

 • Algemeen 9
op 2 september 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2023

Alles was tot in de puntjes geregeld! Elke transfer stond op tijd klaar, gidsen waren top en de hotels waren perfect. We raden iedereen Asia Direct aan.

 • Algemeen 10
op 16 augustus 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2023

Geweldige reis met vele verschillende aspecten.

 • Algemeen 10
op 15 augustus 2023 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2023

Alles was perfect geregeld, mooie eerste kennismaking met Thailand

 • Algemeen 9
op 21 juli 2023 bestemming: , reisperiode: juli 2023

Beste Jeroen en het team van AsiaDirect,

We willen jullie graag van harte bedanken voor het creëren van een fantastische reis naar Vietnam en Cambodja. Jullie aandacht, hulpvaardigheid en het snel en correct opvolgen van onze vragen hebben in zeer grote mate bijgedragen aan onze positieve ervaringen. Bij het samenstellen van de reis konden we gemakkelijk Hue alsnog toevoegen. Jullie hielden ons goed op de hoogte van de laatste aanpassingen (bijvoorbeeld de boottocht over de grens van Vietnam naar Cambodja die niet door kon gaan) en jullie reageerde zeer correct en snel toen onze overstap in Bangkok toch meer tijd vergde dan aanvankelijk was ingecalculeerd. Dit door de terugreis aan te passen met een overnachting in Bangkok in plaats van in Siem Reap. En daarmee is ook onze terugreis uitstekend en ook relax verlopen.

Jeroen, wellicht zijn je collega's net zo goed als jij, maar als we weer naar Azië zouden willen gaan, willen we zeker weer via AsiaDirect, en dan zouden we het liefst met behulp van jou willen boeken. Overigens hebben we in de tussentijd AsiaDirect al aan meerdere mensen aanbevolen.

Als klein verbeterpunt zouden we nog mee willen geven dat er nog duidelijker rondom de visa gecommuniceerd kan worden. Visa voor Vietnam noodzakelijk en vooraf aanvragen. Laat even weten welke grensovergangen ingevuld moet worden bij de aanvraag. Visa voor Cambodja ook noodzakelijk maar hoeft niet van tevoren worden aangevraagd. Geef iets meer duidelijkheid over de gang van zaken ter plaatse.

Alle gidsen hadden een goed verhaal, waren heel gemotiveerd en deden uitstekend hun best om het ons naar de zin te maken. Onze complimenten, echter de uitspraak van het Engels leidde nogal eens tot hoofdbrekens in de zin dat niet altijd even duidelijk verstaan kon worden wat er precies werd bedoeld.

Tot slot, we zouden willen dat er meer reisorganisatoren zijn zoals jij. Nogmaals heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten,
José Bloemer

 • Algemeen 10
op 16 juni 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2023

Alles goed geregeld met goed communicatie en support. De locale gids was fantastisch. heel veel aandacht voor de kinderen. We hebben een top vakantie gehad. We bevelen Asia Direct aan

 • Algemeen 10
op 12 mei 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: april 2023

Geweldig georganiseerd. Erg flexibel en ook behulpzaam en goed bereikbaar tijdens de reis

 • Algemeen 10
op 11 mei 2023 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: april 2022

Het was erg goed geregeld en nagekomen. Reisorganisatie was goed bereikbaar

 • Algemeen 9
op 27 april 2023 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2022

Geweldig georganiseerd voor onze familie reis van 21 dagen met 15 personen.

 • Algemeen 9
op 20 april 2023 bestemming: Vietnam, reisperiode: april 2023

Smooth organisation and communication of the entire trip, from planning till travelling self. Flexible way of combining the viewpoints of personal interest, while ensuring the safe link between them. Good selection of local guides and accommodation . First time we use private local guides , we found it an absolute added value and highly enjoyable.

 • Algemeen 9
op 21 maart 2023 bestemming: Thailand / (Diverse), reisperiode: maart 2023

Alles wat ik wilde. Klopte met de verwachtingen

 • Algemeen 9
op 16 maart 2023 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2023

We zijn heel tevreden over de organisatie van onze reis.Alles was in orde,mooie hotels,goede gidsen en alle transfers waren perfect.

 • Algemeen 8
op 1 maart 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: februari 2023

Fantastische reis met hele mooie bezienswaardigheden

 • Algemeen 9
op 23 februari 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2022

Heel goed getimed. Leuke hotels. Prachtige bestemmingen. Behulpzame chauffeurs. Onvergetelijke reis!

 • Algemeen 9
op 8 februari 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2023

De reis hebben we besproken met Natasja.
Het was fantastisch, de overnachtingen in een boomhut en op t water was een geweldige ervaring.
De bouwstenen zaten goed in elkaar. De transvers tussen Hotel, boot, trein en vliegtuig verliep ook naar wens. Je hoefde nergens iets te regelen, want het vervoer stond optijd met een naam bordje klaar!!
Soms was t wat onduidelijk omdat t niet in een voucher dan stond. Dat was t geval toen we van de boot afkwamen in Surat tani. Even een belletje naar t bureau, en t was opgelost.
Bij ons volgende reis naar een Aziatisch land zullen wij dit bureau onze reis laten verzorgen. Want dit was genieten zo!
Verder een reis om niet meer te vergeten. Bedankt!!

 • Algemeen 9
op 2 februari 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2023

Alles was perfect geregeld, vervoer stond altijd klaar. Leuke hotels. Asia direct denkt steeds mee over alle mogelijkheden die er zijn. Geweldige teis!

 • Algemeen 9
op 2 februari 2023 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2023

Alles was perfect geregeld, vervoer stond altijd klaar. Leuke hotels. Asia direct denkt steeds mee over alle mogelijkheden die er zijn. Geweldige teis!

 • Algemeen 9
op 26 januari 2023 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: januari 2023

Alles geweldig geregeld, mooie accomodaties en luxe transfers!

 • Algemeen 10
op 17 januari 2023 bestemming: Thailand / Khao Sok, reisperiode: januari 2023

Goed waren de nacht- en ochtend excursies door het park. De gids was gezellig en wist veel te vertellen en te laten zien.
Het paradise resort hotel viel tegen. Donkere kamer met slechte verlichting en op het terras bij het huisje kussens op de grond om op te zitten: leuk als je 20 bent maar als je de 60 bent gepasseerd echt niet fijn. Het personeel was niet echt geïnteresseerd. Verder lag het hotel een stuk van de weg af waardoor wij tijdens de maaltijden altijd met z’n tweeën waren. Niet echt gezellig. Daarbij stond er altijd rampestamp muziek op die de natuurgeluiden overstemde. Jammer!! Er zijn betere hotels voor minder geld. Ik zou deze niet meer aanraden.
De toer naar het Khao Sok lake viel ook erg tegen, terwijl daar deze bouwsteen juist om te doen was: een grote groep met 20 personen. Een slechte gids die in paniek raakte van de grote groep. Korte en matige excursies door het park. Verder lag het Sai Chan lakehouse ver van Khao Sok city af waardoor we erg lang in de bus onderweg waren. Zonde van de tijd op het meer! De laatste dag moesten we al om half 10 bij de boot zijn, kregen we rond half 11 onze lunch (een bergje rijst met verdwaalde groenten) en de tijd hier werd behoorlijk opgerekt om maar niet te vroeg terug te zijn. Had ons langer op het meer gelaten!
Deze gids en dit lakehouse zou ik niet meer aanraden.

 • Algemeen 7
op 8 januari 2023 bestemming: Japan / Tokyo, reisperiode: december 2022

Alles was goed geregeld. Fijne en snelle communicatie. Beleefd en behulpzaam.

 • Algemeen 10
op 5 januari 2023 bestemming: Thailand / Thailand, reisperiode: december 2022

Enorm genoten van deze fantastische tot in de puntjes verzorgde reis! Overal is aan gedacht we hoefden alleen maar te genieten!

 • Algemeen 10
op 30 december 2022 bestemming: Thailand / Khao Sok, reisperiode: december 2022

Een geweldige reis en excursie. De gastvrijheid van de mensen maakt het nog prachtiger dan dat het land al is.

 • Algemeen 10
op 19 december 2022 bestemming: Thailand / Rondreis Zuid-Thailland, reisperiode: november 2022

De reisroute werd, 1 maand voor vertrek, snel uitgestippeld waardoor ik een te lang verblijf in Phuket Pattong had. De negatieve invloed van Westerse industriemuziek en cannabis horen niet in het land van de glimlach.
Hua Hin "The Wildlife Friends Foundation" en het Khao Lak verblijf waren top!

 • Algemeen 8
op 15 december 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2022

De organisatie en begeleiding van AsiaDirect was perfect. Telkens stond er op het juiste moment iemand klaar om ons tijdens onze rondreis op te vangen. Dikke pluim daarvoor!!
Verder ook tips en verbeteringen voor ons reisprogramma afgegeven door Natasja van Gennip. THANKS.

 • Algemeen 10
op 8 december 2022 bestemming: Thailand / Bangkok, Khao Sok, Krabi, Koh Phi Phi, reisperiode: november 2022

Van een „ruw plan”, hebben zij een op maat gemaakte reis voorbereid, die volledig aansloot bij verwachting en aangegeven budget! Zeer aan te bevelen!

 • Algemeen 10
op 4 december 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2022

Een prachtig land, vriendelijke mensen, veel te zien en te beleven

 • Algemeen 9
op 30 november 2022 bestemming: Thailand / wisselend, reisperiode: november 2022

Alles was perfect georganiseerd. Wat een mooie vakantie.
We hebben genoten.

 • Algemeen 9
op 29 november 2022 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: november 2022

Schitterende organisatie, heel goede communicatie, reis naar de wens van de client, alles HEEL stipt uitgevoerd volgens de opgemaakte planning : echt niks op aan te merken ! Goede gidsen, goede auto's, goede chauffeurs, schitterende hotels.. Kortom 10 op 10 en zeker aan te bevelen !

 • Algemeen 10
op 25 november 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: november 2022

Het hoogste cijfer geven wij bijna nooit, want dat zou betekenen dat het er niets meer te "verbeteren " zou zijn. Maar.....onze vakantie was TOP!!! De combinatie van een verzorgde reis en toch eigen tijd hebben, was voor ons ideaal. Wij kijken terug op een te gekke vakantie en de mensen van Asia Direct hebben hier zeker aan bijgedragen.

 • Algemeen 9
op 14 november 2022 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: oktober 2022

Prachtige reis, alles goed geregeld.
Ook 5daagse fietstocht was prima, evenals de 2daagse boottocht.

 • Algemeen 8
op 13 november 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2022

De organisatie van deze reis was zeer goed. Zeer goede gidsen die ons hebben begeleid op deze vakantie

 • Algemeen 9
op 10 november 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2022

Heb tijdens de rondreis in 3 weken een bijzonder Thailand gezien waarbij de natuur de bovenliggende factor is geweest.

 • Algemeen 8
op 9 november 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2022

Afgelopen zomer zijn wij drie weken in Thailand geweest. Wij hadden ons reis zelf uitgestippeld. Tickets, bezoek aan Khao sok en laatste week aan strand hadden wij al geregeld. Voor eerste 9 dagen wouden verschillende bouwsteen/excursies te boeken voor bezoek aan Bangkok en Chiang Mai. Hiervoor hebben wij verschillende reisbureaus benaderd maar kregen wij antwoord dat het niet mogelijk is om losse excursies te boeken. Thailand was net open en wegens vakantiedrukte was alleen mogelijk om complete reizen te bezoeken. Bellend naar verschillende reisbureaus zijn wij in contact gekomen met Rutger van Asian direct. Wij hebben ons plan voorgesteld en het kon! Wat een opluchting!! Alles wat wij voorstelden was mogelijk, wij konden bijna niet te geloven dat het waar is. Rutger heeft voorgesteld om voor eerste 9 dagen alles te plannen aan de hand van onze suggesties. Het voorstel sloot perfect bij onze wensen en prijs was ook aantrekkelijk. Hij was 24/7 bereikbaar. Ook zijn collega Charuda in Bangkok was heel behulpzaam en goed bereikbaar.
De reis zelf was picobelo georganiseerd. Mooi hotel in Bangkok, afwisseling van privé en georganiseerde excursies in kleine groepen. Deskundige gids die ons inkijk hebben gegeven in Thaise cultuur. Alle aansluitingen, ophalen op vliegveld, nationale vluchten, taxi, bussen… sloten op elkaar. Bedankt Rutger, Charuda en de rest achter de schermen voor deze droomreis.

 • Algemeen 10
op 6 november 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: oktober 2022

AsiaDirect heeft onze reis perfect geregeld! Voor een zeer goede prijs hebben wij met veel plezier Bali en Lombok kunnen bezoeken. Alle geboekte resorts waren zeer goed met heel vriendelijk personeel. Ook het vervoer en dagtrips waren zeer goed geregeld via Happy Trails! We kunnen oprecht niks bedenken wat niet bevallen was, complimenten!

 • Algemeen 10
op 1 november 2022 bestemming: Cambodja, reisperiode: oktober 2022

Asia direct werkt met lokale partners ter plekke en dat loont. Alles was piekfijn georganiseerd, de hotels met zorg uitgekozen en de gidsen aangenaam en onderhoudend. Onze reis was top.

 • Algemeen 9
op 7 oktober 2022 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: september 2022

Alle door en met Asiadirect gemaakte afspraken tav vervoer, locaties, maaltijden en excursies klopten voor 100%. Een 10 geef ik niet snel omdat er altijd wel wat ruimte voor verbetering is, maar dat zijn bij deze reis slechts een paar kleine dingen.

 • Algemeen 9
op 3 oktober 2022 bestemming: Vietnam / Hanoi, reisperiode: september 2022

Alles zo perfect geregeld. De gids de taxi de boot de tours naar Sapa of de boot op halong bay. Als we na een overnachting van de boot terug kwamen stond daar alweer iemand met een bordje met onze naam en de taxiven driver stonden al klaar Alles liep perfect over in elkaar en In 19 dagen niet 1 keer hoeven wachten.
Echt gewoon top geregeld en ik raad iedereen aan om in Azië via asia direct een mooie reis samen te stellen.

 • Algemeen 10
op 26 september 2022 bestemming: Thailand / Zuidelijke eilanden, reisperiode: september 2022

Het was een fantastische reis. Nooit hoefden we zorgen te maken om de vele transfers omdat vanaf het begin dit allemaal top geregeld was. Prachtige dingen gezien in een heerlijk land.

 • Algemeen 9
op 26 september 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: september 2021

We hebben vaak onze verbazing uitgesproken over de transfers hoe deze perfect aansloten. Overal waar wij waren was het tot in de puntjes geregeld. Mooie locaties en eigenlijk alles goed geregeld. Mooi weer gehad. Ook niet onbelangrijk. Veel gezien. Ook dieren in het wild. Geweldig.Veel lekker gegeten. Koh Sok vonden wij onvergetelijk.

 • Algemeen 9
op 25 september 2022 bestemming: Thailand / Zuiden, reisperiode: september 2022

Geweldig georganiseerd qua vliegen, en alle transfers.
Alles goed op elkaar afgestemd.
Hotels allemaal super!

 • Algemeen 8
op 19 september 2022 bestemming: Thailand / Koh Samui, reisperiode: september 2022

Advies en organisatie was perfect.
Goed naar onze wensen geluisterd. We reisden met een rolstoel en hadden in totaal 6 vluchten.
Alles ging geweldig en ook het hotel was precies naar onze verwachtingen.
Chapeau!

 • Algemeen 10
op 17 september 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2022

Zeer goede organisatie. Originele verblijfplaatsen. Betrouwbare chauffeurs en gidsen. In 3 weken tijd heel veel ontdekt, beleefd en bezocht in Thailand. Wij waren heel tevreden!

 • Algemeen 10
op 16 september 2022 bestemming: Vietnam, reisperiode: augustus 2021

Prachtig! Veel gezien , veel gedaan. Met een gids zie en leer je toch meer van het land en het leven van de mensen. Zou het zeker aan raden. En het regen seizoen is bij ons heel erg meegevallen op 1 mindere dag(wel zonder regen) alleen maar zon gehad.

 • Algemeen 9
op 12 september 2022 bestemming: Thailand / Rond reis, reisperiode: augustus 2022

We hebben super veel gezien en mooi reis achter de rug.
Ons laatste hotel hadden we 6 dagen luxe gevraagd en dit was niet van toepassing, wat jammer was want anders had deze reis zeker een 10 gescoord

 • Algemeen 8
op 30 augustus 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2022

Deze rondreis was tot in de puntjes georganiseerd.

 • Algemeen 9
op 29 augustus 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2022

Wat een geweldige reis! We werden volledig ontzorgd. We reisden met ons gezin (5p) en hadden een actief programma met veel afwisseling en natuurlijk relaxen in de laatste week op de eilanden. Alle transfers verliepen soepel en Asiadirect had goed begrepen waar wij behoefte aan hadden. We hebben ons steeds veilig gevoeld en het ontbrak ons aan helemaal niets!

 • Algemeen 10
op 28 augustus 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: augustus 2022

Alles perfect georganiseerd door asiadirect (contact persoon Jeroen). Hij dacht mee met wat wij voor reis wilde, en we hebben echt gezien en gedaan wat we wilden. Voor de reis al regelmatig contact via whats app of telefoon. Bij aankomst in Bangkok elkaar ontmoet en uitleg gehad over de reis.
Wij hadden een privé rondreis.
Als er iets was kregen we gelijk reactie op telefoontje of appje.
Het enige was dat sommige hotels of vervoersmiddelen echt gedateerd of vies (een Ferry) waren maar daar kan het reisbureau van te voren weinig aan doen. Thailand heeft 2 jaar dicht gezeten en dat merk je. Geen inkomen is hotel niet bijhouden. Van ons had de reis nog wat langer mogen duren. Als ik weer naar Azië wil komen ik zeker terug bij asiadirect.

 • Algemeen 8
op 24 augustus 2022 bestemming: Thailand / Khao sok, reisperiode: januari 2022

Omdat de omgeving perfect was en omdat er heel mooi is

 • Algemeen 10
op 19 augustus 2022 bestemming: Thailand / Tour, reisperiode: juli 2022

Prima geregeld zonder al te veel gedoe.

 • Algemeen 8
op 16 augustus 2022 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: juli 2022

Alles was perfect geregeld, de hotels en alle excursies.

 • Algemeen 8
op 16 augustus 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2022

Alles was super goed geregeld en verliep vlotjes. Het heeft onze verwachtingen overtroffen

 • Algemeen 9
op 11 augustus 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2021

Super goed geregeld, snelle en juiste communicatie.
Kort voor vertrek geboekt. Veel kennis van Thailand en zoals aangegeven snel in handelen en goed bereikbaar in geval van vragen, ook tijdens de reis.

 • Algemeen 10
op 8 augustus 2022 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2022

Met deze reis hebben we een geweldige impressie van Thailand gekregen. Op alle vlak, cultuur, klimaat, zon, zee, strand, natuur, oude stad, hoofdstad, lekker eten, vriendelijke mensen,… kortom een geweldige vakantie. Alles was prima geregeld en wanneer er iets was, was Jeroen makkelijk te bereiken. In een woord: topvakantie!

 • Algemeen 9
op 3 augustus 2022 bestemming: Thailand / diverse, reisperiode: juli 2022

Wij hebben een rondreis geboekt door Thailand (2 volw+ 2 kinderen). Het reisprogramma was erg afwisselt en qua tijd goed ingedeeld. Alles was tip top voorbereidt en tijdens de reis waren eventuele vragen erg snel beantwoord. Er is direct contact met de Nederlandse medewerkers van AsiaDirect . (kantoor gevestigd in Bangkok )

 • Algemeen 9
op 1 augustus 2022 bestemming: Vietnam / Verschillende, reisperiode: juli 2022

Alles prima geregeld. Alle chauffeurs kwamen op tijd. Goede en aardige gidsen. Alles prima georganiseerd.
Goede hotels op goede locaties.
Over het programma is ook goed nagedacht en is goed met ons besproken. We zijn erg tevreden over deze reis. Het was onvergetelijk.
Als ik weer naar Azië zou gaan, zou ik opnieuw boeken bij Asiadirect.

 • Algemeen 9
op 1 augustus 2022 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2022

Alles was prima geregeld, goede accommodatie, en daar waar het anders liep dan gepland voortvarend opgelost

 • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: juli 2022

Asia direct (Jeroen) heeft vooraf meermaals met ons contact opgenomen en voor ons een rondreis uitgestippeld die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Zowel onze hotels als vervoer, gidsen en excursies waren vooraf prima geregeld en alles werd stipt en correct nageleefd. We hebben een fantastische reis achter de rug. Alles is vlekkeloos verlopen dankzij de geweldige organisatie van Asia Direct en de talrijke inspanningen van Jeroen om aan onze wensen te voldoen. Zeker voor herhaling vatbaar.

 • Algemeen 9
op 14 mei 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: april 2022

Het was een reis die gepland was voor 2020 maar vanwege Corona uitgesteld.
Met Jeroen ( reisorganisatie) contact gehouden in deze periode en een voucher gekregen .uiteindelijk in April 2022 de reis kunnen maken.
Reisduur was 17 dagen. Vanuit Bangkok naar het zuiden een rondreis gedaan. Dit is een reis geweest om nooit te vergeten. De contact momenten en de geplande reis was uitstekend geregeld met de complimenten aan Jeroen van Asiadirect. Deze reisorganisatie zou ik zeker bij iedereen aanraden. Ze zijn van boeking tot en met thuiskomst in Nederland zeer betrokken en zelfs tijdens de reis hebben we nog extra dingen gevraagd en dat was allemaal geen probleem.
Bij Asia direct boeken is zeker een garantie tot een onbezorgde- ontspannen- en onvergetelijke reis.
Ps: er volgt binnenkort op de site van Asiadirect nog een verslag met foto’s van onze gemaakte reis.

 • Algemeen 10
op 13 april 2022 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: maart 2022

Perfect geregeld, alle afspraken nagekomen

 • Algemeen 9
op 10 januari 2022 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: december 2021

Perfect georganiseerd, volledig op maat en volgens eigen wensen. Ook ter plaatse lukt het om nog een hotel aan te passen.
Goede en vlotte, vlugge communicatie! Goede gidsen en chauffeurs.

 • Algemeen 9
op 10 januari 2022 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2021

Super georganiseerd! Alles vlot verlopen..een droomvakantie!

 • Algemeen 10
op 20 december 2021 bestemming: Curaçao / Sint Willibrordus, reisperiode: december 2021

Vakantie was relaxen in optima forma....

 • Algemeen 9
op 20 november 2021 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: november 2021

Sterke dossieropvolging en bijsturing. Zeer goede lokale touroperator met fantastische, flexibele gids/chauffeur.

 • Algemeen 9
op 11 augustus 2021 bestemming: Spanje / Andalusië, reisperiode: juli 2021

We hadden een reis geboekt bij Asia Direct voor de Covid-19 periode. Herboeken was om verschillende redenen voor ons niet mogelijk en dus regelde Asia Direct voor ons een mooie huwelijksreis in Spanje! We deden een mooie rondreis van 3 weken met Madrid als vertrekpunt en Valencia als eindpunt. We roadtripte naar Toledo, Cordoba, Sevilla, Tarifa, Granada en Cabo de Gata. een perfecte rondreis met veel afwisseling en het aantal dagen per stop was perfect. We konden zelf ons eigen ding doen of activiteiten boeken bij Asia Direct. Voor ons een ideaal evenwicht! Lekker eten, goede wijn en goed gezelschap daarbij maakt het een trip om nooit te vergeten!

 • Algemeen 10
op 2 augustus 2021 bestemming: Montenegro / Rondrit, reisperiode: juli 2020

Zeer gevarieerde, veilige reis. Perfecte mix tussen natuur, cultuur en gastronomie.

 • Algemeen 9
op 7 april 2020 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: maart 2019

Alles was zeer goed geregeld. Een afwisselende reis van 3 weken voor een deel van de reis gereisd met een privé gids en chauffeur is ons heel goed bevallen. Alles in een ongedwongen sfeer en heel veel moois gezien. Bedankt Natasja voor het regelen voor de voor ons onvergetelijke reis. Top.

 • Algemeen 10
op 27 maart 2020 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Netjes verzorgt, alles gidsen netjes op tijd en goede kennis , leuke locale restaurantjes verzorgt , goed eten en mooie hotels

 • Algemeen 9
op 24 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Wij hebben Asiadirect ontmoet op de beurs Verre Reizen en waren onmiddellijk geïnteresseerd in het aangeboden programma voor Vietnam en Cambodja eindigend in Bangkok. Asiadirect heeft aan al onze verwachtingen voldaan. De leuke gidsen, de goede hotels, de mooie uitstappen. De chauffeur met gids stond altijd op tijd aan de luchthaven of hotel, op vrije dagen was de gids ons zeer behulpzaam om nog uitstappen te regelen indien wij dit wensten. De lunches en diners die in de reis inbegrepen waren, waren telkens ook verzorgd en afwisselend (vb Georges Rum in Siem Reap, Mss Mi in Sapa...).
Wij hebben genoten van dit verlof!

 • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cambodja, reisperiode: maart 2020

Alles verliep heel vlot, gidsen, taxi’s, altijd tijdig aanwezig. Meeste hotels prima, veel gezien, veel variatie.

 • Algemeen 9
op 15 maart 2020 bestemming: Vietnam / Meerdere, reisperiode: februari 2020

Alle afspraken goed nagekomen, nooit hoeven wachten op gids of chauffeur tijdens onze reis door Vietnam Cambodja en Thailand, vragen bij boeking werden direct beantwoord

 • Algemeen 8
op 5 maart 2020 bestemming: Myanmar / Bagan, reisperiode: februari 2020

Balon vaart gedaan; goed geregeld en een ongelooflijk mooie ervaring

 • Algemeen 9
op 1 maart 2020 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2020

Asia Direct heeft al onze wensen vervuld.
De excursies waren heel goed, de hotels ook en de gidsen ook.

 • Algemeen 9
op 20 februari 2020 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: februari 2020

Voorbereiding heel fijn afgestemd op onze wensen. Reis ging geheel volgens afspraak. Hele goede hotels, alles mooi op tijd, goede gidsen: De gids in Hanoi: jong, maar groei briljant; gids Hue en Hoi was excellent, naam Xi; Gids in Ho Chi Min was op tijd en vertelde de standaard verhaaltjes, maar onvoorbereid- bracht ons bij een verkeerd hotel-vroeg aan ons het dagprogramma- gaf geen antwoord op onze vragen; laatste deel van dag tour alleen met chauffeur! Deze gids was een klein schoonheidsfoutje, advies niet meer mee in zee gaan! Maar wel altijd de zelfstandige gids XI proberen te strikken!

