Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser

Url: http://www.djoser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Djoser

Djoser is een reisorganisatie die rondreizen organiseert met oog voor de wereld. Voor een mooie fiets- of wandelvakantie zit je bij Djoser ook goed. Bij Djoser boek je 'de andere manier van reizen' en dat wil zeggen dat de reis geschikt is voor iedereen die van individuele vrijheid wil genieten, maar wel het gemak wil hebben van een groepsreis. Je ziet tijdens de rondreizen meer van de cultuur en natuur en wijkt af van de gebaande paden. Je bent bij de rondreizen dan ook vrij om een dag je eigen weg te gaan en niet met de groep mee te gaan. Het vervoer is op iedere bestemming al geregeld.

De minimum leeftijd voor de reizen is 18 jaar. Reis je met jongere kinderen dan kan je een kijkje nemen op de site van Djoser Family.

Djoser begon 30 jaar geleden met het aanbieden van reizen en heeft daarom al veel ervaring in de reisbranche. Tijdens de reis met Djoser geniet je van individuele vrijheid, comfortabele hotels en een deskundige vertegenwoordiging op de plaats van bestemming. Djoser begon ooit met het aanbieden van reizen naar Egypte. Tegenwoordig zijn bestemmingen op alle continenten opgenomen in het programma. Er worden meer dan 200 verschillende reizen georganiseerd naar wel 100 landen. Denk bijvoorbeeld aan een 21-daagse rondreis door Peru, de rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji van 28 dagen of een 7-daagse winterreis door IJsland.

Het kantoor van Djoser is gevestigd in het centrum van Leiden. Daarnaast beschikt de organisatie over een reiswinkel. Contact opnemen met Djoser kan via de telefoon of via de live chat op de website. Djoser is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Djoser organiseert meerdere malen per jaar informatiedagen. Tijdens deze dagen kan je je door medewerkers en reisbegeleiders laten informeren over reizen van de organisatie. Ook kan je inspiratie opdoen. Toegang is gratis, wel moet je je even aanmelden.

9,2 in 144 reviews
1 consumentenaward:
PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6 in 77 reviews
1 consumentenaward:
Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,3 in 85 reviews
Lees meer
op 16 september 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Colombia is een fantastisch land. Prachtige natuur. De rondreis was een goede mix van natuur en cultuur. Veel gezien en genoeg excursies waar je actief bezig kon zijn. Prima hotels en een super reisbegeleider die veel heeft verteld en geregeld, zelfs excursies buiten het programma om!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Madagaskar / diverse plaatsen, reisperiode: augustus 2017

Wederom een prachtige Djoserreis gemaakt, nu door Madagascar. Je ziet er dieren en planten die nergens anders op de wereld voorkomen, alleen daar. Zeer gevarieerd vervoer: bus, 4x4 terreinwagens, vliegtuig, boot, en een prachtige treinreis waarbij iedere stop weer een prachtige belevenis is, Prachtige nationale parken waar je lemuren en kameleons ziet. Bij Morandava de unieke avenue des baobabs. Al met al weer een schitterende reis achter de rug. En ook mede dankzij de zeer gedreven reisbegeleider van Djoser.!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Turkmenistan / Centraal AziŽ, reisperiode: juli 2017

De reis in Turkmenistan was een bijzondere ervaring te zijn in dit bijna ontoegankelijke land en de rijkdom waarmee ze pronken te zien. Je waant je op een andere planet. Oezbekistan is schitterend met de blauwe tegelmozaieken van de koranscholen, moskeeŽn, minaretten en mausolea in Khiva , Buchara en Samarkand. In KirgiziŽ maakten we het nomandeleven in de yurt mee. KirgiziŽ en Kazachstan bekoorden ons zeer om de natuur : de prachtige meren, de bergen met bloemen als edelweiss en vogels als de steenarend en de rose spreeuw en het rode gesteente van de Charyn canyon. De organisatie was heel goed, zodat we volop konden genieten , terwijl er ook ruimte was voor individuele vrijheid.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen