Original Asia

Url: https://originalasia.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Original Asia

Original Asia is een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De reizen kunnen op maat gemaakt worden, afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om een luxe reis naar Bali of een reis naar Cambodja, bij Original Asia ben je aan het juiste adres. Op de website staan voorbeeldreizen waar je inspiratie voor jou reis uit kunt halen De reisorganisatie biedt reizen aan naar zeven landen: Indonesië, Thailand, Cambodja, Malediven, Sri Linka, Vietnam en Maleisië. Daarnaast hebben ze de reizen ingedeeld in thema's. Je kunt kiezen uit: originals, gezinsreizen, luxe reizen, huwelijksreizen, natuur, avontuur en cultuur.

De site heeft ook de kopjes 'Bouwstenen' en 'Excursies'. Met de knop 'opslaan' kun je alle bouwstenen en excursies opslaan die jij leuk vindt om vervolgens een reis op maat te creëren die perfect bij jou past. Zo kun je onder andere een foodexcursie doen in Vietnam waarbij je de Vietnamese keuken leert kennen of kies voor een van de fietstochten. Bouwstenen bedragen minimaal twee dagen, onder bouwstenen vallen verschillende gebieden en rondreisroutes.

Op de site van Original Asia kun je een persoonlijk wensenlijstje maken dankzij de knop 'opslaan'. Jouw wensen en opmerkingen krijg je vervolgens in een overzicht te zien. Dit lijstje kun je vervolgens opsturen naar Original Asia zodat zij aan de hand van jouw wensen een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken. De reisorganisatie heeft oog voor detail en biedt reizen tegen voordelige prijzen en afgestemd op jouw wensen. Daarnaast is de reisorganisatie lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat je veilig en vertrouwd op reis kan gaan.

Dagboek reizen
9,3
op basis van 23 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 365 reviews

3 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 144 reviews
Lees meer

Ervaringen met Original Asia

Original Asia krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 2 ervaringen:

10,0 + Ervaring delen
op 22 augustus 2022 bestemming: Vietnam, reisperiode: augustus 2022

Met zn vieren (2 volwassenen en 2 jonge pubers) hebben we bijna 3 weken door Vietnam getrokken. Gebaseerd op eerdere eigen ervaringen EN de adviezen van Dimitri, hebben we ons voor deze reis gericht op het noorden en het midden van Vietnam. De reis was fantastisch, Vietnam is in mijn beleving de nummer 1 vakantie locatie in AziŽ. De mensen, de eetcultuur, de geschiedenis, de natuur: alles zorgde ervoor dat een vakantie is geworden om nooit te vergeten.
Dankzij de geweldige organisatie van Dimitri in samenwerking met zijn Vietnamese partner hebben wij echt het gevoel gehad dat we aan de ene kant bijna nergens over hoefden na te denken maar we aan de andere kant ook een absoluut gevoel van avontuur hebben gehad. Wel georganiseerd maar met nog heel erg veel eigen mogelijkheden en ruimte voor flexibiliteit. Het vervoer en de gidsen waren echt top. Altijd fantastisch op tijd en gidsen met heel veel kennis en ervaring. Wat ook erg goed is dat de gekozen excursies altijd net buiten de bewandelde paden valt. Dus, een wandeling in Sapa vindt plaats in een buitengebied waardoor je nog steeds het gevoel hebt "alleen op de wereld te zijn".
Dimitri en team: dank jullie wel.

  • Algemeen 10
op 3 september 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2019

Met ons vieren hebben wij via Dimitri van Original Asia een fantastisch goed georganiseerde rondreis door bali gemaaakt. Alle hotels waren mooi en schoon. De nederlands sprekende gidsen (Putu, Elsie,&Komang) zijn heel vaardig,aardig en kundig. Onze gids en chauffeur zijn altijd op tijd. Daarbij rijden de chaffeurs (Rickie & Wayan) heel vaardig door het drukke verkeer. Maar ook als wij naar Dimitri mailde kregen we meteen antwoord wat heel fijn is. Ook het reisburo op Bali (Manumadi) was heel fijn. Mijn orginele telefoonlader was ik in het hotel op Ahmed vergeten. Een mailtje naar Dimitri en mijn lader was netjes bezorgd in het laatste hotel van ons rondreis. Wij gaan zeker nog een keer een reis boeken via Original Asia maar raden iedereen ook aan om hier hun reis te boeken. Dimitri bedankt voor deze onvergetelijke reis!

  • Algemeen 10