Rondreisshop

Url: https://www.rondreisshop.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Rondreisshop

De Rondreisshop is een reisorganisatie, zoals de naam al aangeeft, voor rondreizen. De reisorganisatie maakt deel uit van de organisatie Sambasso. Dit is een digitaal platform voor reisspecialisten. Andere reisorganisaties die onderdeel zijn van Sambasso zijn o.a.: Weg van de massa, Wandelvakanties Europa, Fly to the West, Reizen per camper, TravelPortal en Beste vakantie woningen.

Reisorganisatie de Rondreisshop biedt voornamelijk reizen aan naar verre bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Je kunt twee soorten rondreizen boeken bij de organisatie. Zo kun je kiezen voor een groepsreis of een privé-reis met je familie, vrienden of partner. Voor alle rondreizen geldt dat ze flexibel aanpasbaar zijn. Zo kun je aan je reisbestemming een land toevoegen, een city-stopover maken, een luxer hotel boeken, een lodge verlengen of een grotere/ luxere auto huren. Op de website staan vele rondreizen die je vervolgens kunt aanpassen op jouw wensen. De Rondreisshop heeft zo`n 300 reizen in haar assortiment waaronder 86 groepsreizen en 215 privéreizen. Zodra je een reis gevonden hebt die je leuk lijkt kun je met de extra opties je reis verfijnen, de extra opties verschillen per reis. Een aantal van deze extra opties zijn: verlengen, upgraden, extra’s, vluchtdetails en reisleiding.

Daarnaast is de Rondreisshop aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat jij zonder zorgen op vakantie kunt.

PANGEA Travel
9,3
op basis van 362 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Dagboek reizen
9,3
op basis van 21 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met Rondreisshop

Rondreisshop krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen