Schrijf een ervaring over Unico Travel en maak kans op mooie prijzen!

Unico Travel

Url: https://www.unicotravel.com
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO
Type reizen: rondreizen

Logo van Unico Travel

Unico Travel organiseert al bijna tien jaar maatwerkreizen naar Latijns-Amerika. Bij Unico Travel vinden ze persoonlijk contact erg belangrijk. Sinds 2017 organiseert Unico Travel ook groepsreizen voor maximaal negen reizigers. De reisorganisatie biedt acht bestemmingen aan. Zo kun je met Unico Travel reizen naar Belize, Costa Rica, Colombia, El Salvador, Guatemala, Mexico, Nicaragua en Panama. Naast deze bestemmingen heeft de reisorganisatie vier themareizen waar je als reiziger uit kunt kiezen. Zo kun je gaan voor fotoreizen, combinatiereizen, huwelijksreizen of yogareizen. Bij een fotoreis bezoek je bijvoorbeeld speciale fotografieplekken en unieke lodges die je de mooiste foto's opleveren en bij een yogareis heb je twee yogalessen per dag en lodges met schitterende uitzichten.

Op de website staan verschillende voorbeeldreizen die je exact kunt boeken zoals ze worden aangeboden. Je kunt ook de reizen aanpassen op jouw wensen. Je ontvangt een persoonlijk reisvoorstel na een gesprek met de reisorganisatie waarin je jouw wensen kunt aangeven. Bij de reizen staat tevens een fotogalerij. Zo krijg je een goede indruk van de accommodaties en het land waar je verblijft. Op de site staat tevens het kopje 'Reiservaringen' waarin reizigers hun ervaringen delen over de reizen die ze met deze organisatie gemaakt hebben. Met de ervaringen kun jij weer extra inspiratie opdoen voor jou reis.

Daarnaast is Unico Travel aangesloten bij het Calamiteitenfonds en GGTO zodat jij met een gerust hart op reis kunt.

op 21 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Unico Travel heeft een prachtige rondreis voor ons samengesteld, waarin activiteit en rust elkaar mooi afwisselden. Als gezin, met kinderen van 10 en 12, was dit onze eerste reis buiten Europa, en Unico Travel heeft goed rekening gehouden met onze wensen en ook goed meegedacht over alle aspecten (plaatsen, accommodaties, excursies, transfers) van onze reis. We hebben een topvakantie gehad waarbij we overal hartelijk werden ontvangen en alles meteen goed geregeld was. We hebben (gelukkig!) tijdens onze reis geen contact hoeven hebben met Unico Travel omdat alles zo vlot verliep, maar de gedachte dat er iemand bereikbaar was die direct kon helpen vonden wij heel prettig. Ik zou Unico Travel dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die een reis wil maken door Costa Rica! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 juni 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2019

Unico Travel heeft geluisterd naar onze verlangens en een reis georganiseerd die daar volledig aan voldeed. Vooral de zorg tijdens de reis was uitmuntend. Barbara van Unico Travel lijkt wel een beroemdheid in CR: iedereen kent haar en wil op een goed blaadje staan bij haar. Haar naam vermelden is voldoende om een extra goeie service te krijgen. Ze blijft ook op elk uur van de dag bereikbaar en zorgt zelfs vanop afstand dat je verlangens ingevuld worden. Een uitzonderlijke dankjewel voor haar! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 mei 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: april 2018

Barbera van Unico travel luistert heel goed naar je wensen en levert heel precies maatwerk. Als je wensen veranderen dan kan zij hier heel goed op anticiperen. Ook de bereikbaarheid van Unico is ongelooflijk. Ter plekke moesten we een en ander wijzigen met auto en dit werd op afstand allemaal en perfect geregeld.
Dit is de eerste reisorganisatie waar wij dit zo positief ervaren hebben.
We hebben een heerlijke reis gehad met Unico. De locaties en adviezen waren perfect. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen