Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Rosetta Reizen

Url: https://www.rosettareizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Rosetta Reizen
Rosetta Reizen won in 2013 de Reisgraag award Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award

Rosetta Reizen is een reisorganisatie die al meer dan 25 jaar reizen organiseert naar minder voor de hand liggende bestemmingen. Tijdens de reizen is er aandacht voor natuur, cultuur, architectuur en wordt er gestreefd naar direct contact met de lokale bevolking. De reizen die worden aangeboden door Rosetta Reizen zijn voornamelijk naar het Midden-Oosten en Afrika. Je kunt bijvoorbeeld op vakantie naar Libanon, Soedan, Iran, Tunesië en Turkmenistan. De reisorganisatie biedt maatwerkreizen en groepsreizen aan. De groepsreizen worden onder andere georganiseerd voor families, stichtingen, scholen en instellingen. De groepsgrootte ligt tussen de tien en zeventien reizigers. Een kleine afwijking hiervan is mogelijk. Daarnaast is er een aanbod voor individuele rondreizen. De verblijfplaatsen zijn voornamelijk kleinschalige hotels.

Op de website vind je naast de reizen informatie over het land. Zo kun je onder andere lezen over de temperaturen, het klimaat, feestdagen en de munteenheid. Dankzij deze informatie kun je goed voorbereid op reis gaan. Op de site van Rosetta Reizen staat tevens het kopje 'specials'. Dit zijn bijzondere reizen die slechts een keer per jaar worden aangeboden. Deze reizen kunnen fotografiereizen, architectuurreizen of festivalreizen zijn. De reizen kunnen tevens buiten de genoemde vertrekdata gemaakt worden op individuele basis.

Je kunt contact opnemen met de organisatie door te bellen of mailen of door langs te gaan op het reisbureau in Nijmegen. Daarnaast is Rosetta Reizen aangesloten bij SGR en het Calamiteitenfonds.

Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,3
op basis van 79 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 265 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 4 februari 2020 bestemming: Ethiopië / rondreis, reisperiode: januari 2020

Ik heb van begin tot het eind van deze reis genoten. Het landschap van Ethiopië is prachtig. Verrassende wandelingen naar de watervallen van de Nijl, het Simiengebergte. Het Timkatfestival een groot feest van dansende en zingende mensen, de priesters in hun kleurige gewaden met kruisen en parasols / een belevenis. En alles liep als een trein dankzij de perfecte organisatie en begeleiding van de reisleider Marleen Polderman. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Libanon / privereis, reisperiode: november 2019

Buiten het feit dat Libanon een heel bijzondere bestemming is om te bezoeken (denk aan hoge bergen, groene valleien ,cederbossen, grotten, romeinse opgravingen, kerken, moskeeen, paleizen, kastelen, souks, uitzichtspunten, heerlijke keuken) is de rondreis die Rosetta Reizen in haar programma heeft een zeer goede mix van de stad Beirut (5 nachten) en natuur ( 2 nachten bij de ceders).
Wij hebben de vlucht los geboekt met Transavia, waardoor de reis exact 8 dagen was. En we hebben gekozen voor een privechauffeur ipv zelf te rijden en dat was een zeer goede keuze.
De hotels zijn erg goed en comfortable, het programma is uitgebalanceerd en er is genoeg vrije tijd om zelf te besteden. Ook de locale agent is erg behulpzaam en zeer oplossingsgericht en klantvriendelijk mocht er zich een problem voordoen.
Libanon is nu een land in revolutie, maar met gezond verstand en een goede voorbereiding is het inderdaad de parel van het Midden-Oosten!

  • Algemeen 9
op 2 november 2019 bestemming: Iran, reisperiode: oktober 2019

Het cijfer 9 geef ik voor Rosetta reizen, welverdiend! Wat was het fantastisch , heb genoten van een prachtige reis door Iran. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel het reizen in een comfortabele touringcar als ook de binnenvlucht van Teheran naar Shiraz in het zuiden. De mooie highligts kunnen zien waarbij er ook tijd overbleef om echt de mensen van het land te spreken. De Perzen zijn bijzonder gastvrij en zeer vriendelijke , toegankelijke mensen. Iran is een echte aanrader!
De hotels waren goed tot uitstekend en wat hebben we geboft met 2 geweldige reisleiders , een jongeman/ gids uit Teheran en onze Nederlandse reisleider Theo die zeer gepassioneerd is en ons heel veel wist te vertellen en waar we ook verbleven , ze toverden moeiteloos de leukste restaurants uit hun hoed. De communicatie met Rosetta was van het begin tot het eind heel plezierig , heel persoonlijk, zelfs het regelen van de visum werd voor je gedaan zo zorgeloos! En wat het ook zo prettig maakt, het reizen in een kleine groep (17 totaal) maakt het extra exclusief. Het was ook nog eens een heel leuke groep, boffen dus.
Ik kan iedereen van harte Rosetta aanbevelen !

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws