Schrijf een ervaring over Original Asia en maak kans op mooie prijzen!

Original Asia

Url: https://originalasia.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Original Asia

Original Asia is een creatieve reisorganisatie met oog voor detail. De reizen kunnen op maat gemaakt worden, afgestemd op jouw wensen. Of het nu gaat om een luxe reis naar Bali of een reis naar Cambodja, bij Original Asia ben je aan het juiste adres. Op de website staan voorbeeldreizen waar je inspiratie voor jou reis uit kunt halen De reisorganisatie biedt reizen aan naar zeven landen: Indonesië, Thailand, Cambodja, Malediven, Sri Linka, Vietnam en Maleisië. Daarnaast hebben ze de reizen ingedeeld in thema's. Je kunt kiezen uit: originals, gezinsreizen, luxe reizen, huwelijksreizen, natuur, avontuur en cultuur.

De site heeft ook de kopjes 'Bouwstenen' en 'Excursies'. Met de knop 'opslaan' kun je alle bouwstenen en excursies opslaan die jij leuk vindt om vervolgens een reis op maat te creëren die perfect bij jou past. Zo kun je onder andere een foodexcursie doen in Vietnam waarbij je de Vietnamese keuken leert kennen of kies voor een van de fietstochten. Bouwstenen bedragen minimaal twee dagen, onder bouwstenen vallen verschillende gebieden en rondreisroutes.

Op de site van Original Asia kun je een persoonlijk wensenlijstje maken dankzij de knop 'opslaan'. Jouw wensen en opmerkingen krijg je vervolgens in een overzicht te zien. Dit lijstje kun je vervolgens opsturen naar Original Asia zodat zij aan de hand van jouw wensen een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken. De reisorganisatie heeft oog voor detail en biedt reizen tegen voordelige prijzen en afgestemd op jouw wensen. Daarnaast is de reisorganisatie lid van SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds zodat je veilig en vertrouwd op reis kan gaan.

9,4
op basis van 14 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer
9,3
op basis van 90 reviews
Lees meer