 • Algemeen 9
op 13 februari 2020 bestemming: Thailand / Koh samui, koh phagnang, koh tao, bangkok, reisperiode: februari 2019

Alles keurig geregeld van boottickets, vluchten, excursies, hotels. Als er iets was kon je bellen of appen en had je snel.een antwoord. Wij zijn zeer tevreden. Als wij weer gaan kiezen wij zeker voor asia direct

 • Algemeen 9
op 7 januari 2020 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: december 2019

KOh Chang is precies wat we hadden verwacht, relaxed, rustig eiland, geen last van massatourisme.
Hotel Barali huisjes waren prima, ontbijt was niet erg uitgebreid maar prima voor 2 weken. Personeel is erg vriendelijk.
Fijn zwembad, en hotel ligt aan een fijn zandstrand.
Bangkok is altijd fijn on te zijn, hotel Anantara RIverside is een tropische oase, met alle faciliteiten prima in orde.
Transfers met busjes waren goed geregeld, drivers waren altijd op tijd en netjes. De Driver die ons van Koh Chang naar Bangkok terug reed was een beetje heftig qua rijstijl,... reed een beetje als kamikaze piloot,... dat was wat minder.

 • Algemeen 10
op 6 januari 2020 bestemming: Thailand / Meerdere, reisperiode: december 2019

Omdat we zeer tevreden zijn en alles top geregeld was dus 9,5 mag ook om geen 10 te zeggen 😉 Dus volgende keer boeken we graag weer bij Asia Direct

 • Algemeen 9
op 2 januari 2020 bestemming: Thailand / Koh Samet, reisperiode: december 2019

Super goed geregeld , leuke accomodatie, plekje super en romantisch.
Mooie blauwe zee en wit zacht zand.

 • Algemeen 9
op 23 december 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: december 2019

Gehaast overal heen. Voelt erg gejaagd, de chauffeur reed als een kip zonder kop, maar de guide was wel heel aardig.

 • Algemeen 7
op 21 december 2019 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: december 2019

Prima organistaie ! Goede begeleiding in voorbereiding. Heel goede chauffeurs en gidsen. Wagens dik in orde. Heel punctueel en stipt op tijd. Kortom : dik tevreden en reisorganisatie een dikke aanrader !

 • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Thailand / rondreis noorden, reisperiode: november 2019

Onze reis was perfect georganiseerd, heel goede hotels, goede gidsen en chauffeurs, steeds stipt op tijd, goede ontvangs van Asia Direct in Bangkok. Wij hebben super genoten. Heel erg bedankt.

 • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Vietnam / Hanoi & omgeving, reisperiode: december 2019

De reis was werkelijk perfect georganiseerd, helemaal naar onze wens en alles verliep zeer vlotjes in een relaxte atmosfeer!

 • Algemeen 10
op 12 december 2019 bestemming: Thailand / Kao sok, reisperiode: november 2019

Alles perfect geregeld,alles volgens vewachtingen

 • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

De gehele reis was perfect geregeld.

 • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Rondreis Azie / Bang Kong, reisperiode: november 2019

Klopte allemaal! Vanaf de boeking tot aan het afzetten bij het cruiseschip! Speciale dank aan de chauffeur en de gidsen!!

 • Algemeen 10
op 25 november 2019 bestemming: Myanmar, reisperiode: november 2019

De reis was werkelijk fantastisch. Iedereen die geïnteresseerd is in schitterende landschappen, boeiende cultuur, lekker eten en lieve mensen wil ontmoeten, raad ik aan naar Myanmar te gaan.
De reis was echt uitmuntend georganiseerd. De gidsen waren zonder uitzondering kundig, spraken goed Engels en maakten dat je je welkom voelde. Het programma was goed uitgedacht en gepland. Ons bezoek aan Myanmar behoorde absoluut tot de mooiste reizen die we in de laatste jaren hebben gemaakt.

 • Algemeen 10
op 25 november 2019 bestemming: Thailand / Chiang Mai, reisperiode: november 2019

Een twee daagse trekking geboekt bij Asia Direct via Reis Expert. Opgehaald bij ons hotel in Chiang Mai door Panda Tours wat tevens gevestigd zit in Chiang Mai. Met een goede Engels sprekende reisgids de trekking gemaakt. Erg mooie natuur en uiterst genieten van alles wat er te zien valt. Zeker een hele mooie ervaring rijker. Tocht was een stuk zwaarder dan gedacht en dient zeker niet onderschat te worden. De groep bestond uit 9 mensen uit verschillende landen. Gids doet zeer ze best om de groep met elkaar te laten praten door te grappen en uitleg te geven. Slaapplek was zeer primitief, maar dit is juist een gave ervaring. Verwacht ook zeker geen fijne nachtrust. Laatste stuk door de jungle was zwaar en op sommige plekken gevaarlijk. Mijn tip naar Asia Direct is om toch een minimum en maximum leeftijd aan de trekking te geven.

Al met al zeer genoten.

 • Algemeen 9
op 14 november 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: november 2019

We hadden een geweldige rondreis met super begeleiding en mooie accommodaties. Zeker een aanrader

 • Algemeen 9
op 11 november 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, Hua Hin,Koh Samui, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was goed georganiseerd door Asia Direct zodat we echt konden genieten van de reis zonder stress. Thailand is een geweldig vakantie land. Veel mooie plekken gezien. Heerlijk eten en lieve mensen ontmoet.
Volgend jaar weer!

 • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: augustus 2018

Top georganiseerd! Van te voren alles goed doorgenomen zodat het precies zo werd zoals wij het ons hadden voorgesteld!
Chauffeurs reden top: Keurig op tijd, reden niet te hard en waren onderweg niet met telefoons ed bezig.
Super mooie dagen in Thailand gehad!

 • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Super vakantie gehad met gezin. Alles was perfect geregeld! Asiadirect weet een goede reis samen te stellen aan de hand van onze wensen. Een echte aanrader!

 • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Thailand / centraal -zuid, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben een hele fijne reis achter de rug. Het vervoer, de hotels en de uitstappen waren zeer goed georganiseerd. Een echte aanrader!

 • Algemeen 9
op 20 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok Koh samui Koh Tao, reisperiode: juli 2019

Prachtige vakantie zowel voor ons als de kinderen ( 12/14 ) alles zeer goed georganiseerd en op maat !

 • Algemeen 10
op 19 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

De reis was perfect uitgebalanceerd en wij hebben in korte tijd toch veel impressies van Thailand kunnen opdoen.
De hotels waren zeer goed en de gidsen zeer enthousiast en aangenaam.
Als opbouwende kritiek: de eerste gids miste het enthousiasme dat je van een gids kunt verwachten, ze deed enkel het aller noodzakelijkst en liet ons dikwijls alleen om iets te ontdekken zonder al te veel uitleg. Alle andere gidsen waren uitmuntend!
Soms konden wij amper genieten van ons hotel omdat wij zo vroeg moesten vertrekken. Vooral in ons prachtig hotel Away Deva Mantra was dit het geval. Onze gids liet ons ophalen om 6h30 waardoor wij eigenlijk veel te lang in de luchthaven hebben moeten wachten.
Het hotel in Phuket was prachtig maar Phuket was voor ons veel te toeristisch. Voor ons liever iets rustiger om te bekomen van de intensieve reis.
De hoogtepunten van de reis waren de ewaran watervallen, de fietstocht in Bangkok, het drijvend hotel en alle mooie culturele bezoeken.

Alles was perfect georganiseerd. Wij hebben nooit moeten wachten op onze gidsen.

Het was echt een fantastische reis. Dank aan Jonas voor de perfecte invulling van onze wensen ondanks het feit dat onze reis relatief kort was.

 • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Thailand / bangkok....., reisperiode: juli 2018

Alles goed geregeld en volledig ontzorgt. planning klopte helemaal. Leuke excursies. Iets minder was de grote hoeveelheid Nederlanders op de lokaties. hotels voor 80 procent gevuld met landgenoten. Op zoek naar verblijven die nog niet ontdekt zijn! dank!

 • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Cambodja, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld. Keurige hotels and mooie route

 • Algemeen 8
op 10 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2019

De reis was goed georganiseerd. We werden overal op de afgesproken tijd opgehaald. Het contact met asiadirect was ook goed als wij een vraag hadden over een mogelijk uitstapje oid werd deze goed beantwoord. Wij hadden als extra bouwsteen River Kwai erbij gedaan. Dit was super geregeld, 3 dagen lang een privé gids en chauffeur die erg vriendelijk waren! Als wij weer naar Azië gaan, gaan we zeker weer met asiadirect.

 • Algemeen 10
op 10 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: augustus 2019

Geweldige fietstour gehad door het prachtige Bangkok, we waardeerde het ook enorm dat de groepen niet te groot waren. We zullen het aan iedereen aanraden die een bezoek aan Bangkok brengt.

 • Algemeen 10
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: juli 2019

Alles top geregeld. Een voor ons zwaar wegend negatief puntje. In alle accomodaties die voor ons geboekt waten, kwamen we bijna uitsluitend Nederlanders tegen, leek wel een vak in centerparcs. We komen in het buitenland het liefst zo min mogelijk landgenoten tegen.. verder alles echt perfect

 • Algemeen 8
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Alles Perfect geregeld

 • Algemeen 9
op 6 augustus 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Alles verliep boven verwachting, vloeiend en volgens plan.

 • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws