Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser

Url: https://www.djoser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Djoser

Djoser begon ruim 30 jaar geleden met een reis naar Egypte, het land dat altijd de specialiteit van deze organisatie gebleven is. Inmiddels gaan de meer dan 200 verschillende reizen naar zo'n 100 landen. Denk bijvoorbeeld aan een 21-daagse rondreis door Peru, de rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji van 28 dagen of een 7-daagse winterreis door IJsland. Djoser staat bekend om 'de andere manier van reizen'. Dit houdt in dat individuele vrijheid gecombineerd wordt met het gemak van een groepsreis. De deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar en je hebt de vrijheid om zelf op pad te gaan. Je hebt zo alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen en culturen.

De reizen van Djoser zijn geschikt voor iedereen die van een actieve manier van reizen houdt. Gemiddeld nemen 16 reizigers deel aan het programma, met een minimum van 8 en een maximum van 20 tot 22. De minimum leeftijd voor de reizen is 18 jaar. Voor gezinnen met jonge kinderen is er een aanbod familiereizen onder het label Djoser Family.

Djoser heeft een team van enthousiaste reisbegeleiding. Met hun ervaring en deskundigheid zijn zij van meerwaarde voor de reizen. Veel van de begeleiders zijn Nederlandstalig, met af en toe een uitzondering. De meeste reisbegeleiders werken al jaren voor Djoser en hebben veel kennis van de specifieke reizen. Ze helpen je graag met raad en daad. Hun kennis en liefde voor het land delen ze met je en ze zorgen er op de achtergrond voor dat de reis soepel verloopt.

Het kantoor van Djoser is gevestigd in het centrum van Leiden. Daarnaast beschikt de organisatie over een reiswinkel. Contact opnemen met Djoser kan via de telefoon of via de live chat op de website. Djoser is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

9,3
op basis van 220 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 360 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
8,4
op basis van 108 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
op 8 februari 2019 bestemming: Taiwan / Taipei, reisperiode: december 2018

Al vele reizen met Djoser gemaakt. Afgelopen dec/jan naar Taiwan. Alles prima geregeld, en prima reisbegeleider!

  • Algemeen 9
op 5 februari 2019 bestemming: Madagaskar / Rondreis, reisperiode: december 2018

Op 7 november 2018 voor 31 dagen met hen naar Madagascar geweest, tot 7 december slechter heb ik het met hen nooit gehad ,ze waren altijd al basic maar dit sloeg alles, beroerde hotels waar niets werkte en aftands vervoer en een boottocht waar je met handen en voeten als een aap in moet klauteren. Iedereen ,18 pers waren na 3 dagen ziek, darminfecties waarvan er 7 aan de antibiotica moesten!! En die ramp bleef de rest van de vakantie ook bestaan!! Hopeloze arrogante reisbegeleiding die de reis 8 jaar geleden als gast had gemaakt , dus eigenlijk niets wist. Niets klopte, geen hotel dat die naam verdiende. De flora en fauna deugen wel maar zeker niet spectaculair en beesjes zie je helemaal niet omdat die uit de lucht zijn geschoten en opgegeten!!
De zware dagtochten dien in de nationale parken evt kunnen worden ondernomen, zijn alleen voor zwaar getrainde mensen te doen, ik heb wat afgepeigerden gezien!!!
Klacht ingediend en uiteraard afgewezen , ze gaan nergens op in ,is de afhoudbalie, en houden het bij algemeenheden, nog een keer in de pen geklommen en kreeg hetzelfde antwoord. Ze zijn nu bezig met akties in de abri hokjes en op TV met de slogan het andere reizen, jawel met afzien en slechte accomodaties en vevoer, voor de hoofdprijs.
Ze doen heel veel aan marketing en als je betaald hebt kun je verder stikken.
Bij deze is iedereen gewaarschuwd voor de zeer kwalijke praktijken van deze organisatie en ze zijn veel slechter geworden ,ik kan daarover oordelen omdat ik diverse malen met ze mee ben geweest oa Canada, Australie, Thailand, Argentiene/ chili enz, nu ga ik nooit meer met ze mee! Hopeloze service!

  • Algemeen 1
op 20 januari 2019 bestemming: China, reisperiode: juli 2018

Zeer slechte/vieze accommodatie. Bussen aftands/vies . Goede reisleidster maar oververhit programma en zeker voor kids. lijkt of je ruimte hebt zelf iets te ondernemen maar die is er niet. En daarbij komt dat je zeker niet 1 minuut langer in de gekozen hotels wil verblijven. Gehele reis zeer low budget om kosten zo laag mogelijk te houden. Veel extra bijbetaling.

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen