Schrijf een ervaring over Rosetta Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Rosetta Reizen

Url: https://www.rosettareizen.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Rosetta Reizen
Rosetta Reizen won in 2013 de Reisgraag award Rosetta Reizen won in 2015 de Reisgraag award

Meer dan 25 jaar geleden startte Rosetta met het aanbieden van groepsreizen naar minder voor de hand liggende landen. ‘Thuis in het onbekende’ is inmiddels de slogan geworden. Nog steeds worden deze groepsreizen aangeboden, met kleine groepen en enthousiaste/deskundige Nederlandse reisleiding. Je kunt reizen boeken naar het Midden-Oosten, Noord- en Oost-Afrika, de Kaukasus, Centraal-Azië en de Balkan. Het aantal dagen varieert daarbij van 8 tot 20.

Inmiddels biedt Rosetta Reizen ook al enige jaren individuele reizen aan naar veel van haar bestemmingen. Zorgvuldig, in goed overleg samengestelde rondreizen voor elk budget. In veel verre landen voelt de organisatie zich kind aan huis, Iran en Ethiopië gelden daarbij als paradepaardjes. De verblijfplaatsen zijn voornamelijk kleinschalige hotels en beschikken altijd over airconditioning.

Naast aandacht voor de cultuur, architectuur en natuur van het vakantieland streeft Rosetta Reizen ook altijd naar contact met de lokale bevolking. Op deze manier beleef je een land zoals het echt is. Het kantoor van Rosetta Reizen bevindt zich in Nijmegen. Wil je graag wat meer informatie dan kun je een afspraak maken. Het kantoor is geopend op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdagen van 10:00 uur tot 13:00 uur. Niet in de buurt? Dan is mailen of bellen ook altijd een goed alternatief. Rosetta Reizen is aangesloten het Calamiteitenfonds en SGR.

op 13 januari 2019 bestemming: Ethiopië / Noorden, reisperiode: december 2018

Een rondreis door een prachtig, veelzijdig landschap. Mooie kerkjes, levendige markten, vriendelijke mensen en een aangename 20-25 graden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 januari 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: december 2018

Geweldige, uitgebalanceerde route, prettig tempo, plezierige hotels (vooral in Marrakech en Rabat) en uitstekende reisbegeleiding (Theo van de Laar). ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 23 november 2018 bestemming: Egypte / Cairo, Luxor, Aswan, reisperiode: november 2018

Rosetta Reizen heeft onze individuele rondreis uitstekend georganiseerd. Wij (mijn dochter en ik) wilden op heel korte termijn naar Egypte en men wist dat direct voor ons te regelen. In alle steden waren reisleiders, gidsen en chauffeurs aanwezig die ons begeleidden van en naar de vliegvelden, de hotels en de excursies. Alles klopte en liep gesmeerd. Het vervoer was met autos's busje en binnenlandse vluchten was in orde.
De gidsen waren zeer vriendelijk en goed opgeleid (archeologen) en spraken goed Engels en wisten veel bijzondere informatie over de sites te vertellen.
De hotels waren voortreffelijk en op loopafstand van de stadscentra.
Volgende keer zou ik zeker weer Rosetta Reizen inschakelen voor Egypte! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws