Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Rosetta Reizen

Url: https://www.rosettareizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Rosetta Reizen
Rosetta Reizen won in 2013 de Reisgraag award Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award

Meer dan 25 jaar geleden startte Rosetta met het aanbieden van groepsreizen naar minder voor de hand liggende landen. ‘Thuis in het onbekende’ is inmiddels de slogan geworden. Nog steeds worden deze groepsreizen aangeboden, met kleine groepen en enthousiaste/deskundige Nederlandse reisleiding. Je kunt reizen boeken naar het Midden-Oosten, Noord- en Oost-Afrika, de Kaukasus, Centraal-Azië en de Balkan. Het aantal dagen varieert daarbij van 8 tot 20.

Inmiddels biedt Rosetta Reizen ook al enige jaren individuele reizen aan naar veel van haar bestemmingen. Zorgvuldig, in goed overleg samengestelde rondreizen voor elk budget. In veel verre landen voelt de organisatie zich kind aan huis, Iran en Ethiopië gelden daarbij als paradepaardjes. De verblijfplaatsen zijn voornamelijk kleinschalige hotels en beschikken altijd over airconditioning.

Naast aandacht voor de cultuur, architectuur en natuur van het vakantieland streeft Rosetta Reizen ook altijd naar contact met de lokale bevolking. Op deze manier beleef je een land zoals het echt is. Het kantoor van Rosetta Reizen bevindt zich in Nijmegen. Wil je graag wat meer informatie dan kun je een afspraak maken. Het kantoor is geopend op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 13:00 uur. Niet in de buurt? Dan is mailen of bellen ook altijd een goed alternatief. Rosetta Reizen is aangesloten het Calamiteitenfonds en SGR.

op 3 juni 2018 bestemming: Iran / Teheran, reisperiode: april 2018

Goed gedoseerde, georganiseerde reis, goede begeleiding, zeer goede plaatselijke gids...wat Rosetta beloofde in de beschrijving klopte allemaal. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 mei 2018 bestemming: Iran, reisperiode: april 2018

Wil je naast al het moois van Iran zien, ook meer van het land te weten komen, reis dan met Rosetta. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 28 mei 2018 bestemming: Iran / Rondreis, reisperiode: april 2018

Prachtig land, zeer vriendelijke mensen. Groepsreis met 14 . Reisleider, gids en chauffeurs zeer betrokken en hulpvaardig. De binnenlandse vlucht was zeker een pluspunt in dit grote land. Nette hotels die voldeden voor een rondreis. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws