Jambo Safari Club

Url: https://www.jambo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Jambo Safari Club

Jambo Safari Club is gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar Afrika. De medewerkers van Jambo Safari Club kennen het Afrikaanse continent als geen ander. Naast de bekende bestemmingen als Kenia en Tanzania, biedt Jambo Safari Club ook reizen aan naar avontuurlijke bestemmingen als Botswana, Malawi, Uganda en Ethiopië.

Bij Jambo Safari Club kun je kiezen uit een aantal soorten reizen. Afrika biedt een groot aantal mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Ga op zoek naar berggorilla's in Oeganda of Rwanda, ga op safari door Tanzania of Kenia of maak een rondreis in Zuid-Afrika. De verschillende soorten reizen waar je uit kunt kiezen zijn safari's met privé-chauffeur, verschillende safari's en rondreizen in een groep, self drives, fly in safari's, huwelijksreizen en familiereizen. Bij veel van deze reizen kun je zelf bepalen hoe luxe de accommodatie moet zijn. Dit kan variëren van zeer comfortabel tot heel erg luxe. Daarnaast kun je reis naar een bepaalde bestemming boeken en daarbij losse activiteiten boeken.

Wil je even heerlijk kunnen relaxen? Er zijn ook strandvakanties te boeken bij Jambo Safari Club. Het is een aanrader om safari's te combineren met een strandvakantie. Bij de safari's sta je vaak vroeg op en het is dan fijn om even uit te rusten. Daarnaast kun je prachtige duiklocaties bezoeken, die zeker de moeite waard zijn.

Je kunt vrijblijvend de brochure van Jambo Safari Club bestellen of bellen naar het hoofdkantoor. Het hoofdkantoor van Jambo Safari Club vind je in Diemen. Hier kunnen de medewerkers van de reisorganisatie je helpen en adviseren over de gewenste reis. Jambo Safari Club is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

PANGEA Travel
9,3
op basis van 318 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,2
op basis van 87 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 138 reviews
Lees meer

Ervaringen met Jambo Safari Club

Jambo Safari Club krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen