Schrijf een ervaring over Tiara Tours en maak kans op mooie prijzen!

Tiara Tours

Url: https://www.tiaratours.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Tiara Tours

Bij Tiara Tours kun je terecht als je op zoek bent naar rondreizen in Azië of als je wil reizen met de Trans Siberië Express. Sinds 1996 is de reisorganisatie al werkzaam en inmiddels hebben ze veel kennis vergaard over de landen in het 'Verre Oosten'. De reisorganisatie biedt verschillende landen aan voor een vakantie. Zo kun je onder andere naar Tibet, China, Rusland, Baltische Staten en Turkmenistan. Naast de Trans Siberië Express kun je ook een reis maken met de Trans Baikal express, de BAM Express of de Trans Mongolië Express. Bij iedere reis vind je op de website praktische informatie over de reisbestemming en vind je excursies die aan te raden zijn voor de betreffende bestemming. Bij de reisorganisatie kun je tevens kiezen of je individueel wil reizen of in groepsverband. De reisspecialisten hebben daarnaast veel kennis van de bestemmingen en hebben veel reiservaring. Tijdens je reis kun je 24 uur per dag support verwachten van de reisorganisatie.

Tiara Tours biedt een aantal keer per jaar een gratis presentatie aan. Tijdens deze presentaties vertelt de reisorganisatie uit eigen ervaring over de Siberië Express door China, Rusland en Mongolië. Deze presentaties worden gehouden op zondagen en duren ongeveer 2,5 uur. De presentatie kan Tiara Tours tevens bij je thuis komen geven als je minimaal tien deelnemers hebt. Je kunt ook langsgaan bij de reisorganisatie in Breda om met de reisspecialisten te spreken. Op de website staat verder een digitale brochure die je kunt bekijken.

op 12 juni 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: mei 2019

Professionele reisorganisatie die garant staat voor het nakomen van de
afspraken zoals die in het opgestelde en overeengekomen reisprogramma staan beschreven. De mooie indrukwekkende belevenissen opgedaan tijdens de reis van 32 dagen hebben de verwachtingen ver overtroffen. De treinreizen, de hotels, de contactpersonen, de gidsen voor de excursies, etc. alles was tot in de puntjes geregeld. Deze reis geboekt bij Tiara tours smaakt naar meer! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 mei 2019 bestemming: MongoliŽ, reisperiode: april 2019

Dankzij de perfecte organisatie van Tiara Tours hebben we vanaf het eerste moment met volle teugen kunnen genieten van deze bijzondere reis. Op alle 'cruciale' momenten stond (op het perron) een deskundige en vriendelijke gids klaar, die ervoor zorgde dat we naar onze bestemming werden gebracht, dat we werden ingecheckt, dat we geld konden pinnen en die ons het een en ander vertelde over de stad waar we zojuist waren aangekomen en dat alle vragen werden beantwoord.

Toen de waterleiding nog (deels) bevroren bleek in het Gerkamp (Terelj-MongoliŽ) heeft onze gids geregeld dat we in een hotel terecht konden om te douchen en te ontbijten voordat werd afgereisd naar het Gerkamp. Complimenten!
Alle gidsen die ons begeleid hebben, waren intelligent, gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en bereid om op onze individuele wensen in te gaan.

De taalbarriŤre in deze landen moet men niet onderschatten, je kunt je bijna nergens verstaanbaar maken met Engels. We zijn dus maar wat blij dat we de keuze hebben gemaakt om deze reis via Tiara Tours te maken.
In de voorbereiding van de reis werd er goed naar ons geluisterd en werd er met ons meegedacht zodat deze reis aan alle verwachtingen zou voldoen.

TOP-organisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Rusland / Moskou, reisperiode: april 2019

Trans MongoliŽ Express met Tiara Tours
Wat een bijzondere reis en wat goed verzorgd. Het was fijn door lokale gidsen opgewacht en begeleid te worden in Rusland, MongoliŽ en China. En wat hebben we veel gezien in Moskou,
Ulaanbaatar en Beijing. Een hoogtepunt voor ons was het verblijf bij een nomadenfamilie in the middle of nowhere. Te kunnen zien hoe deze mensen leven.
Dank Silvie en Tiara Tours. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen