Schrijf een ervaring over Unico Travel en maak kans op mooie prijzen!

Unico Travel

Url: https://www.unicotravel.com
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO
Type reizen: rondreizen

Logo van Unico Travel

Unico Travel organiseert al bijna tien jaar maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Bij Unico Travel vinden ze persoonlijk contact erg belangrijk. Sinds 2017 organiseert Unico Travel ook groepsreizen voor maximaal negen reizigers. De reisorganisatie biedt acht bestemmingen aan. Zo kun je met Unico Travel reizen naar Belize, Costa Rica, Colombia, El Salvador, Guatemala, Mexico, Nicaragua en Panama. Naast deze bestemmingen heeft de reisorganisatie vier themareizen waar je als reiziger uit kunt kiezen. Zo kun je gaan voor fotoreizen, combinatiereizen, huwelijksreizen of yogareizen. Bij een fotoreis bezoek je bijvoorbeeld speciale fotografieplekken en unieke lodges die je de mooiste foto's opleveren en bij een yogareis heb je twee yogalessen per dag en lodges met schitterende uitzichten.

Op de website staan verschillende voorbeeldreizen die je exact kunt boeken zoals ze worden aangeboden. Je kunt ook de reizen aanpassen op jouw wensen. Je ontvangt een persoonlijk reisvoorstel na een gesprek met de reisorganisatie waarin je jouw wensen kunt aangeven. Bij de reizen staat tevens een fotogalerij. Zo krijg je een goede indruk van de accommodaties en het land waar je verblijft. Op de site staat tevens het kopje 'Reiservaringen' waarin reizigers hun ervaringen delen over de reizen die ze met deze organisatie gemaakt hebben. Met de ervaringen kun jij weer extra inspiratie opdoen voor jou reis.

Daarnaast is Unico Travel aangesloten bij het Calamiteitenfonds en GGTO zodat jij met een gerust hart op reis kunt.

op 17 mei 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: april 2018

Barbera van Unico travel luistert heel goed naar je wensen en levert heel precies maatwerk. Als je wensen veranderen dan kan zij hier heel goed op anticiperen. Ook de bereikbaarheid van Unico is ongelooflijk. Ter plekke moesten we een en ander wijzigen met auto en dit werd op afstand allemaal en perfect geregeld.
Dit is de eerste reisorganisatie waar wij dit zo positief ervaren hebben.
We hebben een heerlijke reis gehad met Unico. De locaties en adviezen waren perfect. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 maart 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2019

Via een collega bij Unico Travel terechtgekomen en dat hebben we ons zeker niet beklaagd. We wilden vooral genieten van de natuur maar toch met de nodige luxe en dat is ook precies wat we gekregen hebben. De lodges lagen dan ook op geweldige plekken. Vanop ons terras konden we vaak de papegaaien, toekans, slingerapen, neusberen en luiaards zien. Qua ligging, interieur en eten raden we zeker El Silencio lodge, Las Nubes lodge en Lapa Rios lodge aan.
Alles was heel goed geregeld door Unico Travel (de auto, de lodges, de binnenvlucht) en helemaal wat wij van deze reis verwachtten. Bedankt voor deze super ervaring ! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 maart 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: februari 2019

Wij zijn als jong stel enorm blij dat we de hulp van Unico Travel hebben ingeroepen. De lokale kennis die zij hebben is echt een meerwaarde gebleken. Overal bevonden wij ons op unieke plekken en hebben wij bijzondere mensen ontmoet. Unico Travel staat altijd klaar voor je, voor, tijdens en na de reis. Costa Rica is ons enorm bevallen en wij zijn ervan overtuigd dat Unico Travel voor een ieder een reis op maat kan maken en zo altijd een meerwaarde is voor een onvergetelijke reis. Wij bevelen het iedereen aan en hopen in de toekomst weer zo'n bijzondere reis bij Unico Travel te kunnen boeken. Bedankt voor de persoonlijke service dames! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen