Tiara Tours

Url: https://www.tiaratours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Tiara Tours

Bij Tiara Tours kun je terecht als je op zoek bent naar rondreizen in Azië of als je wil reizen met de Trans Siberië Express. Sinds 1996 is de reisorganisatie al werkzaam en inmiddels hebben ze veel kennis vergaard over de landen in het 'Verre Oosten'. De reisorganisatie biedt verschillende landen aan voor een vakantie. Zo kun je onder andere naar Tibet, China, Rusland, Baltische Staten en Turkmenistan. Naast de Trans Siberië Express kun je ook een reis maken met de Trans Baikal express, de BAM Express of de Trans Mongolië Express. Bij iedere reis vind je op de website praktische informatie over de reisbestemming en vind je excursies die aan te raden zijn voor de betreffende bestemming. Bij de reisorganisatie kun je tevens kiezen of je individueel wil reizen of in groepsverband. De reisspecialisten hebben daarnaast veel kennis van de bestemmingen en hebben veel reiservaring. Tijdens je reis kun je 24 uur per dag support verwachten van de reisorganisatie.

Tiara Tours biedt een aantal keer per jaar een gratis presentatie aan. Tijdens deze presentaties vertelt de reisorganisatie uit eigen ervaring over de Siberië Express door China, Rusland en Mongolië. Deze presentaties worden gehouden op zondagen en duren ongeveer 2,5 uur. De presentatie kan Tiara Tours tevens bij je thuis komen geven als je minimaal tien deelnemers hebt. Je kunt ook langsgaan bij de reisorganisatie in Breda om met de reisspecialisten te spreken. Op de website staat verder een digitale brochure die je kunt bekijken.

op 17 mei 2021 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: juni 2018

Erg goed georganiseerd. Prachtige reis qua landschap, Gobi woestijn, treinreis...alles . Dus niets negatiefs op aan te merken. Tiara houdt erg veel rekening met persoonlijke wensen.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: India / Delhi-Jaipur-Agra-Orchha-Khajuraho-Varanasi-Chitwan-Pokhara-Kathmandu, reisperiode: september 2019

Veel prachtige bezienswaardigheden. Te veel om op te noemen. Wel veel reizen. In september kun je nog niet op de Ganges varen. In september nog veel regen.

  • Algemeen 8
op 19 november 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St. Petersburg, reisperiode: oktober 2019

Elk onderdeel van de reis was uitstekend georganiseerd. Alle vervoer, excursies, overnachtingen, waren boven verwachting.

  • Algemeen 10
op 14 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou naar Pekinng, reisperiode: september 2019

De reis was heel goed, met een klein aantal onvolkomenheden. Deze kunnen gemakkelijk worden opgelost.

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: september 2019

Een 10 is wel erg hoog. Zou het wel kunnen zijn. Alles was perfect geregeld. Ook bij de voorbereiding ging alles heel soepel; een verblijf in Moskou voorafgaand aan Zuid Kaukasus was zeer snel en goed geregeld. In Moskou op het laatste moment toch besloten een dansvoorstelling bij te wonen; de toegangskaarten lagen bij de hotelbalie, voordat wij daar erg in hadden.

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: september 2019

De reis met de Transsiberie Express was helemaal top. Alles sloot naadloos aan: de tijden, de bussen en taxis en gidsen die sreeds overal klaarstonden. Ook de kwaliteit van de gidsen helemaal ok. Daarnaast zorgde Sytze als meereizende groepsleider op prettige wijze voor voorinformatie en managede hij de groep en organisatie tijdens de reis op prettige wijze. Tiara heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan en ons prima ontzorgd, zodat wij konden genieten. Ps zelfs het weer leek afgesproken te zijn.... Ted en Marina, Heemskerk, sept 2019

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: MongoliŽ / Ulaanbaatar, reisperiode: september 2019

Tiara Tours heeft onze reis met de TransmongoliŽ express voor ons verzorgd. We hebben al veel gereisd maar dit was werkelijk een 10 met een gouden griffel!!! Alles was tot in de puntjes verzorgd met duidelijk heel veel hart voor het reizen, de reis zelf, de landen en de steden. Wij raden Tiara Tours 200% aan!

  • Algemeen 10
op 18 september 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: augustus 2019

Alles was prima in orde. Hotel was uitstekend en ligging perfect naast een metrostation en met restaurantjes in de buurt. Transfers waren goed geregeld. Excursie werd begeleid door uitstekende gids. Informatie van Tiara was volledig en vragen in de periode vůůr de reis werden snel en adequaat beantwoord door Tiara

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: augustus 2019

Er werd gezegd dat er geen wereldstekker mee hoefde en dan komen we in een cabine op de Trans MongoliŽ met een stopcontact waar we een wereldstekker voor nodig hebben

  • Algemeen 4
op 31 juli 2019 bestemming: Rusland / Moskou en St Petersburg, reisperiode: juli 2019

Vanaf het moment van boeken was alles 100% geregeld.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen