Jambo Safari Club

Url: https://www.jambo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Jambo Safari Club

Jambo Safari Club is gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar Afrika. De medewerkers van Jambo Safari Club kennen het Afrikaanse continent als geen ander. Naast de bekende bestemmingen als Kenia en Tanzania, biedt Jambo Safari Club ook reizen aan naar avontuurlijke bestemmingen als Botswana, Malawi, Uganda en Ethiopië.

Bij Jambo Safari Club kun je kiezen uit een aantal soorten reizen. Afrika biedt een groot aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Ga op zoek naar berggorilla's in Oeganda of Rwanda, ga op safari door Tanzania of Kenia of maak een rondreis in Zuid-Afrika. De verschillende soorten reizen waar je uit kunt kiezen zijn safari's met privé-chauffeur, verschillende safari's en rondreizen in een groep, self drives, fly in safari's, huwelijksreizen en familiereizen. Bij veel van deze reizen kun je zelf bepalen hoe luxe de accommodatie moet zijn. Dit kan variëren van zeer comfortabel tot heel erg luxe. Daarnaast kun je reis naar een bepaalde bestemming boeken en daarbij losse activiteiten boeken.

Wil je even heerlijk kunnen relaxen? Er zijn ook strandvakanties te boeken bij Jambo Safari Club. Het is een aanrader om safari's te combineren met een strandvakantie. Bij de safari's sta je vaak vroeg op en het is dan fijn om even uit te rusten. Daarnaast kun je prachtige duiklocaties bezoeken, die zeker de moeite waard zijn.

Je kunt vrijblijvend de brochure van Jambo Safari Club bestellen of bellen naar het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor van Jambo Safari Club vind je in Diemen. Hier kunnen de medewerkers van de reisorganisatie je helpen en adviseren over de gewenste reis. Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Dagboek reizen
9,3
op basis van 23 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 365 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met Jambo Safari Club

Jambo Safari Club krijgt gemiddeld een 3,0
op basis van 1 ervaring:

3,0 + Ervaring delen
op 29 november 2023 bestemming: , reisperiode: oktober 2023

We hebben in oktober 2023 een reis afgesloten via Jambo.
Een diepe teleurstelling!
Aangekomen in Johannesburg en na het ophalen van de auto diende we een speciale verzekering nog af te sluiten vertelde men. De lokale hulp van Jambo wist niet hoe het moest en het verhuurbedrijf wilde dat niet doen. We zouden nu de grens naar Mozambique niet over komen. Veel gedoe en stress de eerste dagen van de reis. Uiteindelijk zelf iets geregeld daar, maar wel een paar dagen verder.
Vervolgens bij de grens klopte de informatie niet. De kosten waren veel hoger voor een visum en de aangegeven betalingsmogelijkheden waren totaal anders. De papieren van de auto waren ook niet in orde.
Weer een hoop stress en geen goede hulp. Met "financien" de grens over gekomen. Enzovoort.
Jambo heeft aangeboden om ons een vergoeding van EUR75 te geven (op een reis van totaal ruim EUR10.000 voor de dagenlange stress en onduidelijkheid op onze vakantie. Overigens hebben we die EUR 75 nooit ontvangen.

  • Algemeen 3