Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser

Url: https://www.djoser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Djoser

Djoser begon ruim 30 jaar geleden met een reis naar Egypte, het land dat altijd de specialiteit van deze organisatie gebleven is. Inmiddels gaan de meer dan 200 verschillende reizen naar zo'n 100 landen. Denk bijvoorbeeld aan een 21-daagse rondreis door Peru, de rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji van 28 dagen of een 7-daagse winterreis door IJsland. Djoser staat bekend om 'de andere manier van reizen'. Dit houdt in dat individuele vrijheid gecombineerd wordt met het gemak van een groepsreis. De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar en je hebt de vrijheid om zelf op pad te gaan. Je hebt zo alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen en culturen.

De reizen van Djoser zijn geschikt voor iedereen die van een actieve manier van reizen houdt. Gemiddeld nemen 16 reizigers deel aan het programma, met een minimum van 8 en een maximum van 20 tot 22. De minimum leeftijd voor de reizen is 18 jaar. Voor gezinnen met jonge kinderen is er een aanbod familiereizen onder het label Djoser Family.

Djoser heeft een team van enthousiaste reisbegeleiding. Met hun ervaring en deskundigheid zijn zij van meerwaarde voor de reizen. Veel van de begeleiders zijn Nederlandstalig, met af en toe een uitzondering. De meeste reisbegeleiders werken al jaren voor Djoser en hebben veel kennis van de specifieke reizen. Ze helpen je graag met raad en daad. Hun kennis en liefde voor het land delen ze met je en ze zorgen er op de achtergrond voor dat de reis soepel verloopt.

Het kantoor van Djoser is gevestigd in het centrum van Leiden. Daarnaast beschikt de organisatie over een reiswinkel. Contact opnemen met Djoser kan via de telefoon of via de live chat op de website. Djoser is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

PANGEA Travel
9,3
op basis van 234 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
FOX, verre reizen van ANWB
8,5
op basis van 365 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
Sawadee Reizen
8,3
op basis van 110 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
op 11 september 2019 bestemming: Kazachstan, reisperiode: augustus 2019

Prachtige Djoser-reis gemaakt over een stuk van de oude zijderoute, Turkmenistan, Oezbekistan, KirgiziŽ en Kazachstan. Schitterende reis door landen waar hier bij ons weinig over bekend is. eerste helft vooral cultuur, tweede helft vooral natuur. Weer een schitterende belevenis! Ook de reisbegeleider verdiend een dikke pluim. Alles prima geregeld!

  • Algemeen 10
op 4 september 2019 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Geweldige rondreis, heel afwisselende landschappen en een ervaring om nooit te vergeten. Mooie herinneringen gemaakt! :-)

  • Algemeen 8
op 4 september 2019 bestemming: Japan / Rondreis langs oa Tokio, Kyoto en osaka, reisperiode: augustus 2018

De rondreis was goed geregeld en er hoorden ook overnachtingen in kleinere steden, dorpjes bij. We hebben bijzondere dingen meegemaakt zoals een overnachting g in een shubukan met boeddhistische dagopening, en bezoeken aan zee, een Wasabi boerderij en een afgelegen dorp. In de grote steden was veel ruimte voor een eigen invulling en werd er wel i spirerende tips gegeven. De groep was vrij klein en gezellig. De reisbegeleidster was behulpzaam en enthousiast. Topreis!!!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen