Schrijf een ervaring over Djoser en maak kans op mooie prijzen!

Djoser

Url: http://www.djoser.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Djoser

Djoser is een reisorganisatie die rondreizen organiseert met oog voor de wereld. Voor een mooie fiets- of wandelvakantie zit je bij Djoser ook goed. Bij Djoser boek je 'de andere manier van reizen' en dat wil zeggen dat de reis geschikt is voor iedereen die van individuele vrijheid wil genieten, maar wel het gemak wil hebben van een groepsreis. Je ziet tijdens de rondreizen meer van de cultuur en natuur en wijkt af van de gebaande paden. Je bent bij de rondreizen dan ook vrij om een dag je eigen weg te gaan en niet met de groep mee te gaan. Het vervoer is op iedere bestemming al geregeld.

De minimum leeftijd voor de reizen is 18 jaar. Reis je met jongere kinderen dan kan je een kijkje nemen op de site van Djoser Family.

Djoser begon 30 jaar geleden met het aanbieden van reizen en heeft daarom al veel ervaring in de reisbranche. Tijdens de reis met Djoser geniet je van individuele vrijheid, comfortabele hotels en een deskundige vertegenwoordiging op de plaats van bestemming. Djoser begon ooit met het aanbieden van reizen naar Egypte. Tegenwoordig zijn bestemmingen op alle continenten opgenomen in het programma. Er worden meer dan 200 verschillende reizen georganiseerd naar wel 100 landen. Denk bijvoorbeeld aan een 21-daagse rondreis door Peru, de rondreis Nieuw-Zeeland & Fiji van 28 dagen of een 7-daagse winterreis door IJsland.

Het kantoor van Djoser is gevestigd in het centrum van Leiden. Daarnaast beschikt de organisatie over een reiswinkel. Contact opnemen met Djoser kan via de telefoon of via de live chat op de website. Djoser is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Djoser organiseert meerdere malen per jaar informatiedagen. Tijdens deze dagen kan je je door medewerkers en reisbegeleiders laten informeren over reizen van de organisatie. Ook kan je inspiratie opdoen. Toegang is gratis, wel moet je je even aanmelden.

Wil je op vakantie met Djoser? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

9,2
op basis van 175 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
8,6
op basis van 98 reviews

1 consumenten award

Sawadee Reizen won in 2014 de Reisgraag award
Lees meer
8,5
op basis van 342 reviews
Lees meer
op 14 januari 2018 bestemming: Cuba / Warmond, reisperiode: december 2017

De fietsreis door Cuba geef ik een 9, omdat de reisleiding zeer kundig, informatief en prettig was, de route en de zwaarte van de "etappes" prima waren. Het cijfer is geen 10, omdat de accommodaties niet altijd voldoende waren.

  • Algemeen 9
op 13 januari 2018 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: november 2017

Ik heb van begin tot eind volop genoten van de reis. NamibiŽ is een prachtig en overweldigend land. Er wonen niet veel mensen, maar diegene die we gesproken hebben waren erg vriendelijk. Ze spreken naast hun eigen taal ook allemaal engels of duits.
De eerste week hebben we weinig dieren gezien maar het landschap maakte veel goed. In Etosha hebben we veel wilde dieren gezien, neushoorns, olifanten, giraffen en ook leeuwen!
Op dag 3 hebben we een beetje regen gehad en verder alleen maar zon. De kampeerplaatsen waren voldoende tot goed. Als je je bedenkt dat je in de 'middle of nowhere' kampeert dan is het allemaal goed te doen. Bijna altijd was er ook een zwembad aanwezig waar dan ook gretig gebruik van werd gemaakt.
De organisatie was ook prima. Er waren een paar aanpassingen in het programma maar dat werd goed gecommuniceerd. De chauffeur was uitstekend, evenals de kok!
Het was kortom een uitstekende vakantie!

  • Algemeen 9
op 12 januari 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2017

Cuba, waar moet ik beginnen. wat een geweldige bestemming, een reis met vele hoogteputen!!! Een twee weekse rondreis met Djoser gedaan. Goede organisatie, we reisden met een zeer comfortabele bus en de hotels waren ook dik in orde! Wij hebben genoten!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen