Schrijf een ervaring over Unico Travel en maak kans op mooie prijzen!

Unico Travel

Url: https://www.unicotravel.com
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO
Type reizen: rondreizen

Logo van Unico Travel

Unico Travel biedt reizen aan naar verschillende landen in Midden-Amerika. Oprichtster Barbara de Groot heeft een aantal jaren geleden haar hart verloren aan Costa Rica en daar een tijdje gewoond. Inmiddels heeft ze ook veel kennis van de naastgelegen landen als Belize, El Salvador, Mexico (Oaxaca en Chiapas), Nicaragua en Panama. Unico Travel stelt onvergetelijke vakanties samen, geheel ingericht volgens jouw eigen wensen en behoeften. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften van de lokale bevolking. Door voornamelijk locals in te schakelen, genereren ze inkomsten voor de lokale bevolking. Veel van de accommodaties zijn ecologisch verantwoord en beperken de negatieve invloeden van het toerisme, zo wilt Unico Travel dat generatie na generatie van deze prachtige bestemmingen kan blijven genieten.

Op de website van Unico Travel kun je inspiratie opdoen aan de hand van voorbeeldreizen. Deze reizen kun je exact zo boeken, maar kunnen ook volledig aangepast worden aan jouw specifieke wensen. In een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen duidelijk worden, zullen de reisspecialisten van Unico je een persoonlijk reisvoorstel toesturen. Dit voorstel kan net zo lang aangepast worden totdat het volledig naar wens is.

op 25 oktober 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2018

Een prachtige reis naar het schitterende en veelzeidige Costa Rica!

Naast de prachtige natuur en dieren die we in Costa Rica hebben gezien en de ervaringen die we hebben gehad, heeft Unico Travel laten zien dat ze echt alles doen om van de reis een droom te maken. We zijn echt op prachtige locaties geweest in schitterende lodges. Je bent letterlijk midden in de natuur!

De lodges die vooraf geboekt zijn, zijn echt geweldig. Ze zijn prachtig gelegen in de natuur, waarbij we prachtige dieren hebben kunnen spotten.

Ook toen er uitdagingen aan het licht kwamen tijdens de reis, zoals een landelijke staking of een te zwaar vliegtuigje, is het vanuit Nederland echt fantastisch opgelost.

Als reiziger hoef je je nergens druk om te maken en kun je volop genieten van al het moois wat dit schitterende land te bieden heeft.

Hulde aan Unico Travel! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 23 september 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Wij zouden iedereen die naar Costa Rica wilt Unico Travel aanraden. We hebben een prachtige, onvergetelijke, unieke reis gemaakt. Alles was top goed geregeld en Barbara heeft onze reis perfect samengesteld naar onze wensen. Ook de accomodaties waren boven verwachting. We hebben van ieder moment genoten. Het is een prachtig land, de natuur en dieren waren overweldigend en de Tica's en Tico's (de inwoners) vriendelijk en gastvrij. In één woord: aanrader!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

We hebben genoten van een prachtige reis vol met afwisseling. Een wandeling in het regenwoud , dieren spotten in corcovado Np, walvistocht. De Caraïbische zee en mooie stranden. We hebben onze reis volledig op maat kunnen laten uitwerken door unicotravel. Alles was voor ons uitstekend georganiseerd. Zowel onze excursies als ons vervoer. Een aanrader dus! Vaak waren onze verblijfadressen ook nog eens gelegen op unieke locaties . ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen