Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser

Url: http://www.djoser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Djoser

Djoser is een reisorganisatie die rondreizen organiseert met oog voor de wereld. Voor een mooie fiets- of wandelvakantie zit je bij Djoser ook goed. Bij Djoser boek je 'de andere manier van reizen' en dat wil zeggen dat de reis geschikt is voor iedereen die van individuele vrijheid wil genieten, maar wel het gemak wil hebben van een groepsreis. Je ziet tijdens de rondreizen meer van de cultuur en natuur en wijkt af van de gebaande paden. Je bent bij de rondreizen dan ook vrij om een dag je eigen weg te gaan en niet met de groep mee te gaan. Het vervoer is op iedere bestemming al geregeld.

De minimum leeftijd voor de reizen is 18 jaar. Reis je met jongere kinderen dan kan je een kijkje nemen op de site van Djoser Family.

Djoser begon 30 jaar geleden met het aanbieden van reizen en heeft daarom al veel ervaring in de reisbranche. Tijdens de reis met Djoser geniet je van individuele vrijheid, comfortabele hotels en een deskundige vertegenwoordiging op de plaats van bestemming. Djoser begon ooit met het aanbieden van reizen naar Egypte. Tegenwoordig zijn bestemmingen op alle continenten opgenomen in het programma. Er worden meer dan 200 verschillende reizen georganiseerd naar wel 100 landen. Denk bijvoorbeeld aan een 21-daagse rondreis door Peru, de rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji van 28 dagen of een 7-daagse winterreis door IJsland.

Het kantoor van Djoser is gevestigd in het centrum van Leiden. Daarnaast beschikt de organisatie over een reiswinkel. Contact opnemen met Djoser kan via de telefoon of via de live chat op de website. Djoser is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Djoser organiseert meerdere malen per jaar informatiedagen. Tijdens deze dagen kan je je door medewerkers en reisbegeleiders laten informeren over reizen van de organisatie. Ook kan je inspiratie opdoen. Toegang is gratis, wel moet je je even aanmelden.

9,3
op basis van 212 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 348 reviews

1 consumenten award

FOX, verre reizen van ANWB won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 101 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
op 3 oktober 2018 bestemming: Japan / meerdere, reisperiode: augustus 2018

Japan zelf was een hele ervaring, maar aan de belofte dat er een reisbegeleider mee zou gaan met veel kennis van het land, wat zo'n reis juist interessant kan maken, is op geen enkele manier voldaan. De reisbegeleider was zelf voor het eerst in het land en wist niets meer te vertellen dan wat iedereen zelf al wist vanuit een eigen goede voorbereiding. Ook de organisatie van uitstapjes verliep chaotisch en communicatie was onduidelijk. Een beloofde gids (er leek toen eindelijk een meerwaarde te zijn vanuit de organisatie) bleek alleen maar een vertaalster voor de buschauffeur. Bovendien: het betrof een reis voor jongeren en ouders, maar het programma was op geen enkele manier gericht op de leeftijdscategorie vanaf 11 jaar. Ook waren de hotels regelmatig onder de maat. Gezinnen werden gesplitst en soms lagen de kinderen zelfs in een ander gebouw (verbonden met een gang en liftenstelsel) dan de ouders! Kortom: er werd maar zeer weinig waargemaakt van wat er werd aangeboden in de brochure en dat voor een stevige prijs. Op een brief met een uiteenzetting van diverse klachten (n.a.v. een oproep tot evaluatie) wordt door Djoser simpelweg niet gereageerd. Ook niet na opnieuw vragen om een reactie. Voor mij geen reizen meer met Djoser.

  • Algemeen 4
op 3 oktober 2018 bestemming: Canada / rondreis, reisperiode: juli 2018

Valse voorlichting door djoser. Accomodaties vallen tegen. @ ronduit slecht. Bij een Ranch sliepen medereizigers op de grond op een matras in een tent die volledig kapot was. Schandalig. Hostel bij Lake Louise was ronduit smerig. De vrije tijd, waar ze mee adverteren is er echt minimaal. Hele dagen in een busje met ik weet niet hoeveel stops voor koffie en oneindig veel bezoek aan supermarkten. Je verwacht bij een hotel reis, en dat wordt zo ook omschreven, dat er ruimte is voor ontbijt en Lunch. Meer dan de helft van de reis ergens een broodje moeten kopen bij een supermarkt. Ontbijt op je bed, in de bus of ergens op de grond. Geldt ook voor de lunch. Als je daar van houdt, dan een prima reis om te boeken. Daarnaast werd beschreven dat de drie laatste dagen in een hotel in het centrum van Vancouver was. Blijkt dat we gewoon in het eerste hotel zitten. Bij het vliegveld. Begreep van de reisleiders dat dat al drie jaar zo is. Betekende een uur op en neer naar Vancouver centrum. dat wil je niet bij een bezoek aan een stad. Kortom: nooit meer Djoser.
Dankzij de reisleiders en de leuke groep was het een leuke reis.

  • Algemeen 6
op 2 oktober 2018 bestemming: Thailand / thailand, reisperiode: juli 2018

De eigenaar van djoser laat alle reisleiders het zelf uitzoeken en stuurt ze met een fooitje naar huis

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